RE: hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz)
allah razı olsun kardeşim beni unutmadınıza sevindim.sizde yaradanıma emanet olun.B)B)B)nigdeli yazdı:
ebe78 yazdı:
s.a bende size katılyorum mustafa11 kardeşim.benimde bu konuda agzım çok yandı.ve sevdiklerimi deger verdiklerime kızdım ve bu net ortamından uzun bir süre ayrıldım szinki şifrenizin kırılması peki ya şuna ne demeli sizce.benimde pcmdn bana ait olmayan bir mseneden benim adıma bazı şahıslara yazılar yazılmasaı ve benim bilğisayarımın tüm bilğilerinin içine girmesi ve bunu yapan kişileri ögrendimde ise işleri güçleri olmayan kendilerini islamiyet gen tr ailesinden çok iyi birisi diye bilinen aslında alakası olmayan değersiz şahıslar.aslında bu tür kişilerin siteden uzaklaştırlması lazım ama ne yapsınlarki başlka bir isimle girip bu seferfarklı şekillerde karşımıza çıkıyorlar sizede olduğu gibi...bende artık burdatım aranızdayım.bu tür kişilere kızıp uzaklaşmamalıydım bu siteden ve sizlerden.
yukardaki yazılan yazıları okudum sanırım konu çok farklı bir boyuta ulaşmış.lütfen konuyu olduğu gibi anlamaya çalışalım.kızgınlıklarınız veya sinir olduklarınız varsa böle genlede söz düellosu etmeyelim.burası herkese açık olan bir yazı formu .
ben sizin yazılarınız olsun gerek mustafa x star .kaan kardeşim.adaletimahza VE DEGERLİ SİTE YÖNETİLERİNİN ve ismi şu anda aklıma gelmeyen degerli kardeşlerimin yazılarını özellikle önceden okuyordum.şimdi yine burdayım okumayada devam edecem.
ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B)B)
aleyküm selam ablam, sizi tekrar aramızda görmek ne güzel..çok sevindim inanın dönmenize...selametle kalın ablam..Allah'a emanet olun inşaAllah..B)