Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kUR'a LİSTESİ (2 Kullanıcı)

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kUR'a LİSTESİ

BENDE 32 NUMARA ZİNNİRE KARDEŞİME DUA ETMİŞİM ASLINDA TÜM HERKES VARDI DUALARIMDA.İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER TÜM İBADETLERİMİZİ DUALARIMIZI....
... 31 YANİ BENİ KİM DUALARINA KATTI ACABA....

RAVZANUR ABLACIM HANİ BEN İLK OLARAK 31 İ İSTEMİŞTİM YA SEN YOK 32 Yİ AL DEMİŞTİN BAZEN KENDİ İSİMLERİ ÇIKIYO DEMİŞTİN...BEN İLK OLARAK 31 İ DOĞUM TARİHİM OLDUĞU İÇİN İSTEMİŞTİM...AMA İŞE BAK İŞTE HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ AMA BAKSANA DOĞUM TARİHİMDE BEN VARMIŞIM....HADİ HAYIRLISI BAKALIM .....

RABBİM DUALARIMZI KABUR EDER İNŞALLAH HAYIRLISIYLA....TÜM MÜSLÜMAN ALEMİ İÇİN DÜNYADA VE AHİRETTE HERŞEYİN EN HAYIRLISINI NASİB EDER İNŞALLAH...

EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E,AİLE FERTLERİNE VE BÜTÜN ASHABINA SALATÜ SELAM EDEREK GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN MURADIMIZI SENDEN DİLENİYORUZ,RABBİM...

Kaan Erdem

Yönetici

SA BEN BU FORUMA VE İÇERİĞİNE KATILAMADIM AMA YAZILANLARI OKUDUKÇA İÇİM GİTMEDİ DEĞİL ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM KATILMADIĞIMA ALLAH CC ÖMÜR VERİR VE DİĞER MÜBAREK GÜNLERE YETİŞTİRİRSE SİZ DEĞERLİ KARDEŞLERİM YİNE BÖYLE BİR HİZMET İÇİN VESİLE OLURSA İNŞALLAH KATILACAĞIM.RAVZA_NUR ABLAMADA SONSUZ SAYGILARIMI İLETİYORUM.KURAN KURSU CÜMLESİNE İSTİNADEN YAPTIĞINIZ VE VESİLE OLDUĞUNUZ TÜM HİZMET VE MÜCADELELERDEN DOLAYI ALLAH CC SİZDEN KAT KAT RAZI OLSUN.ALLAH CC TÜM İSTEKLERİNİZİ KABUL BUYURSUN.SİZ GİBİ ABLALARIMI VE KARDEŞLERİMİZİ BAŞIMIZDAN YANIMIZDAN ÇEVREMİZDEN EKSİK ETMESİN.ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.TEKRARDAN VESİLE OLDUĞUNUZ BU MÜKEMMEL PROĞRAM İÇİN VE OLACAKLARINIZ İÇİNDE TEKRARDAN GÜZEL RABBİM KAT KAT RAZI OLSUN VE SEVABINIZA YAZSIN.SELAMETLE İNŞALLAH.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

S.A BEN ŞUAN İNANIN AĞLIYORUM...ÇOK KÖTÜ OLDUM..İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI SİTEYİ SON ZAMANLARDA ZİYARET EDEMEDİM...AMA ARADA GİRİYORDUM AZDA OLSA FAKAT KURA LİSTESİ OLUŞTURDUĞUNUZU BİLMİYORDUM...GİRDİĞİM VAKİTLERDE BU KONU AKTİF DEĞİLDİ GALİBA ONDAN OLSA GEREK GÖRMEDİM...ÇOK ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜM..BENDE ARANIZDA OLMAK İSTERDİM...OLDUM DA İNŞAALLAH.DUALARDA BİRLİKTEYDİK...AMA KURADA DEĞİL...KURADA DA BULUNMAK İSTERDİM...BEN HERKESE DUA ETTİMM...RABBİM KABUL BUYURSUN...İSLAMİYET GEN.TR AİLESİNE ÖZELLİKLE ETTİM....RABBİM ETTİĞİNİZ BÜTÜN DUALARI KABUL BUYURSUN...DİĞER KANDİLDE MUTLAKA AMA MUTLAKA ARANIZDA OLACAĞIM...HEP BİRLİKTE RAHMAN (CC) A EL AÇACAZ İNŞAALLAH....RAVZA_NUR ABLADAN DA RABBİM (CC) EBEDEN RAZI OLSUN...BU ORGANİZASYONU HAZIRLAYIP BİZLERE SUNDUĞU İÇİN...RABBİM SEVABINI KAT BE KAT YAZSIN İNŞAALLAH...ALLAH (CC) A EMANET OLUN...SELAMETLE KALIN...DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE...

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

SA ÖNCELIKLE RAVZA ABLA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN!BÖYLE BIR GECEDE BIRBIRIMIZI HATIRLAMAMIZA VESILE OLDUN.BENDE 6 NUMARALI ARKADASIMI YANI CENNET AGACI ARKADASIMA
DUA ETMISIM.RABBIM KABUL EDER INSALLAH!CENNET AGACI KARDESIM ÖYLE SABAHLARA KADAR DUA EDEMEDIM HAKKINI HELAL ET.O GECE BIZIM UFAKLIK BENI COK ÜZDÜ AMA HAMILENIN DUASI CEKTIGI SIKINTILAR YÜZÜNDEN DAHA CABUK KABUL OLURMUS:D(INSALLAH)KISA AMA VERIMLI OLDU INSALLAH!ACABA BANA KIM DUA ETTI?COK MERAK EDIYORUM
SELAMETLE BU FORUMUN DEVAMINI ISTIYORUM ILGILIYE DUYURULUR:)D:D:DRAVZA ABLA)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah(c.c) razı olsun...herkesten banada hayat87 arkadaşımız çıkmış...dua ettim inşallah..Allah(c.c) kabul etsin amin. B)

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE 32 NUMARA ZİNNİRE KARDEŞİME DUA ETMİŞİM ASLINDA TÜM HERKES VARDI DUALARIMDA.İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER TÜM İBADETLERİMİZİ DUALARIMIZI....
... 31 YANİ BENİ KİM DUALARINA KATTI ACABA....

RAVZANUR ABLACIM HANİ BEN İLK OLARAK 31 İ İSTEMİŞTİM YA SEN YOK 32 Yİ AL DEMİŞTİN BAZEN KENDİ İSİMLERİ ÇIKIYO DEMİŞTİN...BEN İLK OLARAK 31 İ DOĞUM TARİHİM OLDUĞU İÇİN İSTEMİŞTİM...AMA İŞE BAK İŞTE HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ AMA BAKSANA DOĞUM TARİHİMDE BEN VARMIŞIM....HADİ HAYIRLISI BAKALIM .....

RABBİM DUALARIMZI KABUR EDER İNŞALLAH HAYIRLISIYLA....TÜM MÜSLÜMAN ALEMİ İÇİN DÜNYADA VE AHİRETTE HERŞEYİN EN HAYIRLISINI NASİB EDER İNŞALLAH...

EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E,AİLE FERTLERİNE VE BÜTÜN ASHABINA SALATÜ SELAM EDEREK GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN MURADIMIZI SENDEN DİLENİYORUZ,RABBİM...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

gurbetten yazdı:
SA ÖNCELIKLE RAVZA ABLA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN!BÖYLE BIR GECEDE BIRBIRIMIZI HATIRLAMAMIZA VESILE OLDUN.BENDE 6 NUMARALI ARKADASIMI YANI CENNET AGACI ARKADASIMA
DUA ETMISIM.RABBIM KABUL EDER INSALLAH!CENNET AGACI KARDESIM ÖYLE SABAHLARA KADAR DUA EDEMEDIM HAKKINI HELAL ET.O GECE BIZIM UFAKLIK BENI COK ÜZDÜ AMA HAMILENIN DUASI CEKTIGI SIKINTILAR YÜZÜNDEN DAHA CABUK KABUL OLURMUS:D(INSALLAH)KISA AMA VERIMLI OLDU INSALLAH!ACABA BANA KIM DUA ETTI?COK MERAK EDIYORUM
SELAMETLE BU FORUMUN DEVAMINI ISTIYORUM ILGILIYE DUYURULUR:)D:D:DRAVZA ABLA)

a.s ablam Allah senden ve herkesten razı olsun inş sıteye çoktandır gırmıyorum evindar ablam sızın cvp yazdığınızı sölıyınce bakmak için girdim ve size cvp yazamadan edemedım Rabbim hepimizn ettiği duaları kabul eder inş Allahım sizler içinde hayırlısı ne ise onu nasip etsın inş Hakkım helal olsun sizde Hakkınızı helal edın ablacım Allah hayırlı evlatlar nasıp eder inş Allaha emanet olun selam ve dua ile B)B)B)B)B)B)

Ravza nur ablam senden de Allah razı olsun senın sayende bunca insan bırbırlerıne hiç bir karşılık beklemeksızın dua edıyor Allah sevabını yazsın inş katkat ablam kandılde yanınızda olamadım inan okadar çok üzüldümki yanınızda olmayı sizle beraber geçirmeyi cok istedım ama olmadı bedenen sizle birlikte degıldım ama ruhum sizinleydi hep aklımdaydnız ablam :(:(:( kısmet değilmiş inş başka bi kandilde birlıkte geçiririz dicem ama bu da imkansız :(:(:(:( ablam dualarınızda bizlerıde unutmayın inş Rabbim aileme hidayet versin inşş :(:(:( Allah'ıma emanet olun cümleten selam ve dua ileee B)B)B)

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

EsSelamun Aleykum ve Rahmetullah Cemat-ü Müslimin

İlk Olarak Ravza_Nur ablacıma çok çok Teşekkür ediyorum. Bizleri bir kez daha tek gönüllerde topladı. Allah (c.c.) Razı olsun, Allah ne muradın varsa versin, Allah iki cihandada muaffak eylesin inşaAllah ablacığım..

Kur'ada bana çıkan manevi kardeşim, niğdeli kardeşim olmuş. Elimden geldiğince ona Dua ettim. Allah kabul buyursun inşaAllah.. Peygamberimizin şefaatine naiL olanlardan olursun inşaAllah kardeş..

"Rabbim, beni, annemi, babamı, mü'min olarak evime gireni, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla. Zalimlere yıkımdan başkasını arttırma." (NUH SURESİ / 28)

Hamd* Alemlerin Rabbi'nedir. (FATİHA SURESİ / 1)
Rahman ve Rahimdir. (FATİHA SURESİ / 2)
Din gününün malikidir. (FATİHA SURESİ / 3)
Biz yalnızca Sana ibadet eder ve yalnızca Sen'den yardım dileriz. (FATİHA SURESİ / 4)
Bizi doğru yola ilet; (FATİHA SURESİ / 5)
Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna* (FATİHA SURESİ / 6)
Gazaba uğrayanların ve sapmışlarınkine değil. (FATİHA SURESİ / 7)

"Rabbimiz, hesabın yapılacağı gün, beni, anne-babamı ve mü'minleri bağışla" (İBRAHİM SURESİ / 41)

"Ve bizi, kâfirler topluluğundan rahmetinle kurtar." (YUNUS SURESİ / 86)

Ya Rabb! Ben hangi bir mümine onu üzeck ve gönlüne ağır gelecek bir söz söylemişsem kıyamet gününde o sözü onun için sana kurbiyet eyle yani o sözden müteessir olduğu kadar onu sana yaklaştr. (Amin..)
DUALARDA BULUŞALIM...(İNŞAALLAH)
Bu acizane kardeşinizin Duaları inşaAllah Allah katında kabul buyrulur...
Hepinizdeh Allah (c.c.) Razı oLsun..
Hakkınızı helal edin inşallah...
acizane bir kul işte..... rabbim dostlarından bizleri ayırmasın
_______________________________________________________________________________________

Allahaısmarladık... B)B)B)

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM BANA KALBİSELİM ABİM ÇIKMIŞ İNŞALLAH RABBİM DUALARIMI KABUL EDER KARDEŞİM.29 NUMARA YANİ BEN KİME ÇIKTIM ACABA.:)

Aleykum Selam
Allah (cc) razı olsun abla duana benide akttığın için. Dualarına Can-ı gönülden Amin diyorum. Rabbim cennetine kabul buyursun inşAllah.Rabbim hayırlı ömürler nasip eylesin. Allah (cc) Ömer abiyle sizi iki yastıkta kocatsın, mutlu ve hayırlı yuvalar kurdurtsun inşAllah. Ömer abiye selam söyle. Haydi Allahaısmarladık...

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

sa ben kura listesine söyle bi göz attim bana kim dua etti diye merak etmistim.

m.tekik abim bana dua etmis cok saydigim sevdigim abilerimden biridir.rabbim cümlemizin dualarini kabul etsin.amin amin B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt