:MALESEF BİR İŞİM YOK ÇÜNKÜ OKULUMU BİTİREMEDİM BAŞ ÖRTÜMÜ AÇMAMAK UĞRUNA AMA OLSUN İNŞAALLAH DÜZELİRDE MÜCAHİDE KARDEŞLERİM RAHATÇA OKUYABİLİRLER..ÇALIŞMAYA GELİNCE MEVLAMIN İZNİ OLMAYAN BİR ŞEYİ YAPAMAM ONUN İÇİN ÇALIŞMIYORUM.:AHOCAMA GİDEREK ARAPÇA ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM....
İLİM ELDE BİR ÇIRA
YAKTA MEVLAYI ARA, BULMAK OLMAK DEĞİLDİR,OLMAYA BAK OLMAYA......:gulegule
:! :] :! kolay gelsin Nevin_1982
tebirk ediyorum sizi herkes yapamıyor sizin yaptığınızı biz yapamadık bir sürü taviz verdik veriyoruzda Allah affetsin. ama sizin yaptığınız çok güzel bir şey
mükafatını en güzel şekilde görürsünüz inşallah. bu arada avatardaki resim çok güzel Allah böyle değerli insanların şefaatlerini nasip etsin hepimize
ve aleyküm selam tuğba kardeşim inşaallah hakkında hayırlısı olsuns.a yaşım itibariyle şu an lise bire gitmem gerek ama başörtü sorunu yüzünden gidemiyoum maalesef.her zaman okulun en başarılı öğrencilerinnden oldum ama ahiretimi düşündüüüm için okumaktan vaz geçtim. şimdi boş duruyorum babam pazartesi günü almanyadan gelicek allah izi verirse. babamdan izin alıcam eğer izin verirse babamın fabrikasında sekreter olarak çalışacağım inş allah izin verirse. selam ve dua ile kalın inş
selamu aleküm arkadaşlar bende mali müşavirliğe hazırlanıyorum yukarda okudum muhasebeden pek memnun olunmadığınnı gördüm ama haklısınız zor meslek yıpratıcı meslek babam da mali müşavirr ama dünya hayatı işte bir şeylerle meşgul olup hayata gözlerimizi kapayacağız gerçek bu