Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

msnde olsa hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz) (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S.A ARKADAŞLAR NEDENMİ BÖYLE YAZDIM ÇÜNKÜ BAZI İNSANLAR HIRSIZLIĞIN NASIL OLDUĞUNU BİLMİYOR HIRSIZLIĞIN SINIRINI VE BOYUTUNDAN HABERLERİ YOK HIRSIZLIK İLLA GÖRÜNEN ELLE TUTULAN BİR ŞEYİN ÇALINMASI DEĞİLDİR MESELA BU GÜNLERDE TÜREYEN EN BÜYÜK HIRSIZLIK MESENE ADRESİNİ ÇALMAK YANİ ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP EL KOYMAK GİBİ AMA ONLAR BUNU HERHALDE HIRSIZLIK SAYMIYORLAR OLSA GEREK AMA ÇOK YANILIYORLAR BİR İNSANIN MALINI PARASINI ÇALMIŞSIN YADA BÖYLE ADRESİNİ ÇALMIŞSIN İŞTE BAŞLIK BURADAN GELİYOR YANİ HIRSIZLIK HIRSIZLIKTIR VE EN BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR ZANNETMESİNLER Kİ BİLİNMİYORLAR EVET BELKİ BİZ İNSANLAR BİLMİYOR OLABİLİRİZ AMMA ORADA BİRİSİ VARKİ ONDAN NASIL KURTULACAKLAR ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU RABBİM ONLARI İSLAH ETSİN İNŞALLAH

NOT:SİZ SİZ OLUN SAKIN GÜVENDİĞİNİZ İNSANA DAHİ GÜVENMEYİN LAKİN ALDANIRSINIZ ONUN DÜRÜSTLÜĞÜNE

msn351ifresizt6.gif
[/URL][/img][url][url][url][url][url][url][url]...l][url][url][url][url][url][url][mail][/mail][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/mail][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url][/url]

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: hırsızlık hırsızlıktır(yorum ekleyebilirsiniz)

haklısın arkadaşım

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BEN MSN ŞİFRESİ KIRDIM AMA BUNUN HIRSIZLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
ŞÖYLE Kİ ADRESİ BULUP EKLİYOR DANGALKÇA ŞEYLER YAZIYOR BENDE İNSAN OLARAK KIZIYORUM KIRIYORUM.AMA BIRAKTIM DAHA YAPMIYORU(M)Z(Bİ ARKADAŞLA BERABER YAPIYORDUK).

yaren-34

Kayıtlı Kullanıcı

nottaki cümle ye katılmıyorum
insan güvendiği birine nasıl güvenmesin.
ama dogru diyonuz.bu tür insanlar hele bazıları kişnin bilğilerine bile girip her türlü haksızlığı yapabiliyorlar.bence bu bir hırsızlık ve kul hakkıdr.bu tür kişileri şiddetle kınıyorum.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A BEN MSN ŞİFRESİ KIRDIM AMA BUNUN HIRSIZLIK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM
ŞÖYLE Kİ ADRESİ BULUP EKLİYOR DANGALKÇA ŞEYLER YAZIYOR BENDE İNSAN OLARAK KIZIYORUM KIRIYORUM.AMA BIRAKTIM DAHA YAPMIYORU(M)Z(Bİ ARKADAŞLA BERABER YAPIYORDUK).

S.A sevgili arkadaşım senin konun farklı sen ders vermek için yapmış olabilirsin bunlar niyete göre değişir selametle

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa11 yazdı:
S.A ARKADAŞLAR NEDENMİ BÖYLE YAZDIM ÇÜNKÜ BAZI İNSANLAR HIRSIZLIĞIN NASIL OLDUĞUNU BİLMİYOR HIRSIZLIĞIN SINIRINI VE BOYUTUNDAN HABERLERİ YOK HIRSIZLIK İLLA GÖRÜNEN ELLE TUTULAN BİR ŞEYİN ÇALINMASI DEĞİLDİR MESELA BU GÜNLERDE TÜREYEN EN BÜYÜK HIRSIZLIK MESENE ADRESİNİ ÇALMAK YANİ ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP EL KOYMAK GİBİ AMA ONLAR BUNU HERHALDE HIRSIZLIK SAYMIYORLAR OLSA GEREK AMA ÇOK YANILIYORLAR BİR İNSANIN MALINI PARASINI ÇALMIŞSIN YADA BÖYLE ADRESİNİ ÇALMIŞSIN İŞTE BAŞLIK BURADAN GELİYOR YANİ HIRSIZLIK HIRSIZLIKTIR VE EN BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR ZANNETMESİNLER Kİ BİLİNMİYORLAR EVET BELKİ BİZ İNSANLAR BİLMİYOR OLABİLİRİZ AMMA ORADA BİRİSİ VARKİ ONDAN NASIL KURTULACAKLAR ÇOK MERAK EDİYORUM DOĞRUSU RABBİM ONLARI İSLAH ETSİN İNŞALLAH

NOT:SİZ SİZ OLUN SAKIN GÜVENDİĞİNİZ İNSANA DAHİ GÜVENMEYİN LAKİN ALDANIRSINIZ ONUN DÜRÜSTLÜĞÜNE

MESENE ADRESİNİ ÇALMAK YANİ ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP EL KOYMAK BENCE EN BÜYÜK HIRSIZLIKTIR. ALLAH RAZI OSLUN KARDEŞİM. SELAMÜNALEYKÜM.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

baltefsiri yazdı:
mustafa11 yazdı:

MESENE ADRESİNİ ÇALMAK YANİ ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİP EL KOYMAK BENCE EN BÜYÜK HIRSIZLIKTIR. ALLAH RAZI OSLUN KARDEŞİM. SELAMÜNALEYKÜM.

sizdende allah razı olsun kardeşim

LUISINS

Kayıtlı Kullanıcı

msn adresinizden başka değerli bir şeyiniz yok mu sizin ya
ne kadar veryansın ettiniz
mustafa 11 geçmiş olsun çok acıdım çok üzüldüm
msn adresin çalındı diye dünyan altüst mü oldu ah canım benim
belliki tek zenginliğin msn adresin
hemen sana bi tane yollayayım canım benim üzme canını
ne hırsızlıklar var sen görmemişsin
neyse görmezsinde inşallah
tekrar geçmiş olsun canım kardeşim
adresini verde çelenk gondereyim
siz türkiyede daha yeni yeni karşılaşıyorsunuz bunlarla
biz ne yapalım
gurbet ellerde

mehmetakif69

Kayıtlı Kullanıcı

msn insanın kullandığı cep telefonundan farksızdır ikiside özeldir insanın mahremidir. ha telefonun çalınmış ha msn in . o yüzden arkadaş haklıdır. Ben bilgisayar programcılığıyla uğraşan biriyim size tavsiyem tanımadığınız mailleri açmayın özellikle ekinde ki dosyaları hiç ellemeyin .

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

selamun ALEYKUM GERCEKTEN DOGRUU KIMSEYE GUVEN OLMAZZZ

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

LUISINS yazdı:
msn adresinizden başka değerli bir şeyiniz yok mu sizin ya
ne kadar veryansın ettiniz
mustafa 11 geçmiş olsun çok acıdım çok üzüldüm
msn adresin çalındı diye dünyan altüst mü oldu ah canım benim
belliki tek zenginliğin msn adresin
hemen sana bi tane yollayayım canım benim üzme canını
ne hırsızlıklar var sen görmemişsin
neyse görmezsinde inşallah
tekrar geçmiş olsun canım kardeşim
adresini verde çelenk gondereyim
siz türkiyede daha yeni yeni karşılaşıyorsunuz bunlarla
biz ne yapalım
gurbet ellerde

size selam vereceğim ama siz onuda yanlış yorumlarsınız ha pardon şimdi siz yorumuda bilmessiniz demek sende çok var bu adreslerden kimbilir kimlerindir bu adresler asıl ben size çelenk göndermem gerekiyor çünkü sizin insanlığınız ölmüş herhalde gavurlarla düşe kalka ölmüştür vah garibim vah isterseniz birazda türk insanlığıda gönderebiliriz tabi istemeye yüzünüz varsa ama biz yinede insalığımızı biliriz yazdıklarımı farazi say allahın selamı üzerine olsun sevgili kardeşim allaha emanet ol selametle

grappel

Kayıtlı Kullanıcı

A.S.
Ben din olarak fazla bilgiye sahip değilimde.Msn adresi alırken bir sözleşme kabul ediyorsun.Mülkiyet değildir ve tüm hakları microsoft ta aittir diye.Yani kısacası adresin sahibi sen değilsinki microsoft sahibi.Sen sadece hizmetten yararlanırsın hak talep edemezsin.
Sahibi olmadığın bir şey için hırsızlık demekte yanlış bence.Bu koşulları kabul etmişsin.

hak geçmeteği için bence hırsız demen yanlış.Mahkemeye verse haklı bile çıkar adresini kıran kişi belkide :)

sözleşmeden kesitler:

20. Üçüncü Taraf Hak Sahibi Yoktur.

15. HİÇBİR GARANTİ VERMİYORUZ.

Hizmeti “olduğu gibi,” “tüm hatalarıyla ile birlikte” ve “kullanıma sunulduğu haliyle” veriyoruz. Hizmet aracılığıyla verilen bilgilerin doğruluğunu veya güncelliğini garanti etmiyoruz. Microsoft tarafları hiçbir açık garanti veya teminat vermemekte veya koşul sunmamaktadır......

Yanlışta düşünüyor olabilirim fikrim bu benim.

Hırsızlık çok ağır bir kelime bu kelimeyi kullanmadan önce bence tamamen emin olmak lazım.hatta en az 10 kez düşünmek lazım.

mekinci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: offf mustafa

RE: offf mustafa

sence bu sitede bu tarz bi yazı yazmak dogru mu? belli ki msn den canın yanmıs ama biz buraya allah rızası icin we ilim ogrenmek icin giriyoruz.baskasının basit ama onemliymis gibi gorunen meselelri icin degil.
sen de benim zamanımı caldın soyle bakalım bu da hırsızlık degil mi?

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

grappel yazdı:
A.S.
Ben din olarak fazla bilgiye sahip değilimde.Msn adresi alırken bir sözleşme kabul ediyorsun.Mülkiyet değildir ve tüm hakları microsoft ta aittir diye.Yani kısacası adresin sahibi sen değilsinki microsoft sahibi.Sen sadece hizmetten yararlanırsın hak talep edemezsin.
Sahibi olmadığın bir şey için hırsızlık demekte yanlış bence.Bu koşulları kabul etmişsin.

hak geçmeteği için bence hırsız demen yanlış.Mahkemeye verse haklı bile çıkar adresini kıran kişi belkide :)

sözleşmeden kesitler:

Hizmeti “olduğu gibi,” “tüm hatalarıyla ile birlikte” ve “kullanıma sunulduğu haliyle” veriyoruz. Hizmet aracılığıyla verilen bilgilerin doğruluğunu veya güncelliğini garanti etmiyoruz. Microsoft tarafları hiçbir açık garanti veya teminat vermemekte veya koşul sunmamaktadır......

Hırsızlık çok ağır bir kelime bu kelimeyi kullanmadan önce bence tamamen emin olmak lazım.hatta en az 10 kez düşünmek lazım.

selam siz konuyu yanlış anladınız galiba peki siz araba alıyorsunuz kullanmak için çalınınca ne yaparsınız aynı şey deyilmi fabrika size çalınmaz diye garanti veriyormu o zaman çalan kişiyede hırsız diyemeyiz deyilmi
sevgili kardeşim

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

mekinci yazdı:
sence bu sitede bu tarz bi yazı yazmak dogru mu? belli ki msn den canın yanmıs ama biz buraya allah rızası icin we ilim ogrenmek icin giriyoruz.baskasının basit ama onemliymis gibi gorunen meselelri icin degil.

selamün aleyküm kardeşim benim senin değerli vaktini çalma gibi bir lüksüm olamaz çok örnekler var ama sizin düşünceniz böyleyken şimdi örnek versem yine bizi hırsızlıkla itham edersin demekki camilerde hocalarımızda hırsızlık üzerine vaaz verirken sizlerin vakitlerini çalıyor demek yazık bu tür düşünceler içerisinde olmak bence çok vahim artı ben size illa girin ve okuyun demedimki

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

mekinci yazdı:

selamün aleyküm kardeşim benim senin değerli vaktini çalma gibi bir lüksüm olamaz çok örnekler var ama sizin düşünceniz böyleyken şimdi örnek versem yine bizi hırsızlıkla itham edersin demekki camilerde hocalarımızda hırsızlık üzerine vaaz verirken sizlerin vakitlerini çalıyor demek yazık bu tür düşünceler içerisinde olmak bence çok vahim artı ben size illa girin ve okuyun demedimki

hırsızlığın çeşidi ve küçüğü büyüğü olmaz hırsızlık hırsızlıktır

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

mekinci yazdı:

hırsızlığın çeşidi ve küçüğü büyüğü olmaz hırsızlık hırsızlıktır

grappel

Kayıtlı Kullanıcı

msn.com a veya **** a bir ücretmi ödedin.msn messeger ın kodlarını senmi yazdın.Yazan ve satın alan kişiler veya şirket sana bu şartı ön koşmuş.Bi nevi söz vermişsin.ARaba satın aldığında bir ücret ödersin.Bu ücret genelde el emeğidir yada haktır.Bir hak ödersin bu çalmak adı üstünde hırsızlıklıktır.SAtın aldığında elinde bir ruhsatın olur sahibisindir.İzin almadan kullanmak suçtur.Ama izin almadan kullanmak ismi olsa olsa işgaldir yada başka bir şey.Kendisi geri koyduysa geri.Ayrıca aracın fabrikası gene bir çok ön şart koşuyor kanunlarla beraber.Bizim burda araba çalındı fabrikaya mahkeme açıldı ve yeni model i verildi.O modelinde kusur kullanıcadan daha ziyade fabrikasyon bir hatadan ötürü kolay çalınmasıydı.Bunuda satın aldığında fabrikanın teminatından açıldı mahkeme.

Her türlü sorunu sana ait denmiş kabul ediyorsan kullan etmiyorsan kullanma denmiş.Sorun çıktığındada yakınmaktır bunun adı.

İkisi çok alakasız bence
Farkında olmadan iftira atmış olabilirsin ben bunu izha etmek istedim.Hırsızlık çok ağır bir kelime kişinin ne olursa olsun zafına şerefine hakarettir.Onur düşürücü ve yüz kızartıcı bir şeydir.Gerçek değilse tabi.

Msn hesabı ne fikirdir ne elde tutulur nede başka bir şey.Sadece bir takma isimdir.SAna yapılan bana kalırsa saygısızlık insafsızlık yada benzeri bişey.Türkçem de çok iyi değil bu arada.

Hırsızlığın büyü küçüyüde olur artı.Fikir tayin etmeden önce araştırdınmı ?
Benim hatırladığım 1/4 riyal diye bir şeyler var.Zamanında SAV Peygamberimiz sölemiştir.Yada benzerdi ben hatırlıyorum okuduğumu böle bir şeyi cezaları bile farklıdır.Öle olmasaydı şeriat ta bile cezaları farklı olmazdı bunlarda ayrı bir konu.

bu o kadar basit bir şey değil hırsız demek.İnsanların şerefini sen mi verdinki hemen damgalayıp düşürdün.Gel burdan yak.

Sen ücretsiz bir hizmet veriyorsun site gibi bir aksilik sonucu tüm kayıtlar gitti.Bu insanlar sana şimdi hırsız desin.Bir yazı yazıyordun elektrik gitti yazdıklarının belli bir kısmı silindi doğal olarak kaydetmedin.Tedaş hırsızmı oluyor.

Msn de kayıt listeni export edip kayıt altında tutabilirdin.Yeni aldığın bir hesaba import diyerek kişi listeni alabilirdin aynen.Senin ihmalkarlığın.2 sn lik bir işlem.2 sn fazla önemi varsa senin için.

Arabada böle bir şey mevcut değil ayrıca o yüzden alakasız bence.

Tamamen kullanım hatası.Öle sen gel benim şifreyi kır.Öle olsaydı herkez herkezin şifresini kırardı.Yine tamamen senin ihmalkarlığın yada bilgisizliğin.Her şeyin adıda hırsızlık olurdu.

Kendine yakıştıramadığın kelimeleri bence bir başkasına yakışıtırırken on kez düşün.İftira atmakta hırsızlık tan aşağı kalmaz bence.

mustafa11 yazdı:
grappel yazdı:
A.S.

sözleşmeden kesitler:

selam siz konuyu yanlış anladınız galiba peki siz araba alıyorsunuz kullanmak için çalınınca ne yaparsınız aynı şey deyilmi fabrika size çalınmaz diye garanti veriyormu o zaman çalan kişiyede hırsız diyemeyiz deyilmi
sevgili kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt