selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz kolaylıklar ihsan eylesin inşaallah...ben de özel dikim yapıyorum
miletin derdi hiç çekilmiyor
eskiden severek yaptığım işi bana bıktırdılar
bide yanı sıra çocuk gelişimini okuyorum
Selamün Aleyküm
Ben üniversite öğrencisiyim, hafta sonları da bir dersanede ingilizce öğretmenliği yapıyorum. öğretmenliği çok seviyorum fakat özel sektör kesinlikle çok kötü. Bir kere sürekli beni makyaj yapmaya zorluyorlar, giyimim süzülüyor gittiğimde, neden kaşlarını almıyorsun diyen bile oldu. Benim o paraya ihtiyacım var ama böyle giderse ki öyle görünüyor, bu işi bırakacağım. Hiç memnun değilim, hatta beni bunalıma sokacak derecede manevi olarak yıpratıyor Allah sonumu hayr etsin...
bende ogrenciyim ama mezuniyetime 3 dersim kaldi.. doktor olucam insaallah bu zamnada drluk zor ama seviyorum insanlari .. insallah cok katkim olur..
ve aleykümselam hayırlı günler Rabbimiz kolaylıklar versin inşaallah...bende isletme okuyuormm ogrenciim memnunummm...sukurrr...
bende lise son öğrencisiyim bilgisayar bölümü web tasarım alanını okuyorum ama şuan stajımı bankada yapıyorum ve ne kapalılığım bir sorun yaratıyor nede ibadetlerim allahıma çok şükür işimden çok memnunum ... selametle...
ve aleykümselam Rabbimiz razı olsun kolaylıklar versin inşaallah...selamın aleyküm arkadaşlar
ben de özel bi polikilinigin kafeteryasını çalıştırıyorum
işimi seviyorum dolu dolu geçiyor günlerim... insanlarla iç içesin gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile...
ama hasta ve yaşlı insanlara çok üzülüyorum öyle hastalar geliyorki çocukları tarafından bile kötü duruma düşürülüyorlar allah islah etsin onları inşallah.