Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
Selamun aleykum, sayın Muhtazaf kardeşim
Acılı, yaralı bir yürekmişsiniz buna rağmen Rabbine sığınarak bunu gizleyerek yaşamaya çalıştınız...
Anlattığınız iyi oldu, bir burukluk, bir suskunluk, bir tutukluluk hissediyordum ama nedenini bilmezdim
Rabbim size bunun mükafatını versin, verecektir, 3 güzellik aldıysa sizden bu 3 güzelliği verecektir birde ahirette sevdikleriniz bekleyecektir...(ne o garip) ? bir tuhaf oldum, sevdiklerinizi elinde çiceklerle sizi bekliyor gibi gördüm ne güzel...
Rabbim yardımcınız olsun, daima huzur ve mutluluk katsın yüreğinize
Dost deyince hakikat dostlarını unutmayın bence, Allah için sevenler destektir bize, birbirimizi tanımasak, bilmesekte , dualarımız sizinle...
Cumanız mubarek olsun...
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu Ve magfiretihi Ve Hidayetihi Ebeden Ve Daimen. Önce Cumanız aşure gününüz Mübarek olsun. Ümmete hayırlara vesile olsun. ALLAH sizlerden ve gizli dostlardan razı olsun. Bilmediğim dostlarıma ve Kalbi kardeşlerime dualarım daima. ALLAH'ım sevdiklerini sevdir sevmediklerinide bizlere haberdar eyle. Bizleri sevdiklerinin arasına kat. Zalimlerin ellerinden Müslümanları koru. Onların birlik ve beraberlik içinde olmalarını nasip et. Amin. ALLAH'a emanet olun. Selam ve dua ile yüreği güzel kardeşim. ALLAH c.c. daima dualarını kabul etsin inşa-ALLAH.