ya bi kere baştan mekan çok güzel saten MÜBAREK MEKANLARDA EDİLEN DUALR GERİ ÇEVRİLMEZ dua yı tekrarlamak da gerekir kabul olması için 3 kez gibi eee sonra ezanla sela arası ve cuma günüüü EN GÜZEL MEKANLARIN yanı ve bizim için dua eden bize temiz olan bi müslüman kardeş... ya kabul olcak inşALLAH dularımız
hoşgeldiniz kardeşim .. rabbim kabul makbul eylesin ..
tekrarını nasip etsin güzel mevlam ..
bizlerede inşaALLAH tez vakitte gitmek kısmet olsun ..
selam ve dua ile rabbimize emanet olunuz kardeşim ..
ne mutlu sana kardesim,bizede uygurdaki filistindeki kardeslerede dua edin inşallah.
aleyküm selam hoşgeldiniz
allah razı olsun dualarınız için
Rabbim kabul etsin
en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah....
ve aleyküm selam hosgeldiniz sefalar getirdiniz..
Rabbım herkese nasip etsin inşallah
Allah kabul etsın dualarınızı
Allah razı olsun
hayırlı geceler..
aleyküm selam kardeşim hoşgelDiniz
ALLAH(c.c) kabul etsin...
bizlerede nasip etsin inşaALLAH...
ve aleyküm selam kardeşi
hoşgeldin allah kabul etsin .inşallah bizlerede nasip olur hayırlı akşamlar
kardeşim sanırım KURANI KERİM öğreticiliği yapıyormuşsun çok sevindim.ne güzel bi meslek ya ham maddi olarak ilerliyorsun hem de manevi..en hayırlınız diye başlayan bi hadisi şerife nail olmak ne kadar güzel.bende çok isterdim 3-4-5 yaşındaki çocukların aklına fikrine gönlüne ALLAH sevgisini EFENDİMİZİN aşkını yerleştirmeyi böyle bi mesleğim olmasını..olur inşALLAH.
BEN SENDEN BŞY RİCA EDİCEKTİM.şimdi ben benım erkek arkadaşımın tasavvuf ile ilgilenmesini istiyorum.tasavvufa girmeye özendirecek bi eser biliyormusun kardeşim.sahabeleri kendine örek alsın hayatının her noktasında EFENDİMİZİ kendisine örnek alsın ve benım de bu bilinçle ilinlenmem için harekete geçsin.kendisi bu yolun yolcusu olduğu gibi benım de bu yolda elimi tutsun.kitap okumayı da çok fazla sevmiyor.ama ben genede şansımı denemek ve miraç kandilinde ona onu bu yönlere teşvik edecek güzel bi eser hediye etmek istiyorum.bi solukta okuyup bitirsin ve o güzelim insanları kendine reber edinsin.iyikim okumuşum desin onlara imrensin.ve bir an önce harekete geçsin.
bunun bi arkadaşı namaz kılarken tşört ile değil de çeketiyle kalıyor yaz günlerinde bile çeketini hep yanında taşır ama bu bizimkine göre ters.takva olarak yaşasın istiyorum işte bu yüzden onu bu düşüncelerinden vaz geçircek mükemmel bi eser biliyorsan paylaşırmısın kardeşim.
çok sevindim kardeşim iyi ve mutlu olduğunuza Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin. sağlıkla günahsız dönmeyi nasip etsin Rabbim.
vealeykumselam "Kurana Sevdali"
tekrar hos geldiniz..
yaptiginiz ibadeti Allahu Teala en güzeliyle kabul buyursun cok sevindim sizin adiniza o mübarek beldeleri ziyaret ettiniz dualar ettiniz
InsaALLAH oralara gitmek bizede nasip olur
Allah'a (celle celaluh) emanet olunuz...
hosgeldiniz hocam rabbim ettiginiz tum dualari kabul etsin insallah, herkese o mubarek yerleri gormeyi nasip etsin insallah..
V.a.selam kardeşim.Rabbıma sonsuz,sınırsız-sayısız şükürler olsun,böyle bir göreve layık kıldığı için.İnanın bu Umreler bile Rabbımın kelamına hizmetimden dolayı bir lutüf benim için şükürler olsun,bunlar hep Kur'anın bereketi.
Kardeşim!öncelikle dua edelim kardeşimiz için,Rabbım hidayetler versin inş.
Benim tavsiye edeceğim eserler tasavvufla ilgili çok güzel:Müzekkinnufus veya Miftahulkulup okusun inşaallah.
Rabbım yüreğine Allah sevgisini nasip eylesin.Selametle kalın kardeşim.Maaşaallah sizde ihlaslı bir genç istiyorsunuz haklı olarak tabi,Rabbım nasip eylesin.