Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

msnde olsa hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz) (2 Kullanıcı)

mehmetakif69

Kayıtlı Kullanıcı
RE: hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz)

grappel yazdı:
A.S.
Ben din olarak fazla bilgiye sahip değilimde.Msn adresi alırken bir sözleşme kabul ediyorsun.Mülkiyet değildir ve tüm hakları microsoft ta aittir diye.Yani kısacası adresin sahibi sen değilsinki microsoft sahibi.Sen sadece hizmetten yararlanırsın hak talep edemezsin.
Sahibi olmadığın bir şey için hırsızlık demekte yanlış bence.Bu koşulları kabul etmişsin.

hak geçmeteği için bence hırsız demen yanlış.Mahkemeye verse haklı bile çıkar adresini kıran kişi belkide :)

sözleşmeden kesitler:

20. Üçüncü Taraf Hak Sahibi Yoktur.

15. HİÇBİR GARANTİ VERMİYORUZ.

Hizmeti “olduğu gibi,” “tüm hatalarıyla ile birlikte” ve “kullanıma sunulduğu haliyle” veriyoruz. Hizmet aracılığıyla verilen bilgilerin doğruluğunu veya güncelliğini garanti etmiyoruz. Microsoft tarafları hiçbir açık garanti veya teminat vermemekte veya koşul sunmamaktadır......

Yanlışta düşünüyor olabilirim fikrim bu benim.

Hırsızlık çok ağır bir kelime bu kelimeyi kullanmadan önce bence tamamen emin olmak lazım.hatta en az 10 kez düşünmek lazım.

peki siz bir Telefon hattı aldınız o hattın şirketinide satın mı alıyorsunuz. veya işyerinde sizin kullandığınız bilgisayarı sizden izinsiz kullansalar ne yaparsınız . özeliniz yok mu sizin biraz empati kurmayı deneyin tutumunuz yanlış

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

grappel yazdı:
msn.com a veya **** a bir ücretmi ödedin.msn messeger ın kodlarını senmi yazdın.Yazan ve satın alan kişiler veya şirket sana bu şartı ön koşmuş.Bi nevi söz vermişsin.ARaba satın aldığında bir ücret ödersin.Bu ücret genelde el emeğidir yada haktır.Bir hak ödersin bu çalmak adı üstünde hırsızlıklıktır.SAtın aldığında elinde bir ruhsatın olur sahibisindir.İzin almadan kullanmak suçtur.Ama izin almadan kullanmak ismi olsa olsa işgaldir yada başka bir şey.Kendisi geri koyduysa geri.Ayrıca aracın fabrikası gene bir çok ön şart koşuyor kanunlarla beraber.Bizim burda araba çalındı fabrikaya mahkeme açıldı ve yeni model i verildi.O modelinde kusur kullanıcadan daha ziyade fabrikasyon bir hatadan ötürü kolay çalınmasıydı.Bunuda satın aldığında fabrikanın teminatından açıldı mahkeme.

Her türlü sorunu sana ait denmiş kabul ediyorsan kullan etmiyorsan kullanma denmiş.Sorun çıktığındada yakınmaktır bunun adı.

İkisi çok alakasız bence
Farkında olmadan iftira atmış olabilirsin ben bunu izha etmek istedim.Hırsızlık çok ağır bir kelime kişinin ne olursa olsun zafına şerefine hakarettir.Onur düşürücü ve yüz kızartıcı bir şeydir.Gerçek değilse tabi.

Msn hesabı ne fikirdir ne elde tutulur nede başka bir şey.Sadece bir takma isimdir.SAna yapılan bana kalırsa saygısızlık insafsızlık yada benzeri bişey.Türkçem de çok iyi değil bu arada.

Hırsızlığın büyü küçüyüde olur artı.Fikir tayin etmeden önce araştırdınmı ?
Benim hatırladığım 1/4 riyal diye bir şeyler var.Zamanında SAV Peygamberimiz sölemiştir.Yada benzerdi ben hatırlıyorum okuduğumu böle bir şeyi cezaları bile farklıdır.Öle olmasaydı şeriat ta bile cezaları farklı olmazdı bunlarda ayrı bir konu.

bu o kadar basit bir şey değil hırsız demek.İnsanların şerefini sen mi verdinki hemen damgalayıp düşürdün.Gel burdan yak.

Sen ücretsiz bir hizmet veriyorsun site gibi bir aksilik sonucu tüm kayıtlar gitti.Bu insanlar sana şimdi hırsız desin.Bir yazı yazıyordun elektrik gitti yazdıklarının belli bir kısmı silindi doğal olarak kaydetmedin.Tedaş hırsızmı oluyor.

Msn de kayıt listeni export edip kayıt altında tutabilirdin.Yeni aldığın bir hesaba import diyerek kişi listeni alabilirdin aynen.Senin ihmalkarlığın.2 sn lik bir işlem.2 sn fazla önemi varsa senin için.

Arabada böle bir şey mevcut değil ayrıca o yüzden alakasız bence.

Tamamen kullanım hatası.Öle sen gel benim şifreyi kır.Öle olsaydı herkez herkezin şifresini kırardı.Yine tamamen senin ihmalkarlığın yada bilgisizliğin.Her şeyin adıda hırsızlık olurdu.

Kendine yakıştıramadığın kelimeleri bence bir başkasına yakışıtırırken on kez düşün.İftira atmakta hırsızlık tan aşağı kalmaz bence.

kardeşim sen neden bukadar üzerine alındınki aklıma kötü şeyler geliyor yoksa sidemi msn şifreleri kırıyorsunuz ki bunun suç olmadığını iddaa ediyorsunuz tamam belki kanunlarda yeri olmaya bilir ama ne dersen de bu tamamen hırsızlıktır tavsiyem bu işi yapıyorsanızda bir abi nasihatı yapmayın varsa bildikleriniz onlarıda uyarın selametle canım kardeşim

mustafa11 yazdı:
grappel yazdı:
A.S.
Ben din olarak fazla bilgiye sahip değilimde.Msn adresi alırken bir sözleşme kabul ediyorsun.Mülkiyet değildir ve tüm hakları microsoft ta aittir diye.Yani kısacası adresin sahibi sen değilsinki microsoft sahibi.Sen sadece hizmetten yararlanırsın hak talep edemezsin.
Sahibi olmadığın bir şey için hırsızlık demekte yanlış bence.Bu koşulları kabul etmişsin.

hak geçmeteği için bence hırsız demen yanlış.Mahkemeye verse haklı bile çıkar adresini kıran kişi belkide :)

sözleşmeden kesitler:

Hizmeti “olduğu gibi,” “tüm hatalarıyla ile birlikte” ve “kullanıma sunulduğu haliyle” veriyoruz. Hizmet aracılığıyla verilen bilgilerin doğruluğunu veya güncelliğini garanti etmiyoruz. Microsoft tarafları hiçbir açık garanti veya teminat vermemekte veya koşul sunmamaktadır......

Hırsızlık çok ağır bir kelime bu kelimeyi kullanmadan önce bence tamamen emin olmak lazım.hatta en az 10 kez düşünmek lazım.

selam siz konuyu yanlış anladınız galiba peki siz araba alıyorsunuz kullanmak için çalınınca ne yaparsınız aynı şey deyilmi fabrika size çalınmaz diye garanti veriyormu o zaman çalan kişiyede hırsız diyemeyiz deyilmi
sevgili kardeşim

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

mehmetakif69 yazdı:
grappel yazdı:
A.S.

sözleşmeden kesitler:

peki siz bir Telefon hattı aldınız o hattın şirketinide satın mı alıyorsunuz. veya işyerinde sizin kullandığınız bilgisayarı sizden izinsiz kullansalar ne yaparsınız . özeliniz yok mu sizin biraz empati kurmayı deneyin tutumunuz yanlış

çok sağol kardeşim görüyorsunuz işte bu işleri savunanlarda çıkıyor ee ne yaparsın bu dünya şimdilik onların selametle kardeşim

grappel

Kayıtlı Kullanıcı

İş yerindeki bilgisayarın özelin değildir.Tamamen patronun sorunu.İş yerimdeki bilgisayarımda keylogger yüklü şirketteki tüm bilgisayarlardada.İş yeri iş içindir.Kahvehane yada sohbet alanı vs. yer değil.An ve an devamlı kayıt altında.Böle bir şey olursa ihtar verirlerdi herhalde bilemicem yönetim kararlarını.Özele girmek hırsızlık mı ? O ayrı bir kelime.Terbiyesizlik röntgencilik vs. kelimeleri ne için ?

Sen iş yeri aç.İşyerindeki kişiler mp3 yüklesin msn yüklesin chat yapsın çalışan kişide sanane bu özelim benim bilgisayarım desin.Çalışma saatlerinden çalmış olmuyormusun ?
Şirketin parasını çalmışsın ha mesai den aynı şeyler bunlar.Saatine para almıyormusun ?

İşten çıkarkende bilgisayarıda alsın gitsin.Özelleri var içinde.CEp telefonuda ne alaka ? Orda firmaya ait olan tek şey tel numaran.Adamın msn nini alınca bilgisayarınımıda götürdü ? Sadece numara gibi benzerini almış.O isimlerinde hepsi microsofta ait.

Nasıl turkcel 0532,0533, vs vs. sahibi ise ister sana kiralar ister kapatır.Sözleşmene bağlıdır.Hatta belki şirket batar tüm nolar gider bilemem.
Burdaki durum buna benzer cep telefonuna yada arabaya değil.

Hack lamer vs. kelimeleri ne için ?

Sana hırsız demek nasıl bir duyguysa karşı içinde öledir.
Peki sen arkadaşın arabasına bindin torpitoyu açtın kaset filan için özelde bir şeyleri vardı gördün tüm.SEn şimdi hırsırmı oluyosun.Patafatsız bir durum yada başka bir şey olmuyormu.

Sen her seferinde kötü söz kullanırsan bir gün sanada gelir çatar.Biride başka bir olayda der bu hırsızlık der.Hırsızlık sadece çalma değildir der.İşe geç gelirsin patronun mesaimden çaldın der.Tuvalete fazla gittin der hırsızlıktır bu, sen hırsızsın der.Bunlarda gözle görülmüyor.Randevu verirsin arkadışına geçikirsin zamanımı çaldın hırsızsın der.

Kaldır bakalım o kelimeleri.Ben olayı tasnif etmiyorum.Üzüldüm ama toplumun girdiği topluca herkezin paylaştığı bir yerde hakaretler eleştiriler yanlış bence.Basit hack olayı sadece.SAna göre hırsızlıktır.Başkasına hack kendi yorumunu yapar kafasından.Fikrin olsun ama hareketlerini sakla içinde.Dünyada 1 milyona yakın kişiye hırsız dedin çıktın.(tam rakamı bilmiyorum vardır o kadar ama kendi tahminim) Bunuda toplu ve herkezin okuyabilceği bir yerde dedin.Fikrin ya yanlışsa bu kadar insanın helalini alabilcekmisin ?Kahvehanede otutursun tv de bişey görürsün o kadar kişinin içinde bunlar hırsız yada benzeri bişey dersin.Biride sen ne diyon der al başına belayı oda yapmıştır öle bişey kaldıramaz.

Diğer insanlar büyük çoğunluk hiç mi bir şey bilmiyorda bu olaya hack diyor.Hırsızlık demiyor.Bunlar hırsız demiyorda başka tasnifler yapıyorlar.İkide ben ekliyim hırsızlığa ikide başkası herkez hırsız olsun çıksın.

Sen elmaya armut de başkasıda kaysıya armut desin.Tüm nesneler armut olsun çıksın.

Selametle kalın.

mehmetakif69 yazdı:
grappel yazdı:
A.S.

sözleşmeden kesitler:

grappel

Kayıtlı Kullanıcı

O yorumlarda sanada biri dediki vaktimi aldın.Bunun ismi nedir dedi ekleme yapmadı ekleseydi sende hırsız olup çıkıyordun.Arasında fark mı varmı ? Oda insan sende oda ekler bir tane.Ki ona rağmen cevabınıda esirgemedin.Bende eklerim bir tane.Sadece hırsızlık için düşün bi başka biride ,gibi bi değişiği "****lik bu dedi".Sende girdin içine olaki.

Bi başkasıda yanlış bu dedi yada doğru olmayabilir dedi.Savunmamı bu ?

Görüyorsunuz işte bu işleri savunanlarda çıkıyor dedi bir başkasıda.

/////////////////////

Ben kişiyi değil kelimeyi savunuyorum dikkat edersen arkadaşım.Arada fark var.:mad:

Bu arada seni savuşmuşta olmadımmı ?

Yapar iyi yapmış.Şifrene sahip çıksaydın mı dedim.Tasnif mi ettim.İsmi farklı şeyler dedim.Uslup yanlış dedim bence.

hack etmiş sadece ilkten.gözünle gördünmü maillerini okuğunu nerden biliyorsun özelinede girdiğini ayrıca.Sadece hackledi gitti belkide münetcimmiyiz.Özeli şahsiyeti katıyorsunuz.

her msn i hacleyen kişi mail mi okur gördünmü ? Belkide kızmıştır değiştirmiş atmıştır şifresini.

konuda sadece hırsızlıktır bunun adı yapanda hırsız dedi.
Demir ve demirci misali.
Demirci ye keresteci denirmi ?

Bunun adıda senin ona attığın iftira dır.

Bunlarda çelişkimi ?

Bak herkez bişey ekleyince neler çıkıyor.Sonunu bilebiliyomusun ?

Dip not:
Ne senin şahsına nede onun şahsına yorum yaptı isem bağışlayın.Olabildiğince sakındım ama türkçem iyice bozuldu buralarda.

Herkezden özür dilerim.Söz meclisten dışarı.

Selametle....

mustafa11 yazdı:
mehmetakif69 yazdı:
grappel yazdı:
A.S.

sözleşmeden kesitler:

çok sağol kardeşim görüyorsunuz işte bu işleri savunanlarda çıkıyor ee ne yaparsın bu dünya şimdilik onların selametle kardeşim

grappel

Kayıtlı Kullanıcı

"kardeşim sen neden bukadar üzerine alındınki aklıma kötü şeyler geliyor yoksa sidemi msn şifreleri kırıyorsunuz ki bunun suç olmadığını iddaa ediyorsunuz tamam belki kanunlarda yeri olmaya bilir ama ne dersen de bu tamamen hırsızlıktır tavsiyem bu işi yapıyorsanızda bir abi nasihatı yapmayın varsa bildikleriniz onlarıda uyarın selametle canım kardeşim"

Canım kardeşim ben tıp okuyorum öğrenciyim.Aynı zamandada çalışıyorum bir iş yerinde.Benim size tavsiye vermem hattime düşmez.Ama ben kanunlardan bahsetmedimki hesabı alırken kabul ettği şartı söledim.Bu şartı kabul etmişsin hırsızlık demek ne kadar doğru dedim.YAda kastetmek istedim.Alınmadım ayrıca niye alınıyımki.Söz yiğidin kamçısıdır.Kısa ve Öz.

Ben gelipte doğru bişey demedim.Doğru değil çünkü hırsız demek te iftara atmaktan aşağı kalmaz ama.

SEn rahatça hırsız diyebiliyosan.2 gözle görmeden ve 2 kulakla duymadan.Araştırmadan bilmeden.
Yarın başkalarınada kim bilir ne dersiniz ? Bir başkalarıda sana yada

İftira ya girer bencede dediğin senin.Savunduğum nokta bu.BEnim size tıp öğrencisi olarak tavsiyem son olarak : gözlük kullanıyorsanız bir 1mm büyütün numarısını.Kullanmıyorsanız Bir göz hekime bu şikayet ile başvurun.Bir şey çıkmazsa tsh leride ekleyin.

Ukelalık kolay iş bende gayet en iyi yaptığım şeydir.Beni tanıyan arkadaşlarım bilir.

BEnim zoruma giden bir insana bu kadar kolay hırsız yapmaktı.Gittim araştırdım bunları buldum netten yazdım.Sözleşmeyide baştan aşağı erinmedim okudum.Ama siz 50-60 cümle okumadan araştırmadan dinlemeden herkezin okuyabilceği yerde hırsız yaptınız.Helal olsun.

Bir tek tez vermeden şundan dolayı demeden.
Alkışta tutalım size Hakaretler için.İnsanların alınlarına Allah bir şey yazmadı ise senin yazman ne kadar doğru ?

BEnimde aklıma kötü şeyler geldi sen yazı yazınca.Bir insan nasılsa karşındakinide öle zanneder. Sözü aklıma geliyor.

Bura hakaret yerimi ?

Yoksa mahkememi sen hırsızsın sen bilmenemisin bunlar hırsız.Şunlar hırsız değil.

ne güzel ne ala.Bir bilgi varsa aksine paylaş.Şundan dolayı hırsızlık dır de.
Bende sana bundan dolayı değildir diyim yada başkası.Yargısız infazmısınız.

Banada tutupta inceden hakaret etme terbiyeni topla.Bilmeden ise cümlelerini düzelt.
"Yoksa sendemi msn kırıyosun.Bencede hırsızlık." Maksadını yeteri kadar aşar.

Öküzün altına buzağı koymağınız lütfen.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

grappel yazdı:
"kardeşim sen neden bukadar üzerine alındınki aklıma kötü şeyler geliyor yoksa sidemi msn şifreleri kırıyorsunuz ki bunun suç olmadığını iddaa ediyorsunuz tamam belki kanunlarda yeri olmaya bilir ama ne dersen de bu tamamen hırsızlıktır tavsiyem bu işi yapıyorsanızda bir abi nasihatı yapmayın varsa bildikleriniz onlarıda uyarın selametle canım kardeşim"

Canım kardeşim ben tıp okuyorum öğrenciyim.Aynı zamandada çalışıyorum bir iş yerinde.Benim size tavsiye vermem hattime düşmez.Ama ben kanunlardan bahsetmedimki hesabı alırken kabul ettği şartı söledim.Bu şartı kabul etmişsin hırsızlık demek ne kadar doğru dedim.YAda kastetmek istedim.Alınmadım ayrıca niye alınıyımki.Söz yiğidin kamçısıdır.Kısa ve Öz.

Ben gelipte doğru bişey demedim.Doğru değil çünkü hırsız demek te iftara atmaktan aşağı kalmaz ama.

SEn rahatça hırsız diyebiliyosan.2 gözle görmeden ve 2 kulakla duymadan.Araştırmadan bilmeden.

İftira ya girer bencede dediğin senin.Savunduğum nokta bu.BEnim size tıp öğrencisi olarak tavsiyem son olarak : gözlük kullanıyorsanız bir 1mm büyütün numarısını.Kullanmıyorsanız Bir göz hekime bu şikayet ile başvurun.Bir şey çıkmazsa tsh leride ekleyin.

Ukelalık kolay iş bende gayet en iyi yaptığım şeydir.Beni tanıyan arkadaşlarım bilir.

BEnim zoruma giden bir insana bu kadar kolay hırsız yapmaktı.Gittim araştırdım bunları buldum netten yazdım.Sözleşmeyide baştan aşağı erinmedim okudum.Ama siz 50-60 cümle okumadan araştırmadan dinlemeden herkezin okuyabilceği yerde hırsız yaptınız.Helal olsun.

Alkışta tutalım size Hakaretler için.İnsanların alınlarına Allah bir şey yazmadı ise senin yazman ne kadar doğru ?

BEnimde aklıma kötü şeyler geldi sen yazı yazınca.Bir insan nasılsa karşındakinide öle zanneder. Sözü aklıma geliyor.

Bura hakaret yerimi ?

Yoksa mahkememi sen hırsızsın sen bilmenemisin bunlar hırsız.Şunlar hırsız değil.

Banada tutupta inceden hakaret etme terbiyeni topla.Bilmeden ise cümlelerini düzelt.

kardeşim sende fazla büyüttün bu işi baştan zıtlık olsun diye yazdın sonrada bir daha dönemedin anlıyorum seni aslında sende hak veriyorsun ama dedimya işte baştan bir kere ters gittin ondan dolayı.peki sen şimdi tıpta okuyorsun ve arkadaşından sana çok önemli bir mail geldi ve sen o maille belki dersini verecektin ama o gece vakti arkadaşına ulaşamıyorsun ve mesenen çalınmış ne yaparsın sorarım sana senjki okuyan bir kişisin

grappel

Kayıtlı Kullanıcı

Bak arkaşım şifre kırılması tamamen genelde o maili kullananın ihmalkarlığı yada bilgisizliği.
Sağlam bir antivirus kullan.Standart bir şifre kullanma örn:123123,12061985,19851985 vs.

Kullandığın şifreyi sağda solda forum sitelerindeki üyeliklerindede kullanma.Başka bir bilgisayar kullanıyorsan temiz olduğundan emindeğilsen Ekran klavyesi ile şifreni gir özellikle internet kafelerde.Aynı ağda cafe sahibi bu işi yapmasada sniffer edebilen yazdığına kadar alabilecek kapasitede yazılımlar var.İsmide bu Msn Chat Monitor & Sniffer sadece bu değil ilk buna rastladım örnek olsun.Aynı ağdaki tüm msn leri dinler gelen giden teknik bir konu.Bir maili tıkladın yeniden şifreni sordu ise saçma bir şey yaz bas.Geri yaparak o maili sil.Fake mail olabilir.

Özellikle bilmediğin kişiden zipli doya aldı isen 10 kez kontrol et.Uzantısı exe,pif,com olmasın.Emin değilsen açma merak etme.Bilen birine bi ara baktırırsın.Zipli yada benzeri rar da olur. Sıkıştırılmış olduğu için hotmail in antivirusleri dosyayı inceleyemez.Kendin incelen bunları

Hatırlatma soruna zıt ve saçma bir şey kullan.Hatırlatma sorusu demek ikinci şifre demek.Ona göre yaz.

Böle bir olay ile karşılastı isen direk şahsi bilgilerini içeren kariyer yenibiris gibi sitelere bu maili verdi isen derhal iptal et.Tel numaran vs. ele geçmesin bakımından.İkinci bir mail kullan absurik yerlere yada tam tersi.

mailinide hotmail e mail at ingilizce bir şekilde o maddeleri yazan yerde.
Önceki şifrem buydu ama hack oldu de.Bunlardan önce hatırlatma sorun ile şansını dene.En son şu zaman girdim hack oldu kayıt bilgilerim şunlardı diye inandıra bilirsen şifren geri gelir.
Google da arasan bulursun az bi zahmetle.Daha ayrıntılı bu iş için.

Ayrıca bu yasal olarak suçtur.Cezası var ama ilgilenceklerini bilmiyorum.Belli bazı şeylerin olması lazım.Ankara da dayın olması lazım.Bilemicem onu araştırırsan araştır istersen.

Bunlar basit şeyler.Evde dış kapını açık bırakıyormusun ? ARabanın kapılarını kitlemiyormusun ? Günlük yaşantında tüm bunlara önlem alıyorsun çünkü umursuyorsun.Senin olayında aynı şey.Bir başka şey değil.Belki senin bilmediğin ama çok ufak bir hatan.DEvamlı mailleri kırılan bir arkadaşımız vardı.Bizzat kendim ilgilendim.Oda bu siteye üye benden fazlaca aktif de yani bildiğime göre.O senden çok daha zor durumlara düştü.Msn al kullan 1 hafta iptal.Msn al kullan 1 hafta iptal :).Ama senin gibi böle açıklamalar yapmadı.

Gülüyorum kendi hatası çıktı.Bilgisizlik işte sadece. Usta şöfere göre acemi daha fazla kaza yapma şansı vardır.Ustada bu yoldan geçmiştir.

Her ilk arabayı kullanan önce tekletir.Belki ufak tefek çarpar öğrenir genelde.İstisnalar kaideyi bozmaz.Senin gibi herkezte ilk bilgisayar kullanımda bilinçsizce msn i gider.Bilgisayarı format yer.Sonrada tecrube olur öğrenir.Anlatmak istediğimi anladın.Kızdığım nokta bu.Hakaret edersen hakaret yersin.YEdinde yemedim de hadi.

Konuları ufak düşünme.

SEn bir dahakine bu önlemleri al için rahat olsun.Öle kimse istediği maili kıramaz.
Az bi araştırsan nette bir sürü bilgi bulurdun.Buralara hutbe vericene.

İş kazasıdır olur.Hırsızılağa falan filana hiçte girmene gerek yoktu.Msn kullansam belki benimde başıma gelirdi.

Sen burda hutbe vesende gene kırarlar gene kırarlar.Dediklerimi yaparsan yüzde 95 seni korur başkalarınıda.

HAngisi çözüm ?

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.

Bu bir meşhur sözlerden biri google da bakarsın istersen ben yazmadım.Alınma.Söz meclisten dışarı.

Burda hangi sınıfa girdik biz ?

Selametle kalın.Çevreye verdiğim raharsılıktan özer dilerim.

mustafa11 yazdı:
grappel yazdı:

Bura hakaret yerimi ?

kardeşim sende fazla büyüttün bu işi baştan zıtlık olsun diye yazdın sonrada bir daha dönemedin anlıyorum seni aslında sende hak veriyorsun ama dedimya işte baştan bir kere ters gittin ondan dolayı.peki sen şimdi tıpta okuyorsun ve arkadaşından sana çok önemli bir mail geldi ve sen o maille belki dersini verecektin ama o gece vakti arkadaşına ulaşamıyorsun ve mesenen çalınmış ne yaparsın sorarım sana senjki okuyan bir kişisin

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A MUSTAFA KARDEŞİM HAKLISIN.NE OLURSA OLSUN O SENİN KULLANDIĞIN BİŞEYDİ.HİÇKİMSE BAŞKASININ KULLANDIĞI BİR ŞEYİ ALAMAZ O HAKKA SAHİP OLAMAZ.

tutiye

Kayıtlı Kullanıcı

grappel kardeş
kendini boşuna yorma bu muhterem zat için
arkadaş biraz cahil takımından olsa gerek
benim ismim için de tutti furitti diye alay etmişti.
laf olsun diye yazanlardan birisi
cevap vermeye muhatap alınmaya değmez diye düşünüyorum
işine gelmeyen yazılara hakaret ederek cevap veriyor
ona cevap verenler bence onunla dalga geçiyorlar anlamıyor
çünkü böyle birisine cevap vermek onu ciddiye almak bilemiyorum yani
sağlıcakla kalın allaha emanet olun

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

tutiye yazdı:
grappel kardeş
kendini boşuna yorma bu muhterem zat için
arkadaş biraz cahil takımından olsa gerek
benim ismim için de tutti furitti diye alay etmişti.
laf olsun diye yazanlardan birisi
cevap vermeye muhatap alınmaya değmez diye düşünüyorum
işine gelmeyen yazılara hakaret ederek cevap veriyor
ona cevap verenler bence onunla dalga geçiyorlar anlamıyor
çünkü böyle birisine cevap vermek onu ciddiye almak bilemiyorum yani
sağlıcakla kalın allaha emanet olun

TUTİYE KARDEŞİM SEN NASIL BİR İNSANSIN DİYEMİYORUM ÇÜNKÜ SEN İNSAN OLAMAZSINKİ ŞU SİTEDE BİR YAZIN BİR SÖZÜN BİLE YOK SENİN İŞİN GÜCÜN BANA MUSALLAT OLMAN AMA BEN SENİ GALAYA ALMIYORUM ÇÜNKÜ SEN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ BİR ZAVALLISIN SANA ANCA ACIYABİLİRİM ÇÜNKÜ SENİN HALİN ACINACAK BİR HAL AMA BEN BİR İNSAN OLARAK SANA SAĞOL DİYORUM EN AZINDAN (ŞU SİTEDE HİÇ BİR ŞEYİN YOK)BENİM YAZILARIMA GİRİP CEVAP VERİYORSUN YA ONUN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DEMEKKİ BEN SENİN ÜSTÜNDE BİR ETKİ YAPABİLİYORUM ONUN İÇİN ÇOK SAĞOL

tutiye

Kayıtlı Kullanıcı

sayın mustafa 11
ben bu sitede sürekli geziyorum ve okuyorum
fakat siz forum kirliliği yapıyorsunuz
hiç yazısız sadece birkaç lale gönderip forum kirliliği yaptığınız bir sürü mesajınıza rastladım
bu ne demek oluyor
tabiki forum kirliliği
amacınız nedir anlayamadım
meşhur olmak için daha uygun platformlar bulabilirsin kendine
herşey kirlendi forumlar bile
size bu son yazışım olacak
bende sizi kaalle almyorum fakat
alan insanları görüncede üzülüyorum
sağlıcakla kalın

Subat_

Kayıtlı Kullanıcı

Haklısın kardeşim kimse kimsenin özel hayatına karışamaz.Bu da bir nevi hırsızlığa girer bunu yapanlar utanmaz hırsız ve arsızdır benim gözümde.Ben hakkımı helal etmem böylelerine.

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm mustafa11 kardeş,benim de msn şifrem gitti,karşımdaki kişi ablammış gibi konuştu.şimdi bi kaç cevap yazılmış bu hırsızlık değildir diye biraz haklı geldi ama hırsızlık olmasa da yalancılık değil midir.ben karşımda ablam var sanıp konuşuyorum,öyle inandırıcı ki,şimdi yeni msn adresi açtım ve her açtoığımda acaba karşımda başka biri mi var diyorum.çok sinir bozucu.
bence bu forum hiç de boşuna açılmış değil.Allah razı olsun kardeş.bi de bu insanların hiç işi gücü yok mu şifre kırmakla ne geçiyor ellerine.benim msnde görüştüğüm bu siteden bi kardeşim vardı.adres çalındı ve bütün adresler de gitti.o kardeşimi o kadar çok özlüyorumki.ondan o kadar çok şey öğrendimki.olumsuz görüşler belirten kardeşler olayı biraz daha detaylı düşünebilirlerse iyi olur,yani iş sadece adresin elden çıkmasıyla alakalı değil.evet yani adres açılır zor bişey değil bu.çalınabilir güvencesi yoktur deniyor ve bunu anlamıyorum yani insanların gerçekten işi gücü yok demekki şifre kıracak zamanları olduğuna göre.ama gerçekten bilen varsa cevaplasın.şifre kırmakla insanların eline ne geçiiyor.
ama bu mevzunun dışında çok daha önemli bişey var hepimiz burada iyi bir şeyler bulmaya çalışıyoruz,lütfen hitaplarınıza dikkat edin.müslüman elinden ve dilinden emin olunan kimsedir.bu mevzu hiç gelmeyecek bir noktaya gelmiş.mustafa11 kardeş bi sorun dile getirmiş,herkes aynı şeyi düşünecek diye bir şey de yok.o böyle düşünüyor siz de farklı düşünüyorsunuz.bunu hiç olmaycak bi duruma getirmeye ne lüzum vardı.inşaAllah bu forumlarda daha güzel bir şekilde iletişim kurulabilir diye ümit ediyorum.
Allah'a emanet olun.Allah yar ve yardımcınız olsun...

dil@r@

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK HAKLISIN MUSTAFA11 ABİ

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı

fffff. canım baya sıkıldı. arkadaşlar lutfen "söz gümüşse, sukur altındır" başlıklı konudaki bütün mesajları okuyunuz. kalpler kırılmasın, konuyu fazla uzatmayınız.

forum yöneticelerinin hemen mudahale etmesi gerekirdi. bir keç foruma da üyeyim orda forum kuralları gereği atışmalara izin verilmiyor bir defaya mahsus herkes soyleyeceğini soyler uzatırlarsa yatkililer müdahale eder. onlarda sorunlarını özelde hallederler. bizimde tadımız kaçmaz.

saygılarımla...

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

allah hepinizden razı olsun neticede hepimiz kardeşiz bence dostluk ve kardeşlik önemli herkes istediğini söylesin bizler ne kırılırız nede üzülürüz nede olsa din kardeşiyiz selametle kalın

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bende size katılyorum mustafa11 kardeşim.benimde bu konuda agzım çok yandı.ve sevdiklerimi deger verdiklerime kızdım ve bu net ortamından uzun bir süre ayrıldım szinki şifrenizin kırılması peki ya şuna ne demeli sizce.benimde pcmdn bana ait olmayan bir mseneden benim adıma bazı şahıslara yazılar yazılmasaı ve benim bilğisayarımın tüm bilğilerinin içine girmesi ve bunu yapan kişileri ögrendimde ise işleri güçleri olmayan kendilerini islamiyet gen tr ailesinden çok iyi birisi diye bilinen aslında alakası olmayan değersiz şahıslar.aslında bu tür kişilerin siteden uzaklaştırlması lazım ama ne yapsınlarki başlka bir isimle girip bu seferfarklı şekillerde karşımıza çıkıyorlar sizede olduğu gibi...bende artık burdatım aranızdayım.bu tür kişilere kızıp uzaklaşmamalıydım bu siteden ve sizlerden.
yukardaki yazılan yazıları okudum sanırım konu çok farklı bir boyuta ulaşmış.lütfen konuyu olduğu gibi anlamaya çalışalım.kızgınlıklarınız veya sinir olduklarınız varsa böle genlede söz düellosu etmeyelim.burası herkese açık olan bir yazı formu .
ben sizin yazılarınız olsun gerek mustafa x star .kaan kardeşim.adaletimahza VE DEGERLİ SİTE YÖNETİLERİNİN ve ismi şu anda aklıma gelmeyen degerli kardeşlerimin yazılarını özellikle önceden okuyordum.şimdi yine burdayım okumayada devam edecem.
ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ebe78 yazdı:
s.a bende size katılyorum mustafa11 kardeşim.benimde bu konuda agzım çok yandı.ve sevdiklerimi deger verdiklerime kızdım ve bu net ortamından uzun bir süre ayrıldım szinki şifrenizin kırılması peki ya şuna ne demeli sizce.benimde pcmdn bana ait olmayan bir mseneden benim adıma bazı şahıslara yazılar yazılmasaı ve benim bilğisayarımın tüm bilğilerinin içine girmesi ve bunu yapan kişileri ögrendimde ise işleri güçleri olmayan kendilerini islamiyet gen tr ailesinden çok iyi birisi diye bilinen aslında alakası olmayan değersiz şahıslar.aslında bu tür kişilerin siteden uzaklaştırlması lazım ama ne yapsınlarki başlka bir isimle girip bu seferfarklı şekillerde karşımıza çıkıyorlar sizede olduğu gibi...bende artık burdatım aranızdayım.bu tür kişilere kızıp uzaklaşmamalıydım bu siteden ve sizlerden.
yukardaki yazılan yazıları okudum sanırım konu çok farklı bir boyuta ulaşmış.lütfen konuyu olduğu gibi anlamaya çalışalım.kızgınlıklarınız veya sinir olduklarınız varsa böle genlede söz düellosu etmeyelim.burası herkese açık olan bir yazı formu .
ben sizin yazılarınız olsun gerek mustafa x star .kaan kardeşim.adaletimahza VE DEGERLİ SİTE YÖNETİLERİNİN ve ismi şu anda aklıma gelmeyen degerli kardeşlerimin yazılarını özellikle önceden okuyordum.şimdi yine burdayım okumayada devam edecem.

aleyküm selam ablam, sizi tekrar aramızda görmek ne güzel..çok sevindim inanın dönmenize...selametle kalın ablam..Allah'a emanet olun inşaAllah..B)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
ebe78 yazdı:

aleyküm selam ablam, sizi tekrar aramızda görmek ne güzel..çok sevindim inanın dönmenize...selametle kalın ablam..Allah'a emanet olun inşaAllah..B)
allah razı olsun kardeşim beni unutmadınıza sevindim.sizde yaradanıma emanet olun.B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt