Mehmetciğimiz tabiki düşman karşısında ezeli bir vatan ve din savunucusu olmuştur. Kahramanlıkları yedi düvelde anlatılır. Yazdığımız destanlardan bilirler bizi. Eğer kıyamet varsa, eğer rabbin istediği gibi yaşayanlar cennetle mükafatlandırılacaksa, ki bundan hiç birimizin şüphesi yok. Girsin derim ben. Ne olacaksa olsun, orda müslümanlara eziyet ediliyorsa, rabbim kelamı yerlerde geziyorsa, mehmetçik ile beraber bizde girelim...
Ancak şunuda unutmayın. Büyük devletler büyük planlar yapar. İsraile en çok diş bileyen iran, iranın rusyya ile imzaladığı füze kalkan profesine en çok karşı çıkan abd ve israildi. O füzelerin yönü şu anda israile bakıyor. İsraili, iran bitirmek maksadıyla israile saldırırsa ki, abd buna izin vermez, versede iranı cezalandırmak adına irana savaş başlatır. Irakta zaten abd askerleri var. İranada belli bir çıkartma yapacaklardır. Yıllardır suriye ilede araları yok.
Yani benim aklım yetmiyor. Neyin hesabını yapıyorlar bilemiyorum. Tek bildiğim, yer yüzünde islamiyeti istemiyorlar. türkleride en çok islam savunucu olarak görüyorlar türkleride o yüzden istemiyorlar, gerçi son 50 yıldır roller tamamen değişti. türkler asimile olmaya başladı. su anda irandan başka bir devlet bunun önüne geçemez, yada geçmez.
Şunuda unutmayın, cihad sadece filistinde değil, çeçenistanda, kerkükte, afkanistanda da vardır. Daha bizim bilmediğimiz bilemediğimiz ne zulmler vardır allah bilir.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin... Dinimiz üzere yaşamayı, dinimiz üzere can vermeyi hepimize nasip etsin. Allah bize yeter...