Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutluluk (3 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
yok ya ben öyle hırgure gelecek biri degilim aslada adım böyle bişeyde gecsin istemem.bana yakışan bi durum degildi bu oldu ve ben adımın gecemsini istemıyorum en temizi tamamen silinmek:) ama diom ya sureklı girecem yine uye olmdan far bu yane

Hayır Aylin Gitme Bi Yere Lütfen Bak.
Yeni Üyelik Aç O Zaman...
AMA GİTME Arkadaşım

.................

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır Aylin Gitme Bi Yere Lütfen Bak.
Yeni Üyelik Aç O Zaman...
AMA GİTME Arkadaşım

.................

yeni ueyelik olayıda tuhaf ya ne anlamı var ki o zaman. saglık olsun kursat ya ben gerceketn burda cok guzel insanlar tanıdım ne bilim imanına asık oldum insanların sonucta hep bu muhabbetler bu gecen olaylara uzuluyorum ne İSLAMİYET adı altındada böyle olması utan verıo acıkcası kendimi kötü hissettim ya okumuşssundur bide insanlrı cephe aldırmaya calışıomusum öyle yazmiş ne bilim agrıma gitti acıkcası

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
yeni ueyelik olayıda tuhaf ya ne anlamı var ki o zaman. saglık olsun kursat ya ben gerceketn burda cok guzel insanlar tanıdım ne bilim imanına asık oldum insanların sonucta hep bu muhabbetler bu gecen olaylara uzuluyorum ne İSLAMİYET adı altındada böyle olması utan verıo acıkcası kendimi kötü hissettim ya okumuşssundur bide insanlrı cephe aldırmaya calışıomusum öyle yazmiş ne bilim agrıma gitti acıkcası

:( Yaaa Aylin Lütfen Aldırış Etme Kimseye Ya Gitmeeee....
Bende Seninle Tanıştığıma Cok Memnun Oldum Gerçekten Bak. Biz Yazın Özlem Ablayla Eskişehire Gelecektik Bak Gelemeyiz Artık :D
Lütfen Gitme Ayrılma Forumdan Aylin

....................

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
:( Yaaa Aylin Lütfen Aldırış Etme Kimseye Ya Gitmeeee....
Bende Seninle Tanıştığıma Cok Memnun Oldum Gerçekten Bak. Biz Yazın Özlem Ablayla Eskişehire Gelecektik Bak Gelemeyiz Artık :D
Lütfen Gitme Ayrılma Forumdan Aylin

....................

olur mu siz gelın tabi ki ben bulurum sizi:) hayırlısı olsun artık ne diyelim ki.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
saol gercekten cok saol
gitme taraftarı degilim zaten
sadece uyelik olmasın diyorum
ben olmam gereken zamanda
olurum yine hadi
ALLAH cc emanet ol.

Hayır!!!! Devamlı Aylin26 Olarak Kalacaksın ve Msjlar Yazacaksın
Küserim Valla Yemin Ettim Bak.
Kendine ii Bak :)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

aylin ne oldu ablacığım neden çıkıyorsun siteden canım bukadar kökten kesecek durum nedir ALLAH CC aşkına bi dur hele anlat neler oldu bi orta yol bulalım

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aylin ne oldu ablacığım neden çıkıyorsun siteden canım bukadar kökten kesecek durum nedir ALLAH CC aşkına bi dur hele anlat neler oldu bi orta yol bulalım

ablacım ya pardesu diye bi paylaşim acmiştim emanet55 işte sacma gelıyo bana böyle seyler biz ac desek acılacakmisin kapan desek kapanacakmısın işte n beklıyorsun tarzında cwp verdi bende senınde bu sacmalıga yorum yazarak ortak olmanı istemem dedim sacma gelıyorsa yonetime şikayet et dedim neyse daha sonrada paylaşimin kapatılmasını istedim kardeşde ustune alındı işte gidiyorum falan tarzında bişi yazdı durum bu ben insanların cephe almasını istiyomusum falan filan bide işte helaleşme hakkında paylaşim actım yok istedigin cevapi vermıcem yazmiş ssanki adam oldürdüm yada hakaret ettimde hakkını helal etmivcekmiş ben gelemem böyle şeylere ya agzımdan cıkan tek bi hakaret yok tek ters bi söz yok yok ben paylaşimlarımı guzel sözler beklıyormusum da işte amann böyle seyler abla ya

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ya bukadar olur artık onca şeyi paylaşıyoruz senin konunmu saçma geldi canım yaşamayan anlayamaz bizim gibiler islamı esaret altında yaşadıkça özgür yaşayanların tühaf fikir ve düşüncelerine maruz kalacağız aylin sakın gidip edeyim demiyesin ha öyle varmı bir iki kelimeden hemen kaçmak o anlamıyorsa biz anlıyoruz seni

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
ya bukadar olur artık onca şeyi paylaşıyoruz senin konunmu saçma geldi canım yaşamayan anlayamaz bizim gibiler islamı esaret altında yaşadıkça özgür yaşayanların tühaf fikir ve düşüncelerine maruz kalacağız aylin sakın gidip edeyim demiyesin ha öyle varmı bir iki kelimeden hemen kaçmak o anlamıyorsa biz anlıyoruz seni

zoruma gitti abla hayır dedigim bişey yok varsa ALLAH için söylesin biri kardeşim bunu söyledin desın yani ne yani fikir almak mı cok goruldu bana al demin sende şimal kardeşimin paylaşimina yorum yazmişsin onada mı öyle diyelim sacma acmamı diyelim yani ne bilim ya abla agırıma gitti sonra kendimi suclu hissetim ben kapattırdım diye gitti girmeyecekmiş siteye
bugunde yazmiş kendi paylaşimina bişeyler aslında yazıyı görunce birazda rahatladım ben hatam yok biliyorum içimde rahat doldu doldu bende patladı arkadaş saolsun.neyse işte ya sen yazmiştin diye girdim sana cevaap verım die abla.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
zoruma gitti abla hayır dedigim bişey yok varsa ALLAH için söylesin biri kardeşim bunu söyledin desın yani ne yani fikir almak mı cok goruldu bana al demin sende şimal kardeşimin paylaşimina yorum yazmişsin onada mı öyle diyelim sacma acmamı diyelim yani ne bilim ya abla agırıma gitti sonra kendimi suclu hissetim ben kapattırdım diye gitti girmeyecekmiş siteye
bugunde yazmiş kendi paylaşimina bişeyler aslında yazıyı görunce birazda rahatladım ben hatam yok biliyorum içimde rahat doldu doldu bende patladı arkadaş saolsun.neyse işte ya sen yazmiştin diye girdim sana cevaap verım die abla.

aylin bir sorun çıkınca hemen gidicenmi bunu sana hiç yakıştırmadım oda gitmesin deyerli bir kardeşimiz okadar güzel paylaşımları var bir müdet sonra barışırsınız inşallah işte canım bizde özgürce ibadetlerimizi dinimizin gereklerini yerine getirebilsek insanlarda böyle hor görmezdi ben senin yaşadıklarını anlıyorum sen kendini sıkma bak dediyin gibi oda doldu galiba en son sana patladı

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aylin bir sorun çıkınca hemen gidicenmi bunu sana hiç yakıştırmadım oda gitmesin deyerli bir kardeşimiz okadar güzel paylaşımları var bir müdet sonra barışırsınız inşallah işte canım bizde özgürce ibadetlerimizi dinimizin gereklerini yerine getirebilsek insanlarda böyle hor görmezdi ben senin yaşadıklarını anlıyorum sen kendini sıkma bak dediyin gibi oda doldu galiba en son sana patladı

yok ablacım normalde gitmem zatende ama benım yuzumden gitmesin diye giderim diyorum yoksa ben burda sşzlerden ayrı kalmak istemem ve boş yere suclanmak istemem hatam yok sucum yok nbe dıye hakkıma girilıyo birde işte istedigin cevabuı vermıcem falan demesi cok zoruma gitti noluyoruz yani neyse söylemek istedigim cok sey var ama susuyorum.bazı arkadaşlarda bilip bilmeden yazmişlar nasıl insanlarız ya ne var yani ben şimdi pardesu giysem iskenderuna annemlerin yanına gittigimde biliyorum ki cok olay cıkacak zor durumda oldugum için yazdım sacma geldi kapattırdım bu mudur olay.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
yok ablacım normalde gitmem zatende ama benım yuzumden gitmesin diye giderim diyorum yoksa ben burda sşzlerden ayrı kalmak istemem ve boş yere suclanmak istemem hatam yok sucum yok nbe dıye hakkıma girilıyo birde işte istedigin cevabuı vermıcem falan demesi cok zoruma gitti noluyoruz yani neyse söylemek istedigim cok sey var ama susuyorum.bazı arkadaşlarda bilip bilmeden yazmişlar nasıl insanlarız ya ne var yani ben şimdi pardesu giysem iskenderuna annemlerin yanına gittigimde biliyorum ki cok olay cıkacak zor durumda oldugum için yazdım sacma geldi kapattırdım bu mudur olay.

tammam geçti gitti ben seni anlıyorum oda gitmez nnşallah rica ederiz hellaleşin bu tatsızlıkta kapansın gitsin hayırlısıyla tammamı ablacığım bidahada duymayayım gidicem sözlerini bak ben senden nekadar büyüyüm abla diyorsan hatrımıda bil tammamı ablacığım

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
tammam geçti gitti ben seni anlıyorum oda gitmez nnşallah rica ederiz hellaleşin bu tatsızlıkta kapansın gitsin hayırlısıyla tammamı ablacığım bidahada duymayayım gidicem sözlerini bak ben senden nekadar büyüyüm abla diyorsan hatrımıda bil tammamı ablacığım

ablam benım ya saolun vallahi iyki varsınız.ben yanliş yapmadım bunu biliyorum bunu diyorum.uzuldum adımın böyle bi olayda gecemesine ne diyelim hersey olacgına varır artık.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ablam benım ya saolun vallahi iyki varsınız.ben yanliş yapmadım bunu biliyorum bunu diyorum.uzuldum adımın böyle bi olayda gecemesine ne diyelim hersey olacgına varır artık.

aylin iki kız kardeş bile zaman zaman muhalefete düşüyorlar bunlar normal şeyler sabah ola hayır ola ALLAHA CC emanet ol selametle kal İNŞALLAH RABBİM CC hayırlısıyla kapanmayı nasibeder sende kapandıktan sonra imanlı ihlaslı bir insanla evlenirsin dininin gereklerini istediyin gibi yaşarsın amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt