Çoban Uveys
Kayıtlı Kullanıcı
la Ilahe Illallah
la Ilahe Illallah
Emeğinize Sağlik Tşkler Allah C C Razi Olsun Allah C.c. Tüm Mu'min Erkek Ve Kadinlari Mağrifet Eylesin
LA İLAHE İLLALLAH
SELAMÜN ALEYKÜM..EMĞİNİZE SAĞLIK...
SELAMÜN ALEYKÜM..EMĞİNİZE SAĞLIK...
LA İLAHE İLLALLAH....
la ilahe illallah
la inkardır yani dışlamak
hiçbirşey yoktur Allah'tan başka
gördüğüz ve göremediğimiz herşey hakkın varlık tecellisidir. sen ben o herşey ve hepimiz Rab'bimin varlığının yansımasıyızdır. kelime-i tevhit'i tam anlamıyla idrak eden bi iznillah kurtulanlardan olur inşallah
Yarabbi bizlerin farkına varma idrakımızı aç ve gönüllerimize senden Habib'inden (s.a.v.) başka hiçbir şeyin girmesine müsade etme Habibin aşkına dualarımızı kabul buyur
kardeşim bilerekmi eksik yazıyorsunuz anlamadım fakat "muhammedür-rasülüllah" kelimesinide katarsanız sevinirim!!!!!!!!!!!!!
"LA İLAHE İLLALLAH"
"Bir kere huşû içinde okunduğunda,
defterden 4000 büyük günahı sildirir. Okuyan kişiyi 4000 derece yükseltir.
(Terazinin bir tarafına Kelime-i Tevhid konulup diğer tarafına Yaratılmış herşey konulduğunda dahi Kelime-i Tevhid ağır gelecek ve onu tartamayacaktır.)
s.a ben bi liste yaptım okuduğum kelimei tevhitlermi oraya yazıyorum 2o ooo oldu çok mutlu oluyorum bu konu denk geldi paylaşmak istedim aynı şekilde salavat ve tövbelerimi de yazıyorum geriye döndüğümde boş durmadığımı görünce çok rahatlıyorum inşallah hep böyle olmayı rabbim nasip eder allaha emanet olun