Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mehmetçik gazzeye girmelimi??? (1 Kullanıcı)

mübin

Kayıtlı Kullanıcı
Mehmetçik gazzeye tabi ki girmeli
Kıbrısa girdiği gibi girmeli ve bir daha hiç çıkmamalı yalnız o bölge sorunlu bir bölge (peygamberleri öldürenlerin topluluğu olduğundan lanetliler) oradan şehitlerimiz de gelecektir. Bugün asker göndermemizi isteyen bazı politikanın içindeki adamlar şehitler gelmeye başladığı zaman kıvıracaklar ve niye oradayız diyecekler genede herşeye rağmen girmeliyiz.Bizim askerimiz için şehit olmak kadar güzel bir şey varmı.

yazıyolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikle girmeli kardeşi için gerekirse canını feda etmeli ve gerekirse
o mertebeye ermeli

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
bu konuyu acan kardeşimin affına sıgınarak ne kazandıracak bize bu soru..biz gir desek askerimiz hemen gidicek mi yada yok gitmesin desek gitmeyecek mi.yersiz bi konuşma buradaki bence.
selam ve dua ile..

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
bu konuyu acan kardeşimin affına sıgınarak ne kazandıracak bize bu soru..biz gir desek askerimiz hemen gidicek mi yada yok gitmesin desek gitmeyecek mi.yersiz bi konuşma buradaki bence.
selam ve dua ile..

kardesim öncelikle bisey kazanmak veya kaybetmek için açmadım bu konuyu amaç sadece fikir alışverişi her konu bisey kazanmak için açılmıyo bu sitede senin konuya bakış açın farklı neden bu konu seni rahatsız etti bunuda anlamıyorum sadece kafamdaki bi soruydu kardeslkerimle paylaşmak istedim bunu sana veya birbaska kardesimize bir zrarı varmı?

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Dinimizde İNTİKAM yoktur kardeşim...Bizim görevimiz tebliğ...
Savaş olursa da;
Yaşlılara, çocuklara, hayvanlara...dokunulmaz...
Diğerleri için ise savaşın gereği neyse o yapılır...

Allahcc ün bir ismi de EL MUNTAKİM..İNTİKAM ALICI ALLAH...YA KAHHAR...YA CEBBAR...YA MUNTAKİM ALLAH...BİZİ..İNTİKAMINA MEMUR ET...ÖTEYE YÜZÜKARA GİTMEYELİM...BİLİRSENİZ SİZİN İÇİN KISASTA HAYAT VARDIR.AYET...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
yok eden sadece rabbimizdir yardanda odur sen kimsinki yok ediyosun arkadasım.peygamberimiz (sav)savaşta rabbimizden izin beklerdi savaş için senin tabirinle yok etmek için.bize yakısan yok etmek yerine barışı sağlamak o insanların doğru yolu görmeleri için dua etmek savaş en son çare unutmayalım.

Yok eden Allahcc ...AMENNA..AMA..BİZ YERYÜZÜNDE ALLAHIN KULLARIYIZ...ALLAHCC DÜŞMANLARINA KARŞI HADDİNİ BİLDİRMEKLE MÜKELLEFİZ...İYİLİĞİ EMRETMEK...KÖTÜLÜKTEN MENETMEK VAZİFEMİZ...CİHAD EMRİ KÜFRÜN VE KAFİRİN YOKEDİLMESİNE DAİRDİR...ALLAHA..KİTABA..MÜSLÜMANA ...MAZLUMA SALDIRANA SENDE ALLAH YOLUNDA SALDIR...VE YOKET...ALLAHIN İZNİYLE.....Bide bizim görevimiz barışı sağlamak demişsin..filistinli kardeşlerimiz katledilirkenmi aklına geldi bu...Allahcc yardım dileyen kadın ve çocuklara yardım edin...koşun cihad edin buyurmuyormu.KAFİR SALDIRSIN...MÜSLÜMAN SUSSUN.OTURSUN.ZIRLASIN.AĞLASIN..BUNUMU DEMEK İSTİYORSUN...BU ZİLLETTİR...CİHAD ERLERİ MÜSLÜMANLARIN ONURUDUR...

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum

Selamunaleykum

yok eden sadece rabbimizdir yardanda odur sen kimsinki yok ediyosun arkadasım.peygamberimiz (sav)savaşta rabbimizden izin beklerdi savaş için senin tabirinle yok etmek için.bize yakısan yok etmek yerine barışı sağlamak o insanların doğru yolu görmeleri için dua etmek savaş en son çare unutmayalım.

Yok eden sadece RABBİMİZ dir..AMENNA...Sen yazdıklarımı pek anlamamışsın sanırım güzel kardeşim..veya yüzeysel bakıyorsun....!!! Peygamber efendimiz (sav) savaş başladıkdan sonra izin beklemezdi ...!! bu bir ikincisi..beklediği şey savaş başlamadan önce kafirlere savaş acılıp acılmayacağı idi...ALLAH cc. dan savaş emri nasıl geldi peki..! Müslümanlara karşı yapılan zulüm gittikçe arttı..islamiyete, ırz ve namuslarına karşı yapılan zulümler çoğaldı...Bunun üzerine savaş emri geldi..Fakat yapılan tek bir şey vardı savaş anında tekrardan kafirleri müslüman olmaya davet etmeleri idi..Daha sonrada ALLAH cc. için savaştılar ve yok ettiler.... Peki ozamanın kafirlerinden İsrail kafirlerinin ne farkı var...!!! Şu an Gazze de zulüm yokmu ..? İslamiyete karşı açılmış bir savaş yokmu..? Ben söyleyeyim var...eeee ozaman bizim ne yapmamız lazım..? ALLAH cc. için bu kafirleri yok etmemiz lazım..!!! Sen kalkmış hala barışdan söz ediyorsun kardeşim..aç gözlerini kulaklarınıda iyi bak...neler yaşanıyor oralarda...!!! Sen kimsin ki demişsin...söyleyeyim kardeşim ben bir mü'mi nim, Elhamdurillah bir müslümanım, bir mücahid im... ve ALLAH cc. yolunda ve onun elçisi Hz.Muhammed (sav) aşkına canını vermeye hazır biriyim.....

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum

Selamunaleykum

Yok eden Allahcc ...AMENNA..AMA..BİZ YERYÜZÜNDE ALLAHIN KULLARIYIZ...ALLAHCC DÜŞMANLARINA KARŞI HADDİNİ BİLDİRMEKLE MÜKELLEFİZ...İYİLİĞİ EMRETMEK...KÖTÜLÜKTEN MENETMEK VAZİFEMİZ...CİHAD EMRİ KÜFRÜN VE KAFİRİN YOKEDİLMESİNE DAİRDİR...ALLAHA..KİTABA..MÜSLÜMANA ...MAZLUMA SALDIRANA SENDE ALLAH YOLUNDA SALDIR...VE YOKET...ALLAHIN İZNİYLE.....Bide bizim görevimiz barışı sağlamak demişsin..filistinli kardeşlerimiz katledilirkenmi aklına geldi bu...Allahcc yardım dileyen kadın ve çocuklara yardım edin...koşun cihad edin buyurmuyormu.KAFİR SALDIRSIN...MÜSLÜMAN SUSSUN.OTURSUN.ZIRLASIN.AĞLASIN..BUNUMU DEMEK İSTİYORSUN...BU ZİLLETTİR...CİHAD ERLERİ MÜSLÜMANLARIN ONURUDUR...

ALLAH cc. Razı olsun kardeşim çok yerinde sözler kullanmışsınız..Sonuna kadar katılıyorum size..ALLAH cc. yar ve yardımcın olsun...selam ve dua ile..

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Yok eden sadece RABBİMİZ dir..AMENNA...Sen yazdıklarımı pek anlamamışsın sanırım güzel kardeşim..veya yüzeysel bakıyorsun....!!! Peygamber efendimiz (sav) savaş başladıkdan sonra izin beklemezdi ...!! bu bir ikincisi..beklediği şey savaş başlamadan önce kafirlere savaş acılıp acılmayacağı idi...ALLAH cc. dan savaş emri nasıl geldi peki..! Müslümanlara karşı yapılan zulüm gittikçe arttı..islamiyete, ırz ve namuslarına karşı yapılan zulümler çoğaldı...Bunun üzerine savaş emri geldi..Fakat yapılan tek bir şey vardı savaş anında tekrardan kafirleri müslüman olmaya davet etmeleri idi..Daha sonrada ALLAH cc. için savaştılar ve yok ettiler.... Peki ozamanın kafirlerinden İsrail kafirlerinin ne farkı var...!!! Şu an Gazze de zulüm yokmu ..? İslamiyete karşı açılmış bir savaş yokmu..? Ben söyleyeyim var...eeee ozaman bizim ne yapmamız lazım..? ALLAH cc. için bu kafirleri yok etmemiz lazım..!!! Sen kalkmış hala barışdan söz ediyorsun kardeşim..aç gözlerini kulaklarınıda iyi bak...neler yaşanıyor oralarda...!!! Sen kimsin ki demişsin...söyleyeyim kardeşim ben bir mü'mi nim, Elhamdurillah bir müslümanım, bir mücahid im... ve ALLAH cc. yolunda ve onun elçisi Hz.Muhammed (sav) aşkına canını vermeye hazır biriyim.....

B U SES DİYAR DİYAR YAYILSIN...Ümmet ayağa kalksın...UYANSIN KARDEŞ BİLDİKLERİMİZ GAFLET UYKUSUNDAN...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Sizinle savaşanlarla, Allah yolunda siz de savaşın." (2/Bakara, 190) "O halde, size karşı tecâvüz edenlere siz de aynıyla mukabele edin." (2/Bakara, 194) "Size ne oldu da Allah yolunda ve 'Rabbimiz! Bizi, halkı zâlim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!' diyen zavallı erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz!? İman edenler Allah yolunda savaşırlar, kâfirler ise tâğut (bâtıl dâvalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır." (4/Nisâ, 75-76) “Fitne tamamen yok oluncaya ve din de Allah için tatbik edilinceye kadar onlarla savaşın.” (2/Bakara, 193).....Allahcc yoluna başkoyanlardan eylesin...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
şu yiğit kadın sesine bak:

-"şahin bakışlı

dağ duruşlum

er dediğine doruk yaraşır

kalma bir an

bakma geri

ateşte olsa yürü-ki

ateşe kalmayasın

evleri koru-ki

evimi koruyasın

yiğidim

evinde ben

can yoldaşın

savaşta ben

can yoldaşın

"umut dediğin

savaşan için

savaşan için

zafer dediğin.

kalma geri

doğru için

güzel için

iyi için

ileri

senin ellerinde yükselecek güzel günler.

sen yeniden fethe memur

sen kutlu asker

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
-"hiç görmediğim

hiç tanımadığım

kimbilir hangi şehir

hangi köydesin

hangi köy, hangi dağda

karargâhın

toprağın altından

nasıl fışkırırsa tohum

bir bahar ansızın

çıkacak arsız otlar

arasından

düzenli ve örgütlü

yağmurda büyütür

onu

güneşte

doğruldu yerinden dimdik

şanlı akıncıyı karşılar gibi

gördü yüzlerini... gördü

hepsi tanıdık ve bildik

yırtıldı dünyayı karartan peçe

ve -biran- sandı bir an

doğan isyan ağaran gece

o an

yaklaştı yer gök birbirine

-"gördüm

şarkımı

kazınmış

gördüm

yerin

göğün

can

yerine

işte o

-hayal ufkunu yırtan gerçek-

engeller -önünde- tül gibi ince

dizginliyor başıboş gidişi:

-bu adalet

buda kuvvet

-bu tek doğru tek gerçek

buda köre, sağıra

haramiye yumruk

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
bu destan

suların akışı gibi

küfrün surlarına tırmanışın

ve ilklerden başka örnek tanımaksızın

savaşanların

sen! anadolunun sahibi

sen! beklenen

sen! kurtulacak

ve kurtaracak olan

duy milyonlarca hasretin sesini

sen eryürek nasipli

beklenen sensin

özlenen sensin

gözlenen sen...

kumandan-Salih mirzabeyoğlu

Enes_Bilal

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cc. Razı olsun..

ALLAH cc. Razı olsun..

bu destan

suların akışı gibi

küfrün surlarına tırmanışın

ve ilklerden başka örnek tanımaksızın

savaşanların

sen! anadolunun sahibi

sen! beklenen

sen! kurtulacak

ve kurtaracak olan

duy milyonlarca hasretin sesini

sen eryürek nasipli

beklenen sensin

özlenen sensin

gözlenen sen...

kumandan-Salih mirzabeyoğlu

Çok güzeldi..Emeğine sağlık...Yüreğine sağlık...

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
B U SES DİYAR DİYAR YAYILSIN...Ümmet ayağa kalksın...UYANSIN KARDEŞ BİLDİKLERİMİZ GAFLET UYKUSUNDAN...

s.a bakın osman gazi ve enes bilal kardesim burda birbirinizi övüp durmayın benim yazdıklarımıda saptırıp saptırıp durmayın ayıp bu yaptığınız cihadı kalpten isteyenlerin başındayım bunu gerçekten yürekten istiyorum ama cihadıda adaletli bir şekişlde yapmak şartıyla bir müslümana yakışacak şekilde yapmak şartıyla istiyorum israilin yaptığı gibi değil önüna geleni yok etmek gibi değil gerçek bir müslüman gibi istiyorum bunu anlatmaya çalışıyorum onlar gibi cani olup önüne gelen kadın çocuk yaşlıları katletmemeyiş savunuyorum söylediklerim yanlış anlaşılmış heralde isterseniz msn nede daha ayrıntılşı tartışabiliriz verebilirim msn adresimi ALLAH emanet olun

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikle girmeli israil sivilleri savunmasız insanlara ancak saldırmayı bilir türk askerini karşılarında görsünlerde saldırmayı denesinler aciz israil ordusu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt