Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

mahrem konusu (1 Kullanıcı)

trewq

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Tem 2009
Mesajlar
4
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
33
şimdi arkadaslar benim erkek kardeşim var o bebekken dayımın karısından yani yengemden süt emmiş... yengemin oglu da yani kuzenim , bebekken annemden süt emmiş.dolayısıyla bunlar süt kardeş oluyorlar.normalde yengemiz mahremimiz olmaz ama burda yengemin oglu ile benim kardeşim süt kardeş oldukları için yengem kardeşimin mahremi oluyor ve yengem kardeşimin yanında bası acık durabiliyor rahatca..
ama ben bebekken yengemden süt emmemişim yani yengemin cocuguyla(kuzenle) süt kardes olmuyorum. bu durumda yengem benim mahremim midir yanımda bası acık durablir mi rahat rahat yoksa bası kapalı durmak zorunda mıdır ?
bu konuyu birkaç kişiye sorduk kimisi mahremindir yengen rahat olsun dedi kimisi namahremindir yengen yanında acık duramaz dedi kesin cevap nedir arkadaslar ?
 

hediyeözkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Ağu 2009
Mesajlar
22
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
50
slm kardeşim yengen senin nammahremindir çünkü sen onun sütünü içmemişsin içseyin süt annen olurdu ve rahat rahat anında başi açik gezerdi gınede sn bir hocaya sor allah emanetli ol
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt