Kur'ana sevdalı
Kayıtlı Kullanıcı
amiiiiiiinnnnnnnn inşALLAH kardeşim işALLAH.tamam o eserlere bakıcam inşALLAH kitabı verirken dualr edip vericem heraldeinşALLAH etkisi olur.inşALLAH elinde aldığı anda etkilenir.
bencede bunlar KURANI KERİMİN bereketi.ALLAH rızasını göze alarak yapılan işler in soncunda böyle güzellikler oluyor işte.inşALLAH RABBİMİZİN rızası isteği her şeyden hatta kendi istekelrimizden bile önce gelir ve bereberimizdekilerde bu bilinç ile bilinçlenirler inşALLAH.
not alıyorum o eserleri.RABBİM razı olsun recep ayındayız inşALLAH sizede saliha eş verir.sizde o na salih bir eş olursunuz."ayrıldıkça kavuşanlar" kardeşim bu kitabı eğer mümkün olsaydı ben sana hediye etmek isterdim.eline bi al o kitabı sende inşALLAH.RABBİM bizlere o bilinci versin inşALLAH.
SELAMETLE
Amin kardeşim,dualarına içtenlikle amin diyorum,Rabbım kabul eylesin inşaallah.Halka hizmet,hakka hizmettir,inşaallah faydalı olabilirim sizede.Rabbım İslamı tebliğden,İslama hizmetten ayırmasın inşaallah.Herzaman sizlere hizmet etmek,aydınlatmak benim için bir şereftir kardeşim.
Sizde selametle kalın kardeşim.