Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kutsal Diyarlardan Selamlar............ (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
amiiiiiiinnnnnnnn inşALLAH kardeşim işALLAH.tamam o eserlere bakıcam inşALLAH kitabı verirken dualr edip vericem heralde:) inşALLAH etkisi olur.inşALLAH elinde aldığı anda etkilenir.

bencede bunlar KURANI KERİMİN bereketi.ALLAH rızasını göze alarak yapılan işler in soncunda böyle güzellikler oluyor işte.inşALLAH RABBİMİZİN rızası isteği her şeyden hatta kendi istekelrimizden bile önce gelir ve bereberimizdekilerde bu bilinç ile bilinçlenirler inşALLAH.

not alıyorum o eserleri.RABBİM razı olsun recep ayındayız inşALLAH sizede saliha eş verir.sizde o na salih bir eş olursunuz."ayrıldıkça kavuşanlar" kardeşim bu kitabı eğer mümkün olsaydı ben sana hediye etmek isterdim.eline bi al o kitabı sende inşALLAH.RABBİM bizlere o bilinci versin inşALLAH.

SELAMETLE

Amin kardeşim,dualarına içtenlikle amin diyorum,Rabbım kabul eylesin inşaallah.Halka hizmet,hakka hizmettir,inşaallah faydalı olabilirim sizede.Rabbım İslamı tebliğden,İslama hizmetten ayırmasın inşaallah.Herzaman sizlere hizmet etmek,aydınlatmak benim için bir şereftir kardeşim.
Sizde selametle kalın kardeşim.

atris

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam hosgeldınız kardesım rabbım bır daha nasıp etsın ıyısallah amiiinnn

erzcn_24

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah bizede nasip olur oralara gitmek...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam
hoş geldiniz allah (cc) razı olsun
selametle

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz
ne güzel Rabbim size oraları görmeyi nasip etti.
İnşallah birgün bizlerde gidip görürüz oraları.
bizler için dualar etmişsiniz.
Allah razı olsun sizden.

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam değerli abimiz hoşgeldiniz,,

allah razı olsun ..
bütün dualarınıza candan aminnnnnnnnnn,,,
allah bizlerede nasip eder inş..
hayırlı cumalar allah emanet olun..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz
ne güzel Rabbim size oraları görmeyi nasip etti.
İnşallah birgün bizlerde gidip görürüz oraları.
bizler için dualar etmişsiniz.
Allah razı olsun sizden.

Hoşbulduk kardeşim.Rabbım sizdende razı olsun,sizleride en kısa zamanda O mubarek beldelere gitmeyi nasip eylesin inşaallah.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam değerli abimiz hoşgeldiniz,,

allah razı olsun ..
bütün dualarınıza candan aminnnnnnnnnn,,,
allah bizlerede nasip eder inş..
hayırlı cumalar allah emanet olun..

Hoşbulduk kardeşim,sağolasın.Rabbım sizede nasip eder inşaallah,sizlerde bu aşk varya.
Sizinde Cumanız mubarek olsun kardeşim.
Grubumda Ş.Urfa lı bi kardeşim vardı,beni Urfaya davet etti inşaallah Peygamberler diyarınıda görmek nasip olur.
Selametle kal kardeşim.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim. Hoşgeldiniz.. Okadar mutlu oldum ki..
Bizim için de dua etmiş olmanz çok duygulandırdı beni.. Allah razı olsun..
Rabbimiz kabul etsin, tekrarını nasip etsin inşaallah.
Rabbim tüm kardeşlerimize, içinde bana da nasip etsin inşaallah.
Rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin.. Hayırlı cumalar.Hayırlı akşamlar..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim. Hoşgeldiniz.. Okadar mutlu oldum ki..
Bizim için de dua etmiş olmanz çok duygulandırdı beni.. Allah razı olsun..
Rabbimiz kabul etsin, tekrarını nasip etsin inşaallah.
Rabbim tüm kardeşlerimize, içinde bana da nasip etsin inşaallah.
Rabbim ettiğiniz duaları kabul etsin.. Hayırlı cumalar.Hayırlı akşamlar..

Amin kardeşim amin inşaallah.Rabbım en kısa bir zamanda sizlerede kısmet etsin kardeşim.
Doyulmuyor O güzel beldelere,şimdiden tütmeye başladı burnumda.Rabbım O güzel Efendimizin ve O güzel beldelerin feyiz ve bereketinden ayırmasın bizleri inşaallah.
Selametle kalın kardeşim.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim amin inşaallah.Rabbım en kısa bir zamanda sizlerede kısmet etsin kardeşim.
Doyulmuyor O güzel beldelere,şimdiden tütmeye başladı burnumda.Rabbım O güzel Efendimizin ve O güzel beldelerin feyiz ve bereketinden ayırmasın bizleri inşaallah.
Selametle kalın kardeşim.

İnşaallah kardeşim.Aminn..Rabbim bizlere de nasip eder.
İnsan o ruh halinden çıkamaz.Hep özlem duyar şimdi daha da çok.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı

İnşaallah kardeşim.Aminn..Rabbim bizlere de nasip eder.
İnsan o ruh halinden çıkamaz.Hep özlem duyar şimdi daha da çok.

Amin kardeşim amin inşaallah.
Yüce Rabbım arzu eden,Oraların aşkıyla yanan,hasretini çeken herkese,öncelikle hiç gitmeyenlere,sonra da gidenlere tekrar tekrar nasip eylesin inşaallah.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi hoş geldin...... özlmiştik seni eminim ki çok güzel günlerin geçmiştir...dualarını eksik etmedin üzerimizden allah razı olsun abi.... Selametle kal

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

S.a.kardeşlerim!
Rabbımın inayetiyle,sizlerin dualarınızla,şükürler olsun,Mukaddes beldelere,Efendilerin Efendisine (S.A.V)e kavuştuk.Sayısız,sınırsız Rabbıma hamdü senalar olsun.
Güzeller güzeli,Dünyanın merkezi Kabemize kavuştuk,tavaflar yaptık,saylaar yaptık,güzel beldelerde dolaştık,ibret nazarıyla gezdik geldik,Rabbım herkese herkese O mubarek beldeleri nasip eylesin inşaallah.İnanın kardeşlerim yaşamak lazım,anlatamıyorum,hala O mubarek yerlerin aşkıyla dolu duruyorum.
Benden dua isteyen ve selam gönderen kardeşlerimin:Necla 38,Kalbiminurlandır,Kördüğüm,Zencefil-1109,Nurnisa,Gülnisa,Mervenur1,Deniz yıldızı,Kimkimdir,Eftelyanus,Hasgül,bm=7884,Kardelele,Afranur,Cakdoc,Ufuk=1335,Leyla,Cankırıkları,Ekreme,Deniz hkn,şimal,Nuru sevde,Gurbette,Dilek,Yaralı gönül,Aşure,Berat,Elifimbenim,Gülen 76,Şehadet gülü,Devrim,İncinur,Ayşegül,Enes,Aziz islam,Kütahyalı,Hacer,Mutlu,Gülistan,Küçük kul,Relvin,Nesrin kardeşlerime ismen,hem Efendimizin huzurundaMedine de,hemde Mekkede,Kabede, Daha ismini yazamadığım ve bütün sitedeki kardeşlerime çokça dualar ettim,Rabbım kabul eylesin inşaallah.
En kısa zamanda sizlerede nasip olsun kardeşlerim.
Kutsal diyarlardan sizlere de selamlar...

HOŞGELDİNİZ DEĞERLİ KARDEŞiM SEFALAR GETİRDİNİZ

Rabbim bizlere de nasip eylese inşallah

Oraları hasretle özlüyoruz..
Allah c.c. ibadetlerinizi kabul eylesin cemi cumlesinide inşallah.Rabbim razı olsun sizden inşallah bizleride çok mutlu ettiniz

Allah'a c.c. emanet olunuz

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi hoş geldin...... özlmiştik seni eminim ki çok güzel günlerin geçmiştir...dualarını eksik etmedin üzerimizden allah razı olsun abi.... Selametle kal

V.a.selam kardeşim.Hoşbulduk kardeşim,hoşbulduk,bende sitemizi,sizleri özlemiştim,Rabbım kabul eylesin inşaallah,gerçekten kardeşim isteklerinizi tek tek dile getirdim,senin yazdırdığın gibi dua ettim.Rabbımdan niyaz ettim kardeşim,inşaallah kabul olur.
Rabbım en kısa zamanda sizlere de nasip eylesin kardeşim inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt