Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mehmetçik gazzeye girmelimi??? (2 Kullanıcı)

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bence de girmeli günahsız masum insanlar için mücadele etmeliyiz allah israili ıslah eylesin inşallah allah a emanet ol.kardeşim tedavin nasıl gidiyor bitti mi rabbim yardımcın olsun

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bence de girmeli günahsız masum insanlar için mücadele etmeliyiz allah israili ıslah eylesin inşallah allah a emanet ol.kardeşim tedavin nasıl gidiyor bitti mi rabbim yardımcın olsun

a.s kardesim son derece haklısın Allah israili islah eylesin tedavim cuma günü sonuçlanacak inşallah atlatmısımdır dualarını eksik etme Allah rızası için filistindeki kardeslerimiz için.rabbime emanet ol.

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
sealamün aleyküm kardeşim inşallah tedavin biter dua ediyorum rabbim şifa versin inşallah biter ben çok özlemişim eski günleri ilaçsız rahat huzurlu sağlıklı inşallah sende kurtulursun rabbim bir daha sanada banada göstermez allaha emanet ol bana haber ver cuma günü

atris

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

sevgılı kardeslerım tabıııkı fılıstındekı kardeslerımız ıcın bırseyler yapmalıyız burda dualarımızı edıyoruz bız asker yollasakta basa cıkabılecegımızı sanmıyorum bu vahsete dunyanın dur demesı gerekır her fırsatta zaten batı ulkelerının av ıcın beklendıgı bır toplumuz bence sırf turkıye deıl dıger ıslam ulkelerının bırlesmesı lazım

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
sealamün aleyküm kardeşim inşallah tedavin biter dua ediyorum rabbim şifa versin inşallah biter ben çok özlemişim eski günleri ilaçsız rahat huzurlu sağlıklı inşallah sende kurtulursun rabbim bir daha sanada banada göstermez allaha emanet ol bana haber ver cuma günü

a.s kardesim bende çok özledim ilaçsız günlerimi inşallah rabbim banada kısmet eder şifayı duaların için sağol cuma günü yazarım sonucu inşallah olumludur Allaha emanet ol.

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
sevgılı kardeslerım tabıııkı fılıstındekı kardeslerımız ıcın bırseyler yapmalıyız burda dualarımızı edıyoruz bız asker yollasakta basa cıkabılecegımızı sanmıyorum bu vahsete dunyanın dur demesı gerekır her fırsatta zaten batı ulkelerının av ıcın beklendıgı bır toplumuz bence sırf turkıye deıl dıger ıslam ulkelerının bırlesmesı lazım

haklısın kardesim birleşmek şart bu birleşmeyide türkiyenin başlatması gerekiyo

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
dünya üzerinde islam devleti yok..SON İSLAM DEVLETİ OSMANLIYDI ONU DA YIKTILAR...HALKLARI MÜSLÜMAN REJİMLERİ KAFİR ÜLKELER VE 2 MİLYAR MÜSLÜMAN VAR..YAPILMASI GEREKEN KÜFÜR REJİMLERİNİ YIKIP BAĞIMSIZ-BİRLEŞİK İSLAM DEVLETİNİ KURMAK..BÖYLECE İSLAM ORDUSUYLA KÜFRÜN KAFASINA VURMAK GEREKİR...DEĞİLSE KÜFÜR REJİMLERİNDEN VE MÜNAFIK İDARECİLERDEN İNSAF BEKLEMEK BASİRETSİZLİK OLUR..YIKILSIN KÜFÜR DÜZENİ..AYAĞA KALK ANADOLU...

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
dünya üzerinde islam devleti yok..SON İSLAM DEVLETİ OSMANLIYDI ONU DA YIKTILAR...HALKLARI MÜSLÜMAN REJİMLERİ KAFİR ÜLKELER VE 2 MİLYAR MÜSLÜMAN VAR..YAPILMASI GEREKEN KÜFÜR REJİMLERİNİ YIKIP BAĞIMSIZ-BİRLEŞİK İSLAM DEVLETİNİ KURMAK..BÖYLECE İSLAM ORDUSUYLA KÜFRÜN KAFASINA VURMAK GEREKİR...DEĞİLSE KÜFÜR REJİMLERİNDEN VE MÜNAFIK İDARECİLERDEN İNSAF BEKLEMEK BASİRETSİZLİK OLUR..YIKILSIN KÜFÜR DÜZENİ..AYAĞA KALK ANADOLU...

keşke osmalı olsaydı günümüzde bu haksızlıklarda olmazdı.değil israil hiç kimse cesaret edemezdi bu zulme inşallah osmanlıya yakışır torunlar olabiliriz

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki girmeli ve o israil köpeklerini gazzeden def etmeli

inşaallah israilin ebabilleri biz olacağız

PLATO

Kayıtlı Kullanıcı
mehmetçiğin gazzede bulunuşu lübnanda bulunuşu gibi olacaksa, bosverin kalsınlar...

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
kolaymı oraya girmek.bakkal dükkanımı yonetiliyor yoksa devletmi..canımız sıkıldı haydı asker yollayalım.nereye yolluyoruz.?gönul ister, başka bişi ama bu hiçde kolay değil.hangi sebeple gireceksin?orada kiminle savaşacaksın?savaşmasanda hadi filistinli kardeşlerimizi korumaya gittik diyelim,ya bir tane türk askeri şehit olursa kaza ile veya değil..bunun hesabını kım nasıl verecek?

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
kolaymı oraya girmek.bakkal dükkanımı yonetiliyor yoksa devletmi..canımız sıkıldı haydı asker yollayalım.nereye yolluyoruz.?gönul ister, başka bişi ama bu hiçde kolay değil.hangi sebeple gireceksin?orada kiminle savaşacaksın?savaşmasanda hadi filistinli kardeşlerimizi korumaya gittik diyelim,ya bir tane türk askeri şehit olursa kaza ile veya değil..bunun hesabını kım nasıl verecek?

ŞEHİT OLACAKYA KARDEŞİM..EN BÜYÜK MERTEBE..Kim İstemez..ALLAHHCC YOLUNDA ŞEHADET ŞERBETİ İÇENLERDEN EYLESİN...

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
s.a.

Keske girse diyecegim ama neredeee. ama girmek te oyle kolay degil... Allah yardımcıları olsun

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki Turk askeri gazzeye gitsin orada asayis ve emniyeti saglasin insanlarin hayatini koruma altina alsin ve coluk-cocuk, kadin ,yasli masum insanlar ölmesin...
zaten oranin halki da bizi ve turk askerini seviyor ama askerimizin oraya konuslanmasi o kadar kolay degil çünkü dunyanin önde gelen ülkeleri zulum, kan ve gozyasi nin devam etmesini istiyorlar... bakniz BM bir karar cikardi ateskes saglansin diye ama katil devlet israilin umurunda bile degil..
o halde biz oncelikle islam ulkelerini bi araya toplayip tek ses halinde karar almamiz gerekir sadece Turkiye nin cirpinmasiyla bu is olacak gibi degil..
musluman bildigimiz ulkeler seslerini bile cikarmyolar bu vahsete yazik cok yazik!!!!

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Sağına ve soluna...arkasına ve önüne bakmadan...BEN VARIM DİYECEK BİR GENÇLİK..N F KISAKÜREK...TEK BAŞINA DA OLSA KÜFRÜN ÜZERİNE YÜRÜYECEKSİN..HZ ÖMER RA.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt