şimdi arkadaslar benim erkek kardeşim var o bebekken dayımın karısından yani yengemden süt emmiş... yengemin oglu da yani kuzenim , bebekken annemden süt emmiş.dolayısıyla bunlar süt kardeş oluyorlar.normalde yengemiz mahremimiz olmaz ama burda yengemin oglu ile benim kardeşim süt kardeş oldukları için yengem kardeşimin mahremi oluyor ve yengem kardeşimin yanında bası acık durabiliyor rahatca..
ama ben bebekken yengemden süt emmemişim yani yengemin cocuguyla(kuzenle) süt kardes olmuyorum. bu durumda yengem benim mahremim midir yanımda bası acık durablir mi rahat rahat yoksa bası kapalı durmak zorunda mıdır ?
bu konuyu birkaç kişiye sorduk kimisi mahremindir yengen rahat olsun dedi kimisi namahremindir yengen yanında acık duramaz dedi kesin cevap nedir arkadaslar ?
ama ben bebekken yengemden süt emmemişim yani yengemin cocuguyla(kuzenle) süt kardes olmuyorum. bu durumda yengem benim mahremim midir yanımda bası acık durablir mi rahat rahat yoksa bası kapalı durmak zorunda mıdır ?
bu konuyu birkaç kişiye sorduk kimisi mahremindir yengen rahat olsun dedi kimisi namahremindir yengen yanında acık duramaz dedi kesin cevap nedir arkadaslar ?