Kaan Erdem
Yönetici
sizinde kardeşim inşaALLAH.selam ve dua ile kalın.selametle......
La Ilahe Illallah Allahin Rahmeti Ve Bereketi üzerinde Olsun Kardeşim
La Ilahe Illallah Allahin Rahmeti Ve Bereketi üzerinde Olsun Kardeşim
selamün aleyküm kaan kardeş ben her ezanı muhammedi duyduğumda AZİZ ALLAH LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDİN RESUL ALLAH DERİM ve hergün muhakkak yüz tane okurum bunu yapmayı herkese tafsiye ederim işinize karışmak gibi olmasın bir kampanya yapalım ben yapmak isterdim ama takip edememekten korkuyorum mesela üç temmuz perşembe günü regaip kandiline kadar okuya biliriz
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun dilimizden hiç bir zaman kelime tevhid eksik olmasın inşallah.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dularaımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
"LA İLAHE İLLALLAH"
selamünaleyküm kaan abi...
etrafımızdaki herşey o Yüce yaratıcıyı bize hatırlatırken,Rabbim dilimiz ile söylediğimiz kelime-i tevhidleri, kalbimizden de hiçbir zaman eksik etmesin...
hala: bu şuursuzluk neden? diye sormadan duramıyoruz benliğimize...
ve sorularımıza inat boşvermişcesine yaşamaya devam ediyoruz umarsızca...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
selamun aleyküm islam tevhid üzerine kurulmuştur bizde bu tevhidi tebliğ etmeliyiz Rabbim sizden razı olsun....
selamün aleyküm hayırlı cumalar kaan kardeşim sayıyla okunmasın burdan maksat şudur okundukça arkadaşlarımızın kalbine yerleşir bu şekilde alışkanlık yapar mesela ben birkaç yıl önce başladım zamanla içime öylesine sindirdimki okumadan duramıyorum bende bir takfim yaprağından okumaya başlamıştım özellikle hanım kardeşlerimize aşılarsak boşa zaman öldürmezler bir tesbih beş dakkada okunuyor anlatabiliyormuyum şöylede yapa biliriz bir liste başlatırsanız okuyan herkes ekler birkişiye dahi birkez söyletmek çok önemli bir olay bence:evetaleykümselam değerli ablacım.amin.mevlam kabul etsin.düşünceniz ve fikriniz güzel abla.sıkıntı olarak takip edememe olarak belirttiniz çok haklısınız.ben sizin yerinize seve seve takip ederim fakat abla saylı yapılan hiç bir dua forumuna ben katılmıyorum.umarım beni anladınız.selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun hayırlı cumalar abla.:H
selamün aleyküm hayırlı cumalar kaan kardeşim sayıyla okunmasın burdan maksat şudur okundukça arkadaşlarımızın kalbine yerleşir bu şekilde alışkanlık yapar mesela ben birkaç yıl önce başladım zamanla içime öylesine sindirdimki okumadan duramıyorum bende bir takfim yaprağından okumaya başlamıştım özellikle hanım kardeşlerimize aşılarsak boşa zaman öldürmezler bir tesbih beş dakkada okunuyor anlatabiliyormuyum şöylede yapa biliriz bir liste başlatırsanız okuyan herkes ekler birkişiye dahi birkez söyletmek çok önemli bir olay bence
birde şöyle birşey var islamı yeni arayan arkadaşlarımız var bu tür forumları dolaşıyorlar onlarada güzel başlangıç olabilir kelimei tehvit esrarlı bir tesbihtir
ALLAH A CC emanet olun
selamün aleyküm emeinize sağlık
LA İLAHE İLLALLAH
selamün aleyküm
selamun aleyküm güzel yürekli abim elerine sağlık Rabbimiz sevablarına yazdın inşaallah
kat kat karşılığını versin
Rabbimize emnaetsin inşaallah selametle kal inşaallah..
Kaan kardeşim BENİM NE GİBİ BİR FAYDAM OLABİLİR Kİ..naçizane sizleri örnek alıyor ve sizlerden öğreniyorum..eğer bir kum tanesi kadar faydam dokunuyorsa ne kadar memnun olurum...Allah(c.c.) sizden razı olsun esas.
Ben Allah (c.c.) nasip ettiği sürece burda ve izinizde olacağım.
Allah'a emanet olunuz...
Selamün aleyküm