ferahhfeza
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- ferahhfeza.blogcu.com
güncelleme ...
"Rabbimiz, bizi ve bizden önce imanla geçip giden kardeşlerimizi bağışla.
İman edenlere karşı gönlümüzde hiçbir kin bırakma.
Rabbimiz, şüphesiz sen şefkatlisin, merhametlisin" (Haşr suresi 59/10)
çok çok güzel bir paylaşım olmuş Rabbim razı olsun..
selamunaleykum
aminenur kardeşim yazınız çok güzrl mevlam razı olsun inşaallah
benim ayrıyetten bir sorum olacaktı... ben bir forum açtım bir sıkıntım için sitedeki kardeşlerimden dua istedim..bunun bir sakıncası varmı? Çünki açtığım forum karşısında kaydırıldı yazıyor ve karşısında cevaplanan veya görüntülenen bilgileri yerinde tire işareti var acaba açtığım forum kapatıldmı? kapatıldı ise sebebi nedir..?
cevabınız için şimdiden teşekkürler. ALLAH cc. yar ve yardımcımız olsun..
aleykum selam dua etmenin nasıl bir sakıncası olsun ..
duamız olmasa bizim ne kıymetimiz var ..
kardeşin kardeşe duası hemde ne kadar degerli ..
kardeşim .. rabbim sizİ dardan kurtarsın inşaALLAH ..
anladıgım kadarıyla konunuz başka bölüme taşınmış , yanlış bölüme açmış olabilirsiniz ..
konunuzuz ismi neydi kardeşim bir bakalım ..
aleykumselam
forum başlığım müminin mümine duası.... idi.
ALLAHcc. razı olsun..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ..
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN ..
KONUNUZ DUA İÇERİKLİ OLDUGU İÇİN DUA BÖLÜMÜNE KAYDIRILMIŞ..
dua bölümüe bakın inşaALLAH .. toplam konu başlıgınızdanda konunuzu bulabilirsiniz
SELAM VE DUA İLE
Allah razı olsun değerli kardeş paylaşımın çok yerinde;Kur'an haykırıyor doğruları neden göz okur kalp idrak etmez ,kulak arkası edilir,neden kur'anla amel edilmez,neden herkes kendi belirlediği hükümleri uygular Rabbimiz Allah (c.c)değil mi,neden Allah'ın koyduğu hükümlerin dışına çıkmaktan insan korkmaz,neden insan kendi kendinin münafığı olur......
"ALLAH'a da'vet eden, amel-i salih işleyen ve "Ben Müslümanlardanım" diyenden daha güzel sözlü kim vardır?" (Fussilet suresi ayet 33)
selamün Aleyküm
Paylaşımınız için Allah razı olsun...
Allah razı olsun değerli kardeş paylaşımın çok yerinde;Kur'an haykırıyor doğruları neden göz okur kalp idrak etmez ,kulak arkası edilir,neden kur'anla amel edilmez,neden herkes kendi belirlediği hükümleri uygular Rabbimiz Allah (c.c)değil mi,neden Allah'ın koyduğu hükümlerin dışına çıkmaktan insan korkmaz,neden insan kendi kendinin münafığı olur......
Bilinçli şuurlu müslümanların "yaftalamaya" yatkın "yafta arayışında"olan kardeşleri usulünce bilgilendirmesi gerekli diye düşünüyorum.Yamuk zihniyet yamuk bakışa, yamuk bakış ta parçalanmaya ,tefrikaya sürükler Allah muhafaza....selam ve dua ile....