Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mehmetçik gazzeye girmelimi??? (1 Kullanıcı)

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
benim görüsüm evet önce allah rızası için sonra insani vicdanımız için girmeli barışı biran önce sağlamalı rabbimizin yardımıyla.girmemeli diyen varmı kardeslerim??

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Girmeli kardesim. Allahim Islam Ordusunun bir an once kurulmasina yardim etsin. Yoksa bu kafirler birlesmis bizim aciklarimizdan faydalaniyor.

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Duzenli Islam Ordusu olsaydi Ne abd nede israil bize karsi durabilirdi. InsALLAH olacak. Zafer Islamindir...

GuL-i RuhsarIm

Kayıtlı Kullanıcı

S.a kardeşlerim...Sadece mehmetcik Deil..İslamiyeti savunan ve müslüman olan herkes gitmeli bu cihad'a..Ama bu iş bizim dememizle bitecek deil..
Gönül isterki bütün müslümanlar bir olsun!yahudilerle,hristiyanları yok etsin..
Malesef ki seyirci kalıyoruz...Ülke liderlerinin yapabileceği bişey bu..
Bakın mısır'a,suriye'ye,s.arabistana..Olanlara nasıl kulak tıkıyorlar..Efendimizin ummetti bunlarmı?Arap ülkeleri kendi çıkarları için,kardeşlerini ölüme atıyorlar..
Refah kapısını açmayan mısır!..Senin israilden farkın kaldımı?!YAzık...Gerçekten yazık..
Bugün turkiye cihad için ayaklansa Ben seve seve giderim kardeşlerimin yanına...Sadece mehmetçik ve erkekler değil..İnanın bana erkekler kadar bayanlarda koşarak cihad'a gider...

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı

S.a kardeşlerim...Sadece mehmetcik Deil..İslamiyeti savunan ve müslüman olan herkes gitmeli bu cihad'a..Ama bu iş bizim dememizle bitecek deil..
Gönül isterki bütün müslümanlar bir olsun!yahudilerle,hristiyanları yok etsin..
Malesef ki seyirci kalıyoruz...Ülke liderlerinin yapabileceği bişey bu..
Bakın mısır'a,suriye'ye,s.arabistana..Olanlara nasıl kulak tıkıyorlar..Efendimizin ummetti bunlarmı?Arap ülkeleri kendi çıkarları için,kardeşlerini ölüme atıyorlar..
Refah kapısını açmayan mısır!..Senin israilden farkın kaldımı?!YAzık...Gerçekten yazık..
Bugün turkiye cihad için ayaklansa Ben seve seve giderim kardeşlerimin yanına...Sadece mehmetçik ve erkekler değil..İnanın bana erkekler kadar bayanlarda koşarak cihad'a gider...

a.s kardesim öncelikle yok etmek cümlesi bize hiç yakışmıyo canı veren rabbimiz alanda rabbimiz kimse kimseyi yok ademez içimiz ne kadar yanarsa yansın ama o vahşi insanlara benzememeye özen gösterelim cihad için herkes can atıyo zaten ufacık bi ışık bekliyoruz.İnşallah yardım edebiliriz kardeslerimize rabbimizin izniyle rabbimiz kullarını herzaman imtihan etmiştir kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemez ona kalpten ibadet edenlerin herzaman yanındadır şüpesiz.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Mehmetciğimiz tabiki düşman karşısında ezeli bir vatan ve din savunucusu olmuştur. Kahramanlıkları yedi düvelde anlatılır. Yazdığımız destanlardan bilirler bizi. Eğer kıyamet varsa, eğer rabbin istediği gibi yaşayanlar cennetle mükafatlandırılacaksa, ki bundan hiç birimizin şüphesi yok. Girsin derim ben. Ne olacaksa olsun, orda müslümanlara eziyet ediliyorsa, rabbim kelamı yerlerde geziyorsa, mehmetçik ile beraber bizde girelim...

Ancak şunuda unutmayın. Büyük devletler büyük planlar yapar. İsraile en çok diş bileyen iran, iranın rusyya ile imzaladığı füze kalkan profesine en çok karşı çıkan abd ve israildi. O füzelerin yönü şu anda israile bakıyor. İsraili, iran bitirmek maksadıyla israile saldırırsa ki, abd buna izin vermez, versede iranı cezalandırmak adına irana savaş başlatır. Irakta zaten abd askerleri var. İranada belli bir çıkartma yapacaklardır. Yıllardır suriye ilede araları yok.

Yani benim aklım yetmiyor. Neyin hesabını yapıyorlar bilemiyorum. Tek bildiğim, yer yüzünde islamiyeti istemiyorlar. türkleride en çok islam savunucu olarak görüyorlar türkleride o yüzden istemiyorlar, gerçi son 50 yıldır roller tamamen değişti. türkler asimile olmaya başladı. su anda irandan başka bir devlet bunun önüne geçemez, yada geçmez.

Şunuda unutmayın, cihad sadece filistinde değil, çeçenistanda, kerkükte, afkanistanda da vardır. Daha bizim bilmediğimiz bilemediğimiz ne zulmler vardır allah bilir.

Rabbim her şeyin hayırlısını versin... Dinimiz üzere yaşamayı, dinimiz üzere can vermeyi hepimize nasip etsin. Allah bize yeter...

GuL-i RuhsarIm

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardesim öncelikle yok etmek cümlesi bize hiç yakışmıyo canı veren rabbimiz alanda rabbimiz kimse kimseyi yok ademez içimiz ne kadar yanarsa yansın ama o vahşi insanlara benzememeye özen gösterelim cihad için herkes can atıyo zaten ufacık bi ışık bekliyoruz.İnşallah yardım edebiliriz kardeslerimize rabbimizin izniyle rabbimiz kullarını herzaman imtihan etmiştir kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemez ona kalpten ibadet edenlerin herzaman yanındadır şüpesiz.

Yok edelim derken mecazi anlamda kullanmıştım...Duyarlılığınız için tşk ederim kardeşim...Elbette onlar gibi olmuyacağız...
göze göz,dişe diş dİye bir zihniyette değiliz çok şükür..
RAbbim'in Adaletine Sığınarak kardeşlerimiz için dua ediyoruz..
ulu divanda,mahşeri kubrada yapılanların hesabı sorulacaktır...
Bİze Düşen Kardeşlerimizin yanında olmak..Ki çok şükür onların yanındayız..Yüreğimizle dua'larımızla Canla başla...
Allah'a emanet olunn Kardeşim...
Vesselam

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı

Yok edelim derken mecazi anlamda kullanmıştım...Duyarlılığınız için tşk ederim kardeşim...Elbette onlar gibi olmuyacağız...
göze göz,dişe diş dİye bir zihniyette değiliz çok şükür..
RAbbim'in Adaletine Sığınarak kardeşlerimiz için dua ediyoruz..
ulu divanda,mahşeri kubrada yapılanların hesabı sorulacaktır...
Bİze Düşen Kardeşlerimizin yanında olmak..Ki çok şükür onların yanındayız..Yüreğimizle dua'larımızla Canla başla...
Allah'a emanet olunn Kardeşim...
Vesselam

inşallah kardes bize yakısanda budur zaten herzaman kardewslerimizin yanında olmak Allaha emanet ol.

sersek

Kayıtlı Kullanıcı
girebilmek mesele

girebilmek mesele

ya herşeye sessiz kalmak devamını getirir türkiye keşke gazzeye girebilse emin olun ilerde israilin başına neler açacağını bilse bisaniye bile beklemez . israil bize dost görünüyor amerika ile beraber kuyumuzu kazıyolar . israilin ayrıca tevratta vadedilen topraklar arasında türkiye toprakları var .inanın israilin elinde olsa biz türklere yapmadığını bırakmaz ama şimdilik türkleri uyandırmak istemiyorlar ama ilerde istesekte istemesekte gazzeye deilde israile girebiliriz .girebiliriz derken yani savaş yapabiliriz bizim yapmamız gereken devlet olarak israille bütün bağlarımızı koparmak .ama herne olursa olsun mutlaka hak kazanacaktır şimdi olmasada elbet hak yerini bulacaktır

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun Aleykum. Arkadaslar ne kadar asimile olsakta biz yine Osmanli torunlariz. Hak bizlere anlatildiginda yine birlesir tek vucut oluruz insallah. Insanlarimiz yillarca cahil birakildi (din acisindan soyluyorum). Ama simdi ELHAMDULLILAH yavas yavas filizlenmeye basladik. Bugun meydanlarda yuzbinlerce kisi israili protesto ediyor. Tepki gosteriyor. Bunlar Turkiye adina guzel seyler. Insanimiz diger Arap ulkelerine nazaran ISLAM DINI KONUSUNDA daha duyarli. Elhamdullilah.

N

nurolavci

mehmetcigi dört gözle bekleyen ey filistinli kardesim gelecek gelecektabi .
ancak sızlerde filistinli mucahıtler artık birlesın butün guruplar birlesmeli . allaha CC VE RESULUN A ŞNANAN BİRLESSİN cunkü parcalanmak siyonislerin isine yarıyor . butun yer yüzündeki müslümanlar birlesmeli kuvvetli olmak bir olmak zorundayız birlikten kuvvet dogar kuvvetli ve güclü olursa ümmet caydırıcı olur avrupa birlesti ABD birlesti RUSYA birlesti müslümanlar neden niçin niye bir olamıyorlar bunu anlamak ta zorlan mıyorum ben nedenmi? yoneticileri korkuyor ABD & İSRAİLİ KARSILARINA ALMAKİSTEMİYORLAR
eeee alırsalar kendi hukumranlıkları tacı tahtı saltanatı elinden gıder dıye !! yahu nasılolsa bu kafırler bizden hosnut olamayacak RESULÜLLAH ASVS DEDİGİGİBİ ER GEC BUNLAR SIRAİLE baslayacaklar israil 10 yıldır yayılıyor filistn topraklarında 10 yılda olmayan topragını 35 kat büyüttü devamli yerlesim yerleri insaaedıyor dunyanın 4 bucagından yahüdileri topluyor neden ? oysa biz muslümanlar biraraya gelip kararbile veremssek yahudiler bizimiçin kararı verır m Malesef böyle oluyor yeryuzundeki bütün müslümanlar sorumludur sorumluluktan bu alemde kurtulur ancak ahiret e imamn edenler bunu bilmelidir ZULME RIZA ZULUMDÜR .. ALLAHccIM BİZİ FAFIRLERE MUSRIKLERE MUNAFIKLARA ZALIMLERE KARSI GÜÇLU KIL muzaffereyle sen duaları kanul edersin . amin

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
evet kesinlikle girmeli ama barış gücü olarak değil ordaki kardeşlerimizle savaşmak için gitmeli.filistin ve hamas mehmetçiğin gazzeye barış gücü olarak gelmesini asla kabul etniyorlar.başımızın üstünde yerleri var ama mehmetçik bizimle beraber mücadele edicekse gelsinler diye açıklma yaptılar..

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
evet kesinlikle girmeli ama barış gücü olarak değil ordaki kardeşlerimizle savaşmak için gitmeli.filistin ve hamas mehmetçiğin gazzeye barış gücü olarak gelmesini asla kabul etniyorlar.başımızın üstünde yerleri var ama mehmetçik bizimle beraber mücadele edicekse gelsinler diye açıklma yaptılar..

ya BİZDENSİN...ya ONLARDAN...

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Mehmetciklerin safi Allah(cc) safi olmalidir. Oraya gidecekse DE israil yahudisine korku salmak uzere gitmelidir. Filistinlilere yapilan zulmu onlemek icin gitmelidir.

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH cumlemizden razi olsun. Ve her zaman da dogrulari soylemekten cekinmeyelim. Bizleri dokuz degil on koyden kovsallar dahi.

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Bence gitmemeli.Neden mi.Ne yani TÜrk askeri gidip orda hop sen kimi öldürüyorsun diye israilli askere ateş mi açacak bombalarımı durduracak hayır.İsrail askerlerini bir nevi koruma pozisyonuna gidecek.Yani oraya türk askerinin gitmesi demek israilin yaptıkları yanında kar kalması hamasın karşı intikam alamaması demek onun için gitmemeli giderse israil askerini korumak için giderler bu severda hamas gayet doğal olarak onlarıda öldürebilir ee ne şehit ne gazi bizim türk askeri niyazi pozisyonu olur.Ya biz ben değil gerçide toplum sanıyorki işte efendim türk askeri gitsin israilin ordusunu sustursun saldıramasın yok böyle birşey arkadaşlar düşünün araştırın sorgulayın.

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Devlet erkanindaki insanlarin tepkisini gormuyormusunuz. Basta Basbakan olmak uzere herkes israilli kiniyor. Mehmetcik tabi ki israili korumaya gitmeyecek. Orada ki Muslumanlari korumak icin gidecek iNSAALLAH

El_Kassam

Kayıtlı Kullanıcı
Eyyy Filistinli Çocuklar....

AFFETmeyin Bizleri..!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt