Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

leyla-1 kardeşim...............özel..... (1 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Selamun aleykum, sayın Muhtazaf kardeşim
Acılı, yaralı bir yürekmişsiniz buna rağmen Rabbine sığınarak bunu gizleyerek yaşamaya çalıştınız...
Anlattığınız iyi oldu, bir burukluk, bir suskunluk, bir tutukluluk hissediyordum ama nedenini bilmezdim
Rabbim size bunun mükafatını versin, verecektir, 3 güzellik aldıysa sizden bu 3 güzelliği verecektir birde ahirette sevdikleriniz bekleyecektir...(ne o garip) ? bir tuhaf oldum, sevdiklerinizi elinde çiceklerle sizi bekliyor gibi gördüm ne güzel...
Rabbim yardımcınız olsun, daima huzur ve mutluluk katsın yüreğinize
Dost deyince hakikat dostlarını unutmayın bence, Allah için sevenler destektir bize, birbirimizi tanımasak, bilmesekte , dualarımız sizinle...
Cumanız mubarek olsun...

Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu Ve magfiretihi Ve Hidayetihi Ebeden Ve Daimen. Önce Cumanız aşure gününüz Mübarek olsun. Ümmete hayırlara vesile olsun. ALLAH sizlerden ve gizli dostlardan razı olsun. Bilmediğim dostlarıma ve Kalbi kardeşlerime dualarım daima. ALLAH'ım sevdiklerini sevdir sevmediklerinide bizlere haberdar eyle. Bizleri sevdiklerinin arasına kat. Zalimlerin ellerinden Müslümanları koru. Onların birlik ve beraberlik içinde olmalarını nasip et. Amin. ALLAH'a emanet olun. Selam ve dua ile yüreği güzel kardeşim. ALLAH c.c. daima dualarını kabul etsin inşa-ALLAH.

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Acılar Yaradana sığınarak ve seni dinleyen bir dost sayesinde dindirilir. ALLAH'a sığındım O' bana hem dost oldu hem RAB. Dualarınıza amin kardeşim. ALLAH razı olsun. ALLAH c.c. diğer kardeşlerime dayanma gücü ve ilerde huzur ve rahat versin. ALLAH'a emanet olun. Cumamız Mübarek olsun. Selam ve dua ile.

Selamün Aleykum Muhammet Salih abim

Size ve tüm forumdaki kardeslerime Hayirli Cumalar dilerim.

Bizimle yasadiklarinizi paylasdiginiz icin Allah sizden razi olsun.Düsünebilen insan icin, her ibret birer sansdir, kendini ceki düzen vermeye.

Rabbime siginmaya,onun ölcülerine anlamaya bende ögrenmeye basladim.Benide yasadigim aci olay kendime getirdi.Bir tarafdan kayip yasamisken,diger taraftan öyle bir kazanc verdiki Rabbim bana.Binlerce sükürler olsun.Cümlemize onun yolundan ayirmasin,ondan baskasina muhtac etmesin,imanla ölmeye nasip eylesin,hakkimizda hayirlisina ve korktugumuzdan emin kilsin.Bize sükredenlerden,sabredenlerden ve kanaat gerenlerden eylesin.AMIN.

Insallah yasadiklarimizi bu forumda paylasmaya devam edelim.

selam ve dua ile

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Selamün Aleyküm kardeşlerim ALLAH c.c. hepinizden razı olsun. Hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Polis geldi jandarma geldi. Bu olaylar halledilirken yaralılar hastahaneye götürüldü. Daha sonra başka bir araba ile bizi Karaman'a götürdüler. Evin önüne varınca tamamen bitmiş halde idim. İçeri girdim Çocukların kanlı gömlekleri bir köşede ve sessiz insanlar. O gece nasıl geçtiğini bilmiyorum. Ertesi gün hastahanede çocukları gördüm sanki gözlerini kapamışlar uyanacak gibi idiler. Gece nöbetçi olan doktor eve gitmiş. Kazadan sonra kızım hemen vefat etmiş ama iki oğlum basit bir müdahele ile kurtulabilirlermiş. göz baka, baka saatlerce acı çekerek vefat etmişler. ALLAH'a havale ettik. Ellerimle sakallarını seve, seve yıkadım oğullarımı. Kızımında saçlarını. Tertemiz toprağa ellerimle verdim. Hepsine ALLAH rahmet eylesin. Devam edecek.
S.a cok uzulmek degil bende bir anne olarak yandim okudukca yazilarinizi
iz bunlari yasadiniz rabbim sabrini versin . Bu dunyada en guzeli anne baba olmak en kotusude....selametle..dua ile.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt