Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutluluk (4 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
azmin zaferii:)aferin bizee :) mutluyum mutlusun mutlu diyelimde paylaşimana ayak uyduralım demii:) sacmalıyorum belli bi saatten sonra

hahhahahahaa :)

Mutlu Aylin Mutlu Aylin Mutlu Aylin

Belirli Bir Saatten Sonra İnsanın Kafası Hiç bİşi Kaldırmıyor Valla

..............................

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
mutluluk26bz.jpg

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
MUTLULUK ASIL İÇiNDEKİ O KÜÇÜK ÇOCUĞU YAŞATANDADIR.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
ne guzel yazmissin degerli kursat kardesim ellerine emeklerine saglik Allah razi olsun selam ve dua ile...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı Günler Aylin
Sağol
İyiyim Sen Nasılsın Neler Yapıyorsun

.............

bende iyiyim hamdolsun işte ramazan oruc falan derken gecip gidiyo gunler.bak ramazanın tam ortasındayız.yarılmadık ona uzuluom biraz.bide ben uyeligmin iptal edilemsini isteyecem bilmiyorum ki var mı oyle bişey.yonetimden kimse online degilde şimdi.bi yazım sanada gitmeden dedim:) hoş gitcem ama uye olmadan takp etcem yani gözüm üstünüzde:)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
bende iyiyim hamdolsun işte ramazan oruc falan derken gecip gidiyo gunler.bak ramazanın tam ortasındayız.yarılmadık ona uzuluom biraz.bide ben uyeligmin iptal edilemsini isteyecem bilmiyorum ki var mı oyle bişey.yonetimden kimse online degilde şimdi.bi yazım sanada gitmeden dedim:) hoş gitcem ama uye olmadan takp etcem yani gözüm üstünüzde:)

yaaaaaaaaaaaaa Aylin Saçmalama :(
nereye gidiyorsun yaaa
üyeliğini iptal miptal ettirme...

Vallaha karışmam bir yere gitme :(

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
yaaaaaaaaaaaaa Aylin Saçmalama :(
nereye gidiyorsun yaaa
üyeliğini iptal miptal ettirme...

Vallaha karışmam bir yere gitme :(

yok ya ben öyle hırgure gelecek biri degilim aslada adım böyle bişeyde gecsin istemem.bana yakışan bi durum degildi bu oldu ve ben adımın gecemsini istemıyorum en temizi tamamen silinmek:) ama diom ya sureklı girecem yine uye olmdan far bu yane

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt