Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kUR'a LİSTESİ (3 Kullanıcı)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kUR'a LİSTESİ

S.ALEYKÜM RABBİM GEÇMİŞ KANDİLİMİZİ MÜBAREK VE BİZLER İÇİN HAYIRLARA VESİLE EYLESİN İNŞAALLAH..BANADA 19 NUMARALI TEVBEKAR ABLAMIZ ÇIKMIŞ..TABİ BEN YANLIŞ ANLAMADIYSAM..BEN DE ELİMDEN GELDİĞİNCE,LİSANIM YETTİĞİNCE DUA ETMEYE ÇALIŞTIM HEM NUMARA OLARAK HEM DE TÜM SİTEDEKİ ÜYELERE DİYE..TABİ İSMEN TANIDIKLARIMA DA İSMEN ETTİM..RABBİM YAPILAN BÜTÜN İBADETLERİ VE DUALARI KABUL EDER İNŞAALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN HÜRMETİNE..ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN..

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

esselamun aleyküm ablacığım ilk önce böyle hayra vesile olduğun için Allah razı olsun gönlünüze sağlık dualarım Ravzanur ablama ve cemiledrn kardeşimizeydi Rabbim hepimizin dualarımı kabul etsin inş. selam ve dua ile...

fatma_tuba

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.BANA 20 NUMARADAKİ KARDEŞİM ÇIKMIŞ.DİLİMİN DÖNDÜĞÜ GÜCÜMÜN YETTİĞİ YAPTIĞIM HER HAYIRDA SİZİ HATIRLAYIP DUA ETTİM RABBİM CÜMLEMİZİN DUASINI KABUL EYLESİN.RAVZA NUR KARDEŞİM SİZDEN DE ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR KANDİL GEÇİRDİM A.E.O.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

AY NE SEVİNDİM HAFİZE ANNEM SANA BEN ÇIKMIŞIM ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN DUALARIN İÇİN SAĞOL RABBİM KABUL ETSİN BU KANDİLDE ÇOK DUA ALDIM İNŞAALLAH SELAMETE ÇIKACAM HATIRLIYOR MUSUNUZ İÇİMDEN GELMİŞTİDE SİZDEN DUA İSTEMİŞTİM
****EVİNDAR***** KARDEŞ YAPTIKLARIMIN SEVABINDAN SANA BAĞIŞLADIM BÖYLE BİRŞEY YAPCAZ ANLAMIŞTIM AMA HEP AKLIMDA BİRŞEY VARDI 27 NOLU KARDEŞ UYKU SERSEMİ HEP AKLIMDA SEN VARDIN HAK KALIR DİYE KORKTUM
DİĞER KARDEŞLERİM SİZLERİDE UNUTMADIM ŞİMDİ REGAİB KANDİLİNİ BEKLİYELİM YA O ZAMANA KADAR YİNE BUNA BENZER BİŞİYLER YAPSAK ÇOK ZEVKLİ NE DERSİN RAVZACIM RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

YENIDEN DOGUS yazdı:
AY NE SEVİNDİM HAFİZE ANNEM SANA BEN ÇIKMIŞIM ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN DUALARIN İÇİN SAĞOL RABBİM KABUL ETSİN BU KANDİLDE ÇOK DUA ALDIM İNŞAALLAH SELAMETE ÇIKACAM HATIRLIYOR MUSUNUZ İÇİMDEN GELMİŞTİDE SİZDEN DUA İSTEMİŞTİM
****EVİNDAR***** KARDEŞ YAPTIKLARIMIN SEVABINDAN SANA BAĞIŞLADIM BÖYLE BİRŞEY YAPCAZ ANLAMIŞTIM AMA HEP AKLIMDA BİRŞEY VARDI 27 NOLU KARDEŞ UYKU SERSEMİ HEP AKLIMDA SEN VARDIN HAK KALIR DİYE KORKTUM
DİĞER KARDEŞLERİM SİZLERİDE UNUTMADIM ŞİMDİ REGAİB KANDİLİNİ BEKLİYELİM YA O ZAMANA KADAR YİNE BUNA BENZER BİŞİYLER YAPSAK ÇOK ZEVKLİ NE DERSİN RAVZACIM RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN

Allahtan şimdiye kadar ne istedimse oldu binlerce şükürler olsun inş bundan sonra dualarımdasın tabi herkez için dua ediyoruz dualar müşterek inanın hiç birinizi ayırmıyorum ama kurada çıkan başka oluyor sevgilerimle :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşlerim,

biz dün gece Ravza_nur ablamıza misafirdik ( ben , tevbekar ve bir önceki kura sonucu dua kardeşim olan nigdeli ) O'nun Kuran Kursunda gecenin ilerleyen saatlerine kadar ibadetlerimizi inşaALLAH hakkı ile yapabilmişizdir.

Ravza abla ve dostları bize en güzel Regaib Kandilimizi yaşattı bizi çok ama çok ağlattılar inşaALLAH günahlarımızdan arınmışızdır. ALLAH-Ü TEALA (C.C) hepsinden ayrı ayrı razı olur inşaALLAH.

Bu mübarek gecedede seçmiş olduğum 3 numaralı ağlayanlale kardeşim içinde dua ettim Rabbimiz kabul buyurur inşaALLAH.

selamünaleyküm

Aleykümselam
kıskandım şimdi aranızda olmak isterdim böyle muhabbetlere doyamıyorum gecelerce gündüzlerce konuşsam bıkmam selametle :p

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

m_muaz yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Kardeşler banada değerli kardeşim 23 numaradaki kardeşim m.muaz çıktı.Rabbim bizim gibi acizanenin duaların kabul ettiyse kurbanım için dua etmeye çalıştım.Rabbim kabul buyursun inş

selamun aleykum ablacım

Rahman razı olsun ne kadar sevindim anlatamam Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz inş..bizde acizane herkese ve kurada cıkan aliye aliye 'ye etmeye calıştım Rabbim kabul eylesin inş..Rabbim senin de hizmetlerini karşılıksız bırakmaz inş.. ablacım selametle kalın...

selamün aleyküm.. Allah razı olsun, siz de benim aciz dualarımda oldunuz. özellikle gitmek istediğiniz umre konusunda ve de dua ettiğiniz, olmasını istediğiniz her şey adına:)

ve acizane sitedeki herkese ettim. derya86 kardeşim çıkmış bana.. onun adına da ettiğim dualarımı rabbim kabul etsin inş. izzet-i dergahında... Rabbim razı olsun dualarınız için, ecmain olsun inşallah.. Yüce rabbimize emanet olun inş. selam ve dua ile.

Güzel düşünce ve uygulamanız için rabbim sizden de razı olsun Ravza_Nur ablam.. selametle kalın.B)B)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı

EVET HAFİZE ANNEM KENDİMİ BIRAKTIM KURADAKİ ARKADAŞIM İÇİN DUA EDEMEYECEĞİM DİYE SIKILDIM BENDE KISKANDIM BİZİ NİYE DAVET ETMEDİNİS:D

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

koskun yazdı:
s.a.

17) desetrose arkadaşım dilim döndüğünce elimden geldiğince dualarımdaydınız allah cc kabul eder inşallah ...

allaha emanet olun ...

Aleykum selam kardeşim..
Çok mutlu oldum Allah razı olsun, bütün dualarımızı kabul buyursun Rabbim..

Banada enise karadeniz kardeşim çıkmış, Selametle kalın dua kardeşlerim..
Bütün dualarımda varsınız inşaAllahB)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
m_muaz yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Kardeşler banada değerli kardeşim 23 numaradaki kardeşim m.muaz çıktı.Rabbim bizim gibi acizanenin duaların kabul ettiyse kurbanım için dua etmeye çalıştım.Rabbim kabul buyursun inş

selamun aleykum ablacım

Rahman razı olsun ne kadar sevindim anlatamam Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz inş..bizde acizane herkese ve kurada cıkan aliye aliye 'ye etmeye calıştım Rabbim kabul eylesin inş..Rabbim senin de hizmetlerini karşılıksız bırakmaz inş.. ablacım selametle kalın...

selamün aleyküm.. Allah razı olsun, siz de benim aciz dualarımda oldunuz. özellikle gitmek istediğiniz umre konusunda ve de dua ettiğiniz, olmasını istediğiniz her şey adına:)

ve acizane sitedeki herkese ettim. derya86 kardeşim çıkmış bana.. onun adına da ettiğim dualarımı rabbim kabul etsin inş. izzet-i dergahında... Rabbim razı olsun dualarınız için, ecmain olsun inşallah.. Yüce rabbimize emanet olun inş. selam ve dua ile.

Güzel düşünce ve uygulamanız için rabbim sizden de razı olsun Ravza_Nur ablam.. selametle kalın.B)B)

ve aleykum selam Rabbim razı olsun inş..en yakın zamanda gidip orlarda dua etmeyi nasip eder Rabbimiz inş.. selametle kalın

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

bende araniza katilmak isterdim,,,, insallah nasib olur ,

Selametle.... B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:

biz dün gece Ravza_nur ablamıza misafirdik ( ben , tevbekar ve bir önceki kura sonucu dua kardeşim olan nigdeli ) O'nun Kuran Kursunda gecenin ilerleyen saatlerine kadar ibadetlerimizi inşaALLAH hakkı ile yapabilmişizdir.

Ravza abla ve dostları bize en güzel Regaib Kandilimizi yaşattı bizi çok ama çok ağlattılar inşaALLAH günahlarımızdan arınmışızdır. ALLAH-Ü TEALA (C.C) hepsinden ayrı ayrı razı olur inşaALLAH.

Bu mübarek gecedede seçmiş olduğum 3 numaralı ağlayanlale kardeşim içinde dua ettim Rabbimiz kabul buyurur inşaALLAH.

selamünaleyküm

a.s

esselamu aleyküm..Ravza_nur ablamıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum..Vesilenizle mükemmel bir kandil programının içinde bulunduk ablacım:(.Rabbim c.c. sevabını yazsın inş güzel ablam..Hizmetlerinin ecrini kat kat versin inşaAllah senin ve değerli dostlarının..Rabbimiz inş dualarımızı kabul eder ve sizlerden de ebeden razı olur inşaAllah.

Ben de herkes için ve kur'ada çıkan Zehramelek kardeşim için dua etmeye çalıştım acizane..Rabbimiz kabul buyurur inş..

Selametle kalın..Rahman'a emanet olun..

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
ravza nur ablam allah razı olsun sayende kandilde bencilikten kurtulupta başkaları içinde dua etmeyi hatırladım.ben serkan25 kardeşim için dua etmişim kim olduğunu bilmiyorum ama inşallah mübarek gece hürmetine kabul olunur dualarım.birde benim için dua eden desertrose kardeşimden allah binlerce kere razı olsun.selametle.yeni kandil programlarında yine bir araya geliriz inşallah dualarda..selametle..

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
evindar yazdı:

selamünaleyküm

Aleykümselam
kıskandım şimdi aranızda olmak isterdim böyle muhabbetlere doyamıyorum gecelerce gündüzlerce konuşsam bıkmam selametle :p

selamünaleyküm annecim,

size sistemde bulunan email adresinizden ulaşmayı denedim ama sonuç alamadım. Sizlerle mekanlarımız farklı olabilir ama inanın siz bizim annemizsiniz.

Emin olun bir araya geldiğimiz zaman daima sizlerden konuşuyoruz. sadece eda kardeşimiz bizi Bursaya davet etti bir gün gezi düzenleyeceğiz inşaALLAH sizide görebiliriz annecim.

selamünaleyküm

evindar@islamiyet.gen.tr adresinden bana ulaşabilirsiniz.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. ARKADAŞLAR,
ÖZELLİKLE FORUMU AÇAN VE FİKİR ANNESİ OLAN RAVZA NUR ABLAM OLMAK ÜZERE BU FORUMA KATILAN VE BİRBİRİ İÇİN RABBİNE EL AÇIP, GÜN İÇİNDE İŞLEDİĞİ HAYIRLI İŞLERDE BİRLMEDİĞİ, TANIMADIĞI KARDEŞİNİ KENDİSİNE ORTAK ETMESİ, AYNI MEDİNEDE ENSARIN MUHACİRLERİ KENDİLERİNDEN ÜSTÜN TUTMALARI GİBİ DAVRANAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH C.C.Ç RAZI OLSUN.
KENDİM KURAYA İSMİMİ YAZDIRMAMA RAĞMEN MAALESEF O GECE YOLUCULUKTA OLDUĞUMDAN ARANIZA MAALESEF KATILAMADIM. BU SEFER NASİP DEĞİLMİŞ. HAKKINIZI HELAL EDİN.
BAŞKA BİR DUA GECESİNDE BULUŞURUZ İNŞAALLAH.
ŞUNUN ŞURASINDA MİRAÇ KANDİLİNE NE KALDI Kİ DEMİ.:D:D
K.S.E.O.

7362

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. bana
12)sürmeliceylan kardeşim çıkmmış.allah dua ve yaptığımız ibadetleri kabul eder inş.allah herkesin yardımcı olsun .aeo:B)B)

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)
B)B)B)B)
B)
B)
B)
ya zülcelal i vel ikram ya hayyu ya kayyum ya rabbil alemin allah lailahe illallah...
kur a da kim kime çıktı nasıl anlaşılıyor ? bana kim dua etmiş inanıyorum buradaki herkes herkesi dualarına katmıştır mutlaka bende..benim dua kardeşim kimdi acaba ve benim tevafuk um kim idi ben kime çıkmışım hala merak ediyorum ...
birbirini bulan dua kardeşleri arkadaşlarım harika diyorum.. biliyormusunuz kandilde ya rabbi beni islamiyet gen tr ye götürdüğün için diye de duaya başlamıştım bi ara..sizlerin mesajlarında hayat sevinci mutluluk görünce bende mutlu oluyorum.. geriye kalan şükür ve ibadetler için dualarımız için zaten burada birbirimize aklı itibar oluyoruz ....dünya daki her sıkıntılı müslüman kardeşimiz içinde gözlerinizin içi bahtımız gülsün inşallah..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
hafize yazdı:
evindar yazdı:

selamünaleyküm

Aleykümselam

selamünaleyküm annecim,

size sistemde bulunan email adresinizden ulaşmayı denedim ama sonuç alamadım. Sizlerle mekanlarımız farklı olabilir ama inanın siz bizim annemizsiniz.

Emin olun bir araya geldiğimiz zaman daima sizlerden konuşuyoruz. sadece eda kardeşimiz bizi Bursaya davet etti bir gün gezi düzenleyeceğiz inşaALLAH sizide görebiliriz annecim.

selamünaleyküm

evindar@islamiyet.gen.tr adresinden bana ulaşabilirsiniz.

İNŞ İNŞ İNŞ GÖRÜŞÜRÜZ BENDE GÖRÜŞMEYİ ÇOK İSTİYORUM yeterki Allahtan bir sebep çıkmasın nasipte varsa çok sevinirim verdiğin adresten inş ulaşabilirim ben pek anlamıyorum ama oğlumla yaparız sevgiler :D

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum arkadaslar bana da 9 numarali arkadasim cikmis Allah tum dualarini kabul eder insaAllah bana dua ettgi icin de Allah razi olsun...Rabbim her daim yar ve yardimcin olsun...Ettgin her dua 1 degil 1000 defa kabul buyrulsun....cumlemizin...amin amin amin...B)B)B)B)

hayat87

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşlerim bu kurayı düşündüğü için Ravzanur ablamızdan ALLAH (c.c.) razı olsun. Ben de elimden dilimden geldiğince dua ettim. Tabi ki kura da çektiğim gölcüklü kardeşim için de dua ettim Rabbim inş kabul buyurur. Benim için dua eden kardeşimden de ALLAH (c.c.) razı olsun. selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt