Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kutsal Diyarlardan Selamlar............ (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.kardeşlerim!
Rabbımın inayetiyle,sizlerin dualarınızla,şükürler olsun,Mukaddes beldelere,Efendilerin Efendisine (S.A.V)e kavuştuk.Sayısız,sınırsız Rabbıma hamdü senalar olsun.
Güzeller güzeli,Dünyanın merkezi Kabemize kavuştuk,tavaflar yaptık,saylaar yaptık,güzel beldelerde dolaştık,ibret nazarıyla gezdik geldik,Rabbım herkese herkese O mubarek beldeleri nasip eylesin inşaallah.İnanın kardeşlerim yaşamak lazım,anlatamıyorum,hala O mubarek yerlerin aşkıyla dolu duruyorum.
Benden dua isteyen ve selam gönderen kardeşlerimin:Necla 38,Kalbiminurlandır,Kördüğüm,Zencefil-1109,Nurnisa,Gülnisa,Mervenur1,Deniz yıldızı,Kimkimdir,Eftelyanus,Hasgül,bm=7884,Kardelele,Afranur,Cakdoc,Ufuk=1335,Leyla,Cankırıkları,Ekreme,Deniz hkn,şimal,Nuru sevde,Gurbette,Dilek,Yaralı gönül,Aşure,Berat,Elifimbenim,Gülen 76,Şehadet gülü,Devrim,İncinur,Ayşegül,Enes,Aziz islam,Kütahyalı,Hacer,Mutlu,Gülistan,Küçük kul,Relvin,Nesrin kardeşlerime ismen,hem Efendimizin huzurundaMedine de,hemde Mekkede,Kabede, Daha ismini yazamadığım ve bütün sitedeki kardeşlerime çokça dualar ettim,Rabbım kabul eylesin inşaallah.
En kısa zamanda sizlerede nasip olsun kardeşlerim.
Kutsal diyarlardan sizlere de selamlar...

GEVHER

Yönetici
ve aleykümselam kardeşimiz..

Hoş geldiniz , safalar getirdiniz.
Rabbimiz kabul etsin ziyaretinizi , dualarınızı ; gidemeyen tüm kullarına da Kutsal Mekanları ziyaret etmeyi nasip etsin.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam.Allahım kabul buyursun..amin..
Hoşgeldiniz ,safalar getirdiniz..Rabbim canı gönülden isteyen herkese ve banada nasip eder inşaALLAH o mübarek yerleri görmeyi..
selam ve dua ile...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim,
Bugün duygusallığım mı üzerimde yoksa satırlarınız çok mu içimedokundu bilemiyorum, gözlerim doldu...
Rabbim ziyaretinizi kabul buyursun inşallah.
Bizleri de o kutsal topraklarda andığınız için, isimlerimizi zikrettiğiniz için Rabbim razı olsun.

Selametle..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşimiz..

Hoş geldiniz , safalar getirdiniz.
Rabbimiz kabul etsin ziyaretinizi , dualarınızı ; gidemeyen tüm kullarına da Kutsal Mekanları ziyaret etmeyi nasip etsin.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

Amin kardeşim,en kısa zamanda Rabbım sizlere de nasip eylesin inş.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim,
Bugün duygusallığım mı üzerimde yoksa satırlarınız çok mu içimedokundu bilemiyorum, gözlerim doldu...
Rabbim ziyaretinizi kabul buyursun inşallah.
Bizleri de o kutsal topraklarda andığınız için, isimlerimizi zikrettiğiniz için Rabbim razı olsun.

Selametle..

Amin,Rabbım sizlerden de razı olsun kardeşim.Dileklerinizide söyledim,inş gerçek olur.

Zeki.42

Kayıtlı Kullanıcı
Bizede dua et oralarda kardeşim cok ihtiyacımız var gercekten kalpten dua edermisin bak bi mümin akrdesin istiiyor burada dua senden LA İLAHE İLLALAH

mir_erhan

Moderator
ve aleyküm selam.
hoş geldiniz.Allah celle celalüh kabul buyursun inşallah..
ne kadar güzel Allah isteyen herkese bana da nasip etsin..

kardeşim inşallah o kutsal yerlerde bizi de dualarınıza dahil etmişsiniz
inşallah bizlerde nasiplenmişizdir.

selam ve dua ile

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.kardeşlerim!
Rabbımın inayetiyle,sizlerin dualarınızla,şükürler olsun,Mukaddes beldelere,Efendilerin Efendisine (S.A.V)e kavuştuk.Sayısız,sınırsız Rabbıma hamdü senalar olsun.
Güzeller güzeli,Dünyanın merkezi Kabemize kavuştuk,tavaflar yaptık,saylaar yaptık,güzel beldelerde dolaştık,ibret nazarıyla gezdik geldik,Rabbım herkese herkese O mubarek beldeleri nasip eylesin inşaallah.İnanın kardeşlerim yaşamak lazım,anlatamıyorum,hala O mubarek yerlerin aşkıyla dolu duruyorum.
Benden dua isteyen ve selam gönderen kardeşlerimin:Necla 38,Kalbiminurlandır,Kördüğüm,Zencefil-1109,Nurnisa,Gülnisa,Mervenur1,Deniz yıldızı,Kimkimdir,Eftelyanus,Hasgül,bm=7884,Kardelele,Afranur,Cakdoc,Ufuk=1335,Leyla,Cankırıkları,Ekreme,Deniz hkn,şimal,Nuru sevde,Gurbette,Dilek,Yaralı gönül,Aşure,Berat,Elifimbenim,Gülen 76,Şehadet gülü,Devrim,İncinur,Ayşegül,Enes,Aziz islam,Kütahyalı,Hacer,Mutlu,Gülistan,Küçük kul,Relvin,Nesrin kardeşlerime ismen,hem Efendimizin huzurundaMedine de,hemde Mekkede,Kabede, Daha ismini yazamadığım ve bütün sitedeki kardeşlerime çokça dualar ettim,Rabbım kabul eylesin inşaallah.
En kısa zamanda sizlerede nasip olsun kardeşlerim.
Kutsal diyarlardan sizlere de selamlar...

allahım sen bu aciz kullarınada nasip eyle
hoş geldiniz kutsl toraklarımızdan peygamber efendimizin kabrinden

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
"""İnanın kardeşlerim yaşamak lazım,anlatamıyorum,hala O mubarek yerlerin aşkıyla dolu duruyorum."""
HOŞ GELDİN KARDEŞİM.için inşALLAH hep o ranın aşkıyla muhabbetiyle cap canlı ve dipdiri olur.benden sana güzelim dualrıının kabulü için 1 RAHMAN SURESİ heidye inşALLAH.ne diyim ya RABBİM gönlünün muradını en yakın zamanda en güzel şekilde en hayırlı eşkilde veriversin.çok mutlu oldum RABBİM de senı çoooooookkkkkkkk mutlu etsin.iki cihan da ki sıkıntılarının hepsini en yakın zamanda gidersin inşALLAH.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam.
hoş geldiniz.Allah celle celalüh kabul buyursun inşallah..
ne kadar güzel Allah isteyen herkese bana da nasip etsin..

kardeşim inşallah o kutsal yerlerde bizi de dualarınıza dahil etmişsiniz
inşallah bizlerde nasiplenmişizdir.

selam ve dua ile

Hoşbulduk kardeşim,sağolasın.Rabbım inşaallah kabul etmiştir dualarımızı,inş sizlerede nasip eder.

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
"""İnanın kardeşlerim yaşamak lazım,anlatamıyorum,hala O mubarek yerlerin aşkıyla dolu duruyorum."""
HOŞ GELDİN KARDEŞİM.için inşALLAH hep o ranın aşkıyla muhabbetiyle cap canlı ve dipdiri olur.benden sana güzelim dualrıının kabulü için 1 RAHMAN SURESİ heidye inşALLAH.ne diyim ya RABBİM gönlünün muradını en yakın zamanda en güzel şekilde en hayırlı eşkilde veriversin.çok mutlu oldum RABBİM de senı çoooooookkkkkkkk mutlu etsin.iki cihan da ki sıkıntılarının hepsini en yakın zamanda gidersin inşALLAH.

Hoşbulduk kardeşim,hoşbulduk.
Rabbım senden razı olsun,inanırmısın okunan sure ve tesbihlerin duaları kimlere kısmet olmadıki?Başta Efendimizin(S.A.V)Nurlu Ravzalarında, huzurunda,Hz Ömer,Hz Ebubekr efendilerimize,Uhud şehitliğinde,şehidlerin efendisi Hz Hamza ve diğer Uhud Şehitlerine, vede Mekanların en kutsalı,en yücesi güzeller güzeli Kabemizde,hemde Cuma günü dualarını yaptım,isimlerinizi tam ezanla kamet arasında zikrettim,Rabbım inşaallah kabul eder.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
İNANARIM KARDEŞİM İNANIRIM ya ne güzel ya hay maşALLAH biz de konuyu tamamlamıştık ya kesin kabul olcak burda da ezanlar okunuyor inşALLAH en yakın zaMANA EN GÜZEL EŞKİLDE KABUL OLUR.ORDA EDİLEN DUALR GERİ ÇEVRİLİRMİ HİÇ NE DİYİM RABBİM DE SENI MUTLU ETSİN İNŞALLAH.BİZ ORDA DEĞİLDİK AMA DUALRMIZ İSİMLERİMİZ NİYETLERİMİZ ORDAYDI VE BUNA SEN VESİLE OLDUN.çok mutlu oldum böyle yazını okuyunca içim bi sevinçle doldu RABBİMİN kulum dediği kullardan olursun(oluruz) inşALLAH.duanın kimlere nasip olduğunu okumak bile heycan vericiydi sen ordaydın o mekandaydın RABBİM sana tekrarını nasip etsin bizlere de nasip etsin inşALLAH.

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
ya bi kere baştan mekan çok güzel saten MÜBAREK MEKANLARDA EDİLEN DUALR GERİ ÇEVRİLMEZ dua yı tekrarlamak da gerekir kabul olması için 3 kez gibi eee sonra ezanla sela arası ve cuma günüüü EN GÜZEL MEKANLARIN yanı ve bizim için dua eden bize temiz olan bi müslüman kardeş... ya kabul olcak inşALLAH dularımız

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
hoşgeldiniz kardeşim .. rabbim kabul makbul eylesin ..
tekrarını nasip etsin güzel mevlam ..
bizlerede inşaALLAH tez vakitte gitmek kısmet olsun ..
selam ve dua ile rabbimize emanet olunuz kardeşim ..

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ne mutlu sana kardesim,bizede uygurdaki filistindeki kardeslerede dua edin inşallah.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam hoşgeldiniz
allah razı olsun dualarınız için
Rabbim kabul etsin
en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt