Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kuzu Çanak Kebabı (1 Kullanıcı)

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
24 Kas 2007
Mesajlar
149
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
55
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Kuzu Çanak Kebabı

Malzemeler:

900 gr kuzu eti
Yarım çay bardağı sıvı yağ
5 patates
3 domates
2 soğan
1 demet taze soğan
1 havuç
1 demet taze sarmısak
1 adet defne yaprağı
2 demet dereotu
6 sivri biber
Yarım su bardağı su
Tuz

Yapılışı:

Büyük bir toprak güvece sırasıyla, kemikleri çıkarılmadan yumurta büyüklüğünde parçalara doğranmış eti, kabukları soyulmuş ve sekize bölünmüş soğanları, yarım parmak boyunda doğranmış taze soğan, havucu ve taze sarımsağı dörde bölünmüş 5 büyük patatesi, 1 defne yaprağını, küçük doğranmış yeşil biberleri ve küçük kesilmiş domates ile sıvıyağını koyun. 2 tatlı kaşığı tuz ile kıyılmış dereotunu ilave ederek, yarım bardak da su ekleyin. Üzerine yağlı kağıt örterek güvecin kapağını kapatın. Sonra güveci orta hararetteki fırında etler iyice yumuşak bir hal alıncaya kadar pişirin.

Afiyet olsun!:H
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt