Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

leyla-1 kardeşim...............özel..... (4 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Not: Dediğiniz konuyu veya başlığı bulamadım.
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ve magfiretihi ve hidayetihi ebeden ve daimen. Kardeşim senin derdinin ne olduğunu tam bilmiyorum ama ben yazıyorum. Önce ALLAH'ın selamı rahmeti bereketi magfireti hidayeti daima ve ebedi üzerine olsun. ALLAH'ım bütün dertlerine derman hastalıklarına şifaversin. Kesenize bereket ihsan etsin. Sıhhat ve afiyetten ayırmasın. Huzur mutluluk sevgi ve saygı versin inşa-ALLAH. Gelelim konuya Ben kısa olarak yer Almanyanın herhangi bir yeri sene 1997 39 yaşında 4 çocuk babası olarak mutlu ve mesut işi yerinde parasal problemi olmayan bir hayat yaşarken. 19 yaşındaki büyük oğlum götte lisesini büyük bir başarı ile bitirdi. Üniversiteye yazıldığında imtihansız aldılar. Kızım 17 yaşında türkiyede imamhatip lisesi 4 üncü sınıf. 15 yaşındaki oğlumda onlardan az değil. Ve 1 yaşında bir oğlum var. Yaz ayı geldi Büyük oğlumu araba ile yanına erkek kardeşimi de vererek izine gönderdim. Ben iş sebebi ile izine gidemedim. son bir hafta kaldı oğluma telefon ettim oğlum sakın arabayı sürme bir yere gitme şurda bir hafta kaldı. Ama olacak oluyor. 03.08.1997 Pazar günü babamlarda oturuyorum Almanya saati ile saat 20:30 felan yüreğimde bir yanma oldu. Duracak halim yoktu. Hemen evime çıktım türkiyeye telefon ettim. devam edeceğim inşa-ALLAH..
Hasret Gülleri.
özel sitemden takip edebilirsiniz.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin Amin Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah sizden binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah sizin içinizde bulunduğunuz bütün sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Yuvanızda huzur mutluluk dirlik düzen geçim nasip etsin Rabbim.Bütün güzellikler sizinle sevdiklerinizle ailnizle olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah kötü birşey yoktur kardeşim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inşallah selam ve dua ile selametle kalınız.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Not: Dediğiniz konuyu veya başlığı bulamadım.
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ve magfiretihi ve hidayetihi ebeden ve daimen. Kardeşim senin derdinin ne olduğunu tam bilmiyorum ama ben yazıyorum. Önce ALLAH'ın selamı rahmeti bereketi magfireti hidayeti daima ve ebedi üzerine olsun. ALLAH'ım bütün dertlerine derman hastalıklarına şifaversin. Kesenize bereket ihsan etsin. Sıhhat ve afiyetten ayırmasın. Huzur mutluluk sevgi ve saygı versin inşa-ALLAH. Gelelim konuya Ben kısa olarak yer Almanyanın herhangi bir yeri sene 1997 39 yaşında 4 çocuk babası olarak mutlu ve mesut işi yerinde parasal problemi olmayan bir hayat yaşarken. 19 yaşındaki büyük oğlum götte lisesini büyük bir başarı ile bitirdi. Üniversiteye yazıldığında imtihansız aldılar. Kızım 17 yaşında türkiyede imamhatip lisesi 4 üncü sınıf. 15 yaşındaki oğlumda onlardan az değil. Ve 1 yaşında bir oğlum var. Yaz ayı geldi Büyük oğlumu araba ile yanına erkek kardeşimi de vererek izine gönderdim. Ben iş sebebi ile izine gidemedim. son bir hafta kaldı oğluma telefon ettim oğlum sakın arabayı sürme bir yere gitme şurda bir hafta kaldı. Ama olacak oluyor. 03.08.1997 Pazar günü babamlarda oturuyorum Almanya saati ile saat 20:30 felan yüreğimde bir yanma oldu. Duracak halim yoktu. Hemen evime çıktım türkiyeye telefon ettim. devam edeceğim inşa-ALLAH..
Hasret Gülleri.
özel sitemden takip edebilirsiniz.

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim yazınıza devam ediniz lütfen üzücü bir şey olmadığını söyleyiniz . Merak içinde kaldık.

Allah'ın c.c Merhameti ve selâmı üzerinize olsun.Saygılarımla.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Telefona hanım çıktı selam dan sonra çocuklar nerede dedim? Dolaşıp gelecekler dedi. Sonra bir daha, bir daha telefon ettim. Gece yarısı oldu. Ben ne uyuyabiliyorum nede durabiliyorum. Vucudum ateş parçası oldu. Tam o sırada telefon çaldı telefonu aldım karşımda bacanağım. Çocuklar kaza geçirmişler. Yoğun bakımdalar acele Türkiyeye gel. Ben anlayacağımı anladım ama beton gibi dondum. Gerisini devam edeceğim kusura bakmayın.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Telefona hanım çıktı selam dan sonra çocuklar nerede dedim? Dolaşıp gelecekler dedi. Sonra bir daha, bir daha telefon ettim. Gece yarısı oldu. Ben ne uyuyabiliyorum nede durabiliyorum. Vucudum ateş parçası oldu. Tam o sırada telefon çaldı telefonu aldım karşımda bacanağım. Çocuklar kaza geçirmişler. Yoğun bakımdalar acele Türkiyeye gel. Ben anlayacağımı anladım ama beton gibi dondum. Gerisini devam edeceğim kusura bakmayın.

Muhterem kardeşim anlıyorum ne kader derin bir üzüntü içinde olduğunuzun farkındayım,kendinizi zorlamayınız korktuğumuz cevabı aldık ,Allah c.c size sabırlar versin ne diyeceğimi şaşırdım yaranızı kanattığım için sizden özür diliyorum lütfen hakkınızı helal ediniz.
Saygılarımla..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Muhtazaf hayırdır ablacım okuyunca şok oldum inşaallah kötü birşey ,olmamıştır Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :a33:

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Abicim inşallah birşey yoktur çok geçmiş olsun.RABBİM YA-ŞAFİ ismi ile şifa nasip etsin biricik evlatlarınıza.Durumlarından haberdar edin lütfen merak ve üzüntü içindeyiz.Sitenizi gezdim bu yazdıklarınızdan sonra birşey sorup tekrar sizi üzmekte istemiyorum.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Önce hepinizden ALLAH razı olsun.

Türkiyedeki kardeşime telefon ettik. Kardeşim bizim yiğeni hastahaneye göndermiş. Meğer araba kazası geçirmişler ve hepsi vefat etmiş. 1 yaşındaki oğlum ve hanım arabada olmadıkları için RAB'bim onları bana bağışladı. şimdi yaşasa idiler 35, 32, 30 yaşlarında olacaklardı. 1 yaşındaki oğlum şu an 16 yaşında. 15 sene geçti. evet devam edeceğim.

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepsının günahlarını affetsın inşallah
Rabbım onlara cenneti nasıp etsın yasinlerime ve hatımlerımı inşallah hep katıcagım onları...
Allah rahmet eylesın ....

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Önce hepinizden ALLAH razı olsun.

Türkiyedeki kardeşime telefon ettik. Kardeşim bizim yiğeni hastahaneye göndermiş. Meğer araba kazası geçirmişler ve hepsi vefat etmiş. 1 yaşındaki oğlum ve hanım arabada olmadıkları için RAB'bim onları bana bağışladı. şimdi yaşasa idiler 35, 32, 30 yaşlarında olacaklardı. 1 yaşındaki oğlum şu an 16 yaşında. 15 sene geçti. evet devam edeceğim.

Selamun Aleykum
Muhterem muhtazaf kardeşim Başınız sağolsun Allah c.c nurlar içinde yatırsın Rabbi Rahim hayatta olan oğlunuza uzun ömürler versin,Kaybettiğiniz ciğer parçalarınıza bir Yâsin okuduk ve ruhlarına bağışladık Rabbim kabul buyursun ..Sizede Eyup peygamber sabrı versin.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleykum Muhtazaf abim

Yaziniza üzülerek okudum.Basiniz sag olsun.Size ve esinize Allah dayanma gücü ve büyük sabir versin.Yavrularinizin mekani cennet olsun.

Oglunuza Allah size bagislasin.Yaziniza okurken annem/babam aklima geldi.Onlarda 3 cocuklarina kabettiler.Hepsi bir yasina varmadan vefat ettiler.Ilk kardesim yasasaydi 39 yasinda olacakdi,sonra ben dogmusum.Benden sonra 2 kardesimde vefat etmisler.Ben bebek iken bacaklarim sismis ve bir kadin bacaklarima jiletle keserek (pis kani) akitmis.Öldürmeyen Allah öldürmüyor iste.Herseye ragmen 4 cocugun arasindan ben yasamisim.Sonradan 2 kardesim daha oldu.Onlar hayattalar cok sükür.

Selam ve dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim başınız sağ olsun Alalh rhmet eylesin mekanları cennet olsun yazınızı okuyunca ne kadar üzüldüm anlatamam taktir İlahi bizler ne desek boş Rabbim öyle uygun görmüş bende hayatımızıda yaşadığımız olayları anlatacağım önce annemi yazacaktım ama ondan önce dayımın iki oğlu 19 nisan 1999 yılında tren yolunda hemzemi geçitince bir arkadaşıyla daha tren kazasında veraf ettiler kamyon geçmiş ama son kasası trene takılmış metrelerce sürüklenmişler en büyük dayımın oğlu 35 yaşında iki çocouk babası diğer küçük olanda 27 yaşında nişanlı evi serilmişti arkadaşlarıda 35 yaşındaymış Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.Yengem ve dayım onun üzerine iflah olmadılar yengem vefat edeli 8 sene oldu dayımıda 10 mart 2010 tılında kaybettik dayıma bir gayret düşmüştü benim erkek kardaşim için mühendisi evlendirme telaşına düşmüştü evlendirelim diye çok şükür kardeşimin mürüvetini gördü 18 Şubatta dayımı istasyondan ben karşıladım hiç hali kalmamıştı eskisi gibi 20 şubatta kardeşimin düğünü oldu düğünden bir gün sonra hastalandı annem o hasta hainde 18 gün dayımla ilgilendi hastanede kaldılar en son bizim evde kendi yatağında sessiz sedasız vefat etti Allah hepsine rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun beterin beterindne korusun Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlı mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile selametle kalınız.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Selamün aleykum Muhtazaf abim

Yaziniza üzülerek okudum.Basiniz sag olsun.Size ve esinize Allah dayanma gücü ve büyük sabir versin.Yavrularinizin mekani cennet olsun.

Oglunuza Allah size bagislasin.Yaziniza okurken annem/babam aklima geldi.Onlarda 3 cocuklarina kabettiler.Hepsi bir yasina varmadan vefat ettiler.Ilk kardesim yasasaydi 39 yasinda olacakdi,sonra ben dogmusum.Benden sonra 2 kardesimde vefat etmisler.Ben bebek iken bacaklarim sismis ve bir kadin bacaklarima jiletle keserek (pis kani) akitmis.Öldürmeyen Allah öldürmüyor iste.Herseye ragmen 4 cocugun arasindan ben yasamisim.Sonradan 2 kardesim daha oldu.Onlar hayattalar cok sükür.

Selam ve dua ile

Ve Aleyküm selam kardeşim. ALLAH sizden razı olsun. Geçmişlerine rahmet etsin kalanlarada hayırlı ömürler ihsan etsin. Sağlık ve sıhhat versin inşa-ALLAH.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Selamun Aleykum
Muhterem muhtazaf kardeşim Başınız sağolsun Allah c.c nurlar içinde yatırsın Rabbi Rahim hayatta olan oğlunuza uzun ömürler versin,Kaybettiğiniz ciğer parçalarınıza bir Yâsin okuduk ve ruhlarına bağışladık Rabbim kabul buyursun ..Sizede Eyup peygamber sabrı versin.

Selam ve selametle kalınız.Saygılarımla.

Ve Aleyküm selam kardeşim. ALLAH razı olsun. Dualarınıza amin diyorum. Sizlerede sağlık ve sıhhat versin inşa-ALLAH. ALLAH'a emanet olun selam ve dua ile.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Allah hepsının günahlarını affetsın inşallah
Rabbım onlara cenneti nasıp etsın yasinlerime ve hatımlerımı inşallah hep katıcagım onları...
Allah rahmet eylesın ....

Amin kardeşim cümle müslüman kardeşlerimle birlikte. ALLAH razı olsun. ALLAH'a emanet olun. Selam ve dua ile.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Selam Aleyküm kardeşim başınız sağ olsun Alalh rhmet eylesin mekanları cennet olsun yazınızı okuyunca ne kadar üzüldüm anlatamam taktir İlahi bizler ne desek boş Rabbim öyle uygun görmüş bende hayatımızıda yaşadığımız olayları anlatacağım önce annemi yazacaktım ama ondan önce dayımın iki oğlu 19 nisan 1999 yılında tren yolunda hemzemi geçitince bir arkadaşıyla daha tren kazasında veraf ettiler kamyon geçmiş ama son kasası trene takılmış metrelerce sürüklenmişler en büyük dayımın oğlu 35 yaşında iki çocouk babası diğer küçük olanda 27 yaşında nişanlı evi serilmişti arkadaşlarıda 35 yaşındaymış Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.Yengem ve dayım onun üzerine iflah olmadılar yengem vefat edeli 8 sene oldu dayımıda 10 mart 2010 tılında kaybettik dayıma bir gayret düşmüştü benim erkek kardaşim için mühendisi evlendirme telaşına düşmüştü evlendirelim diye çok şükür kardeşimin mürüvetini gördü 18 Şubatta dayımı istasyondan ben karşıladım hiç hali kalmamıştı eskisi gibi 20 şubatta kardeşimin düğünü oldu düğünden bir gün sonra hastalandı annem o hasta hainde 18 gün dayımla ilgilendi hastanede kaldılar en son bizim evde kendi yatağında sessiz sedasız vefat etti Allah hepsine rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun beterin beterindne korusun Rabbim.
Allah sağlıklı huzurlı mutlu hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile selametle kalınız.

Ve Aleyküm selam kardeşim. ALLAH c.c. bütün geçmişlerine rahmet eylesin. Kalanlarına sabır, sıhhat, afiyet hayırlı uzun ömür ihsan eylesin. Evinizde bereket, huzur, selamet versin. Şerli insanlardan ve cinlerden korusun. İki yüzlü insanlarla tanıştırmasın. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşa-ALLAH. ALLAH'a emanet olun. Selam ve dua ile.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Evet acil Türkiyeye uçtum. Kardeşlerim ve annemle. Kardeşlerim yer bulamadı sonra uçtular defin ederken geldiler. Sadece annem ve ben uçtuk. Ankaraya varınca hiç hesap etmediğim dostlarım karşıladı süratle yol aldık. O anda neler oldu bilmiyorum. Sadece rüya görüyorum gibi bir haldeyim. Konyaya varınca Sevdiğim bir abinin evinde biraz istirahat ve yemek verdiler. Ama bende ne açlık nede yorgunluk hissi var. Tekrar yola çıkıyoruz. Karamana kırk kiometre kala ara yoldan çıkan bir vasıta bize vuruyor. Ben biraz uzanmıştım. Tam benim kafamın olduğu yere yarım metre kala vuruyor. Karşı tarafta ve bizde yaralılar var. Devam edecek inşa-ALLAH.

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Yazınızı okudum. Allah sabır versin. Yavrularınızın mekanını cennet eylesin....

Allaha emanet olun....

Selam ve dua ile...

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım bol sabırlar versin inşallah mekanları cennet olsun rabbim sizleri cennetin de kavuştursun cemalini görmeyi nasip etsin ben de fatiha larım da yasinlerimde onları katacağım inşallah allah a emanet olun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve Aleyküm selam kardeşim. ALLAH c.c. bütün geçmişlerine rahmet eylesin. Kalanlarına sabır, sıhhat, afiyet hayırlı uzun ömür ihsan eylesin. Evinizde bereket, huzur, selamet versin. Şerli insanlardan ve cinlerden korusun. İki yüzlü insanlarla tanıştırmasın. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşa-ALLAH. ALLAH'a emanet olun. Selam ve dua ile.
Amin
Allah yar ve yardımcınız olsun abim ne diyeceğimi inaki bilemiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun Allah sbaır dayanma gücü nasip etsin Rabbim.Dün bir televizyonda birşey seyrettim ve ne kadar çok üzüldüm boş şeyler için kendimizi üzüp durduğumuz için asıl önemli olayları düşünmeyip artık dünden beri kendimce bir karar aldım onu uygulayacağım hiç birşey için canımı sıkmayacağım insanın canı sağ olsun insanın canı sağ olduktan sonra sıkıntılarda acılarda gelir geçer yeterki insanın canı sağ olsun.Allah sizinde yuvanızda huzur mutluluk dirlik düzen geçim nasip etsin Rabbim.
Alalh hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt