Gözlerinde tanımlanan , yüreğinde aşk tamam sen yolunu bulursun...
Seninle olan, sana güzellikleri sunan, al eline kalemi sun bütün güzellikleri, kaderi de yaz , yaz güzelim en güzelini yaz...
Al eline kalemi sırala bir, bir istediklerini , yüreğinden yaz sonra bekle ... verdiklerine şükür ekle, vermediklerine sabırı ekle, bekle...
Ne güzeldir O'na sunulan, yoksa? yoksa? O'mu sunan ...Aşık kim ey dertli derviş?
Nerden bileyim? Sensen?? Harika ! Ya Rab sun birdaha , yak yürekleri en büyük aşkınla ...
Katre Pare, sığar mı yüreğe onca dert, acı yükle bırak gitsin yükleri , biraz hafifle, merak etme zorlasanda veren O, zorlamasanda veren O..
Ey yüreğimin aynası aynı şeyleri isteriz, ben geciktim belki , Rabbim sana versin en güzelinden tüm ilmi
Bir garip gelmiş, zamanında bilseymiş, söküp atarlarmış , buda neymiş?
Sevdası hep gizliymiş, bilmeden gizlermiş dayanamaz olunca açığa çıkıvermiş, onun gittiği yola hep yok derlermiş...
Cesaretle birgün yola çıkmış , bakmış sevgi dolu işaretler hep bu yoldaymış, Rehber desen lazım olunca kendinden yerden bitermiş
Masala sıgındım ya, işler birgün tersine işlemiş... hep veren, hep gizlenen açığa çıkıp gülümsermiş, aklı başından gidivermiş, bu kadar erken olurmu diye hayret edermiş, oysa Onun yolunda bir ömür gecirmek istermiş..
Garip bu ya , ona inanan olmazmış, gelenden tekme yemiş, gidenden azar işitmiş, dünya birtürlü peşini bırakmazmış, istemeyince
dünya önüne serilivermiş, başlamış hediyeler , eee bıraksın diye bir, bir, güzeller , garibin aklı fikri gördüğü güzelde, dünyalık da neymiş?
Gözü yaşlı, kalbi yaslı hep dermiş, 'beni bu yola almazlar ' ama güzelin peşinden gitmekten de vazgecmezmiş, kimse sevmezmiş onu, eli kolu dolu vermekten bıkmazmış , bitsede yola devam etsem, ne olur birdaha O güzeli görsem, nerdeyse mecnuna dönmüş
Vazgecmediği için elindekiler , bir bir alınmış, tek başına kalmış O güzelle başbaşayım diye sevinç içinde çoşuyormuş...
Her o yolda gördüğünü ,O'na götürür sanıyormuş, yok onlar hep dünyalık sunuyormuş...
Kendi aleminde hep harikalıklar görüyormuş, bıraktı ya dünyayı elinden alındı ya herşey, garip böylede mutluymuş...
İmtihan biter mi? yine dünyalıklar tepsiyle sunulmuş, kabul etmese ayıp olurmuş, bu sefer onlarla yola koyulmuş, kalbi güzelde,
elindekileri nereye ver dese veriyormuş...
Haydi be garip bu yol da güzel, ama verdikçe katlanıyormuş , arada yolu unutmayayım diye etrafdan ateş buluyormuş ki , yolu aydınlık olsun, çukurlara düşmeden önünü görsün, hey garip ! uslan istersen
Olmaz, güzele ulaşmadan içi rahat etmiyormuş, ne de zormuş O'na ulaşmak, bir seven demiş ki'' Güzele ulaşmak kolay olsaydı, güzel, güzel olurmuydu???'' tabi ki zor olmalı hak edene ,sınavı verene diplama sunuluyormuş...
En yüksek başarı diploması neye yarar? Güzeli görmeyen göz neye yarar? Hep özlenenen O oluyormuş...
Hadi garip kalk, güzelle ,güzel sohbet hoş oluyormuş..
Var git yoluna, selam söyle dostuna, dost gönüllere şifa sunuluyormuş...
Saglıkla kal, hoşca kal, Rabbimin emaneti ...kur kendine cenneti, seven sevdiğiyle beraberse ?
başka şey arama, Güzelle sohbetin bol olsun...
İşte böyle garibin hikayesi...