Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

msnde olsa hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz) (1 Kullanıcı)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
RE: hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz)

nigdeli yazdı:
ebe78 yazdı:
s.a bende size katılyorum mustafa11 kardeşim.benimde bu konuda agzım çok yandı.ve sevdiklerimi deger verdiklerime kızdım ve bu net ortamından uzun bir süre ayrıldım szinki şifrenizin kırılması peki ya şuna ne demeli sizce.benimde pcmdn bana ait olmayan bir mseneden benim adıma bazı şahıslara yazılar yazılmasaı ve benim bilğisayarımın tüm bilğilerinin içine girmesi ve bunu yapan kişileri ögrendimde ise işleri güçleri olmayan kendilerini islamiyet gen tr ailesinden çok iyi birisi diye bilinen aslında alakası olmayan değersiz şahıslar.aslında bu tür kişilerin siteden uzaklaştırlması lazım ama ne yapsınlarki başlka bir isimle girip bu seferfarklı şekillerde karşımıza çıkıyorlar sizede olduğu gibi...bende artık burdatım aranızdayım.bu tür kişilere kızıp uzaklaşmamalıydım bu siteden ve sizlerden.
yukardaki yazılan yazıları okudum sanırım konu çok farklı bir boyuta ulaşmış.lütfen konuyu olduğu gibi anlamaya çalışalım.kızgınlıklarınız veya sinir olduklarınız varsa böle genlede söz düellosu etmeyelim.burası herkese açık olan bir yazı formu .
ben sizin yazılarınız olsun gerek mustafa x star .kaan kardeşim.adaletimahza VE DEGERLİ SİTE YÖNETİLERİNİN ve ismi şu anda aklıma gelmeyen degerli kardeşlerimin yazılarını özellikle önceden okuyordum.şimdi yine burdayım okumayada devam edecem.
ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B)B)

aleyküm selam ablam, sizi tekrar aramızda görmek ne güzel..çok sevindim inanın dönmenize...selametle kalın ablam..Allah'a emanet olun inşaAllah..B)
allah razı olsun kardeşim beni unutmadınıza sevindim.sizde yaradanıma emanet olun.B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ebe78 yazdı:
nigdeli yazdı:
ebe78 yazdı:
s.a bende size katılyorum mustafa11 kardeşim.benimde bu konuda agzım çok yandı.ve sevdiklerimi deger verdiklerime kızdım ve bu net ortamından uzun bir süre ayrıldım szinki şifrenizin kırılması peki ya şuna ne demeli sizce.benimde pcmdn bana ait olmayan bir mseneden benim adıma bazı şahıslara yazılar yazılmasaı ve benim bilğisayarımın tüm bilğilerinin içine girmesi ve bunu yapan kişileri ögrendimde ise işleri güçleri olmayan kendilerini islamiyet gen tr ailesinden çok iyi birisi diye bilinen aslında alakası olmayan değersiz şahıslar.aslında bu tür kişilerin siteden uzaklaştırlması lazım ama ne yapsınlarki başlka bir isimle girip bu seferfarklı şekillerde karşımıza çıkıyorlar sizede olduğu gibi...bende artık burdatım aranızdayım.bu tür kişilere kızıp uzaklaşmamalıydım bu siteden ve sizlerden.
yukardaki yazılan yazıları okudum sanırım konu çok farklı bir boyuta ulaşmış.lütfen konuyu olduğu gibi anlamaya çalışalım.kızgınlıklarınız veya sinir olduklarınız varsa böle genlede söz düellosu etmeyelim.burası herkese açık olan bir yazı formu .
ben sizin yazılarınız olsun gerek mustafa x star .kaan kardeşim.adaletimahza VE DEGERLİ SİTE YÖNETİLERİNİN ve ismi şu anda aklıma gelmeyen degerli kardeşlerimin yazılarını özellikle önceden okuyordum.şimdi yine burdayım okumayada devam edecem.

aleyküm selam ablam, sizi tekrar aramızda görmek ne güzel..çok sevindim inanın dönmenize...selametle kalın ablam..Allah'a emanet olun inşaAllah..B)
allah razı olsun kardeşim beni unutmadınıza sevindim.sizde yaradanıma emanet olun.B)B)B)

unutur muyuz yasemin ablam, olayınıza da çok üzülmüştük..artık beraberiz inş değil mi:)
baki selam ile...B)B)B)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
ebe78 yazdı:
nigdeli yazdı:
ebe78 yazdı:

unutur muyuz yasemin ablam, olayınıza da çok üzülmüştük..artık beraberiz inş değil mi:)
baki selam ile...B)B)B)
İNŞ BİRLİKTEYİZ.CANIM KARDEŞİMB)B)

Kaan Erdem

Yönetici

SA KARDEŞİM KONU ÇOK İYİ OLMUŞ BENİMDE NASIL OLDU İSE MSN ŞİFREMİ ÇALIP ÜSTÜNE KONDULAR.KİM YAPTI NEDEN YAPTI BİLMİYORUM.HIRSIZLAR EVET HIRSIZLIK HIRSIZLIKTIR.SELAM VE DUA İLE KARDEŞİM.YERİNDE VE FARKLI BİR KONU OLMUŞ.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

rabbim herşeyin hayırlısını versin sizlerin düşüncelerinize saygı duymalıyız

HOŞ GELDİN YASEMİN HANIM SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL RABBİM İNŞALLAH BİR DAHA AYRILIK VERMEZ SELAMETLE

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
rabbim herşeyin hayırlısını versin sizlerin düşüncelerinize saygı duymalıyız

HOŞ GELDİN YASEMİN kardeş SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK ÇOK GÜZEL RABBİM İNŞALLAH BİR DAHA AYRILIK VERMEZ SELAMETLE
HOŞBULDUK MUSTAFA 11 ABİ
İNŞALLAH DİYELİM .

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

ben yorum yapmıyorum bugünkü sabah gazetesi ve daha birçok gazetede aynı haber ne güzel bir tesadüf ki tam benim konumun üzerine denk geldi ilahi adalet bu olsa gerek hırsızları savunanlara itham olunur saygılarımla

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

yine gündeme damgayı vurdunuz.tebrik ediyorum mustafa abi sizi.peki şu sualimede cevap bulursanız ben çok sevinirim .malumdur ki ben bu kadar araştırmacı ve biliğili değilim.sorum şu peki başkalarının bilğisayarından girilip gibi görünüp karşı tarafı bir başkalarını rahatsız etmek ve bilğisayara sahip olan kişilerin yakınlarını işletmek .ve sizce nasıl bir işlem yaptırılmalı yada buna nasıl bir dur denmeli bu konudada bizi aydınlatırsanız çok mutlu olurum saygılar.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

yasemin hanım (?) inşallah okonuyuda gündeme getirip çözümünü burada açıklayacağım

SSS.

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

şimdiden merakla bekliyorum ben kendi çapımda bir araştırma yaptım ama yanıtı bulamadım.imkansız gibi bir şey.ama yapılıyor malesef.ilğiniz ve alakanız için çok sağolun.ve bu kendini bilmezlere ibret olsun ne beni ne sizi nede bu siteye canı gönülden allah için burda olanları burdan uzaklaştıramıcaklar.o kendini bilmezlere ders olsun bu. burdayım burdayız bakalım ne yapacaksınız bundan sonra .sizi sonuna kadar destekeliyorum sağolun.iyiki siz ve sizin gibi degerli insanlar var.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

SAĞOL ASIL DEĞERLİ OLAN VARSA ODA SİZLERSİNİZ BEN O KADAR EDERMİYİM BİLEMİYORUM AMA BU SİTE DE ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR VAR HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN

suleyman1547

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaslar selamın aleykum ben bu sıfre calma ısını bırınden duymustum zannedersem maıl atıyorlar maılı actıgınız zaman otomatık olarak sıfrenıs karsı tarafa maıl olarak gıdıyor ve ıs bıtıyor aklınızda bulunsun maıller dıkkat cekıcı oluyor kımden geldıgıne bakmadan sakın acmayın benden tavsıye saygılarımla ankaradan suleyman allaha emanet olun

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa 11 kardeşim sana hak veriyorum cok ğüzel yerınde bi konu acmışsın tebrık ederım :):):)
arkadaşın biri galga gecer mesaj yazmış kendisine hıç yakıştıramadım kınıyorum kendini biliyodur ismini zikretmek istemiyorum
hırsızlıktır hırsızlıgın başka şekli olamaz şahsın kendisinden izinsiz özel eşyası calınıyor ise hırsızlıktır kardeşim ögrende gel :mad::mad::mad:

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

s.a günler ve olaylar bir kez daha haklı çıkardıya rabbim sana şükürler olsun

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı
RE: msnde olsa hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz)

S.A. BU NASIL OLUYOR MSN KIRMAK FELAN ANLAMADIM:eek::eek::eek:

mecai

Kayıtlı Kullanıcı
RE: msnde olsa hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz)

SalamunAleykum
bence bu hırsızlıkmıdır değilmidir tartışmaları boş.
sonucta hiçbirşey hiçkimsenin değil. herşey Allah ın.
dolayısıyla hak sahibisin değilsin polemikleri saçma.
sen bana zarar verip benim özelime zarar veriyosan hırsızlıktık nokta.

ben burada böyle tartışmalar olacağını insanlarla alay edileceğini ummuyodum.
bilinçli bi forum bekliyodum
belkide forum bilinçlide üyeleri bunu kavrayamamış
ARKADAŞLARIM İNSANLARIN KALBİNİ KIRARAK ALAY EDEREK ŞEYTANA KAPILMAYIN HİÇBİYERE VARAMAYIZ.

anlatımımda gaf varsa affola...

selametle...

engin-oo

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ARKADAŞLAR NEDENMİ BÖYLE YAZDIM ÇÜNKÜ BAZI İNSANLAR HIRSIZLIĞIN NASIL OLDUĞUNU BİLMİYOR HIRSIZLIĞIN SINIRINI VE BOYUTUNDAN HABERLERİ YOK HIRSIZLIK İLLA GÖRÜNEN ELLE TUTULAN BİR ŞEYİN ÇALINMASI DEĞİLDİR MESELA BU GÜNLERDE TÜREYEN EN BÜYÜK HIRSIZLIK MESENE ADRESİNİ ÇALMAK YANİ ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP EL KOYMAK GİBİ AMA ONLAR BUNU HERHALDE HIRSIZLIK SAYMIYORLAR OLSA GEREK AMA ÇOK YANILIYORLAR BİR İNSANIN MALINI PARASINI ÇALMIŞSIN YADA BÖYLE ADRESİNİ ÇALMIŞSIN İŞTE BAŞLIK BURADAN GELİYOR YANİ HIRSIZLIK HIRSIZLIKTIR VE EN BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR ZANNETMESİNLER Kİ BİLİNMİYORLAR EVET BELKİ BİZ İNSANLAR BİLMİYOR OLABİLİRİZ AMMA ORADA BİRİSİ VARKİ ONDAN NASIL KURTULACAKLAR ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU RABBİM ONLARI İSLAH ETSİN İNŞALLAH

NOT:SİZ SİZ OLUN SAKIN GÜVENDİĞİNİZ İNSANA DAHİ GÜVENMEYİN LAKİN ALDANIRSINIZ ONUN DÜRÜSTLÜĞÜNE

msn351ifresizt6.gif
[/URL][/img][url][url][url][url][url][url][url]...[url][url][url][url][url][url][url][url][url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url]

s a kardeşim çok haklısın insanların adreslerini çalıp onun adıyla konuşup insanları birbirlerinede düşürüyorlar aeo...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt