Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kUR'a LİSTESİ (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşler kura listemiz bu şekildedir.Son anda isim yazdıran kardeşlerimiz dün siteye giriş mümkün olmadığından kuraya dahil olamadılar,hhaklarını helal etsinler inş bir sonraki kandilde onlarla birlikte kura çekeriz.Rabbim tüm kardeşlerimizin niyetlerini ve dualarını kavbul buyursun.Benim gibi acizaneye çıkan kardeşimde hakkını helal etsin.Elimizden geldiğince kendisi için dua ettim Rabbim kabul buyursun inş SELAM VE DUA İLE

1)ravzanur
2)umeyye
3)ağlayanlale
4)kalbiselim
5)enisekaradeniz
6)cennetağacı
7)zeyneprukiye
8)hayat87
9))cemiledrn
10)gönültürker
11)hafize
12)sürmeliceylan
13)haticehdr
14)ferit
15)yenidendoğuş
16)paradiseangel
17)desetrose
18)gölcüklü
19)tevbekar
20)myrose
21)7362sema
22)koyunlu
23)m.muaz
24)serkan25
25)derya86
26)emine364
27)evindar
28)cevdet71
29)meftun61
30)koşkun
31)h.denizkızı
32)zinnire
33)recebikamer
34)afranur
35)aliye aliye
36)fatmatuba
37)m.tekik
38)adaletimahza
39)niğdeli
40)m.deniz
41)mavihüzün
42)zeynoli
43)resülaydın
44)beynelminel
45)efsunc
46)canan38
47)şerife07
48)volide
49)gurbetten
50)resülacer
51)zehramelek
52)semoş
53)esmani
54)seyesla
55)aslıyenel
56)neslihantuncel

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kUR'a LİSTESİ

SELAMUN ALEYKÜM RAVZANUR KARDEŞİM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN . ÇOK GÜZEL Bİ FORM OLDU İNŞALLAH HER KANDİLDE UYGULUYALIM. AYRICA ZENEP RUKİYE KARDEŞİMDENDE ALLAH (C.C) RAZI OLSUN BANA DUA ETMİŞ. RABBİM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH. SELAMUN ALEYKÜM

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM BANA KALBİSELİM ABİM ÇIKMIŞ İNŞALLAH RABBİM DUALARIMI KABUL EDER KARDEŞİM.29 NUMARA YANİ BEN KİME ÇIKTIM ACABA.:)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..GERÇEKTEN DE BU FORM VE DUA TARZI TAM SİTENİN AMACINA UYGUN OLMUŞ..ORTADA BİR KARDEŞLİK VAR VE BU KARDEŞLİK KARŞILIKLI EDİLEN DUALARLA İYİCE PEKİŞİYOR..RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN..UĞRAŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN İNŞAALLAH..

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

YA VOLİDE KİMYAA

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM BANA KALBİSELİM ABİM ÇIKMIŞ İNŞALLAH RABBİM DUALARIMI KABUL EDER KARDEŞİM.29 NUMARA YANİ BEN KİME ÇIKTIM ACABA.:)
abla size volide çıkmış galiba..

zeynoli

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM RAVZANUR KARDEŞİM SİTEYE KATILALI 2-3 GÜN OLDU ANCAK SANIRIM TAM OLARAK KULLANAMIYORUM BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SÜREKLİ TAKİP EDEMİYORUM ANCAK FIRSAT BULDUKÇA KONULARA GÖZ ATABİLİYORUM SADECE CEVAP YAZABİLİYORUM. ANCAK ÇOK İSTEDİĞİM HALDE SİZİN GİBİ KONULAR YAZAMIYORUM AÇIKÇASI HERHALDE BU İŞLERDEN TAM ÇAKMIYORUM SİZDEN RİCAM BU KONUYA AÇIKLIK GETİRİRMİSİNİZ. NASIL YAZI YAZABİLİRİM? AYRICA KURRAYA KATILANLARDAN BİRİYDİM İNŞAALLAH DUA EDENLERDEN OLMUŞUMDUR.YUKARDAKİ LİSTEDE NUMARALANDIRMIŞ OLDUĞUNUZ KİŞİLERDEN KİM KİME ÇIKMIŞ BEN BİŞEY ANLAMADIM SADECE LİSTE GÖRÜYORUM YANLIŞMI?LÜTFEN İKİ SORUMA DA AÇIKLAMA BEKLİYOM ALLAHA EMANET OLUN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

zeynoli

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM RAVZANUR KARDEŞİM SİTEYE KATILALI 2-3 GÜN OLDU ANCAK SANIRIM TAM OLARAK KULLANAMIYORUM BEN ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN SÜREKLİ TAKİP EDEMİYORUM ANCAK FIRSAT BULDUKÇA KONULARA GÖZ ATABİLİYORUM SADECE CEVAP YAZABİLİYORUM. ANCAK ÇOK İSTEDİĞİM HALDE SİZİN GİBİ KONULAR YAZAMIYORUM AÇIKÇASI HERHALDE BU İŞLERDEN TAM ÇAKMIYORUM SİZDEN RİCAM BU KONUYA AÇIKLIK GETİRİRMİSİNİZ. NASIL YAZI YAZABİLİRİM? AYRICA KURRAYA KATILANLARDAN BİRİYDİM İNŞAALLAH DUA EDENLERDEN OLMUŞUMDUR.YUKARDAKİ LİSTEDE NUMARALANDIRMIŞ OLDUĞUNUZ KİŞİLERDEN KİM KİME ÇIKMIŞ BEN BİŞEY ANLAMADIM SADECE LİSTE GÖRÜYORUM YANLIŞMI?LÜTFEN İKİ SORUMA DA AÇIKLAMA BEKLİYOM ALLAHA EMANET OLUN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:

HEEE DEEE O KİİİİİİMM.ACABA BANA DUA ETMİŞMİDİR.:D:D:D:p:p

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:

ee herılt yani etmiştir:):)ablacım sizde yaa:):):):)dua etmek istemese adını neden yazdırsın dimiii:):):):)

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.

17) desetrose arkadaşım dilim döndüğünce elimden geldiğince dualarımdaydınız allah cc kabul eder inşallah ...

allaha emanet olun ...

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:

ee herılt yani etmiştir:):)ablacım sizde yaa:):):):)dua etmek istemese adını neden yazdırsın dimiii:):):):)

YA NE BİLEYİM SİZİN GİBİ TANIMIYORUM ONU.:D:D:D:D:D

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:
meftun61 yazdı:

YA NE BİLEYİM SİZİN GİBİ TANIMIYORUM ONU.:D:D:D:D:D
ETMİŞTİR ETMİŞTİR ABLACIM MERAK ETMEYİN..:):)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşler banada değerli kardeşim 23 numaradaki kardeşim m.muaz çıktı.Rabbim bizim gibi acizanenin duaların kabul ettiyse kurbanım için dua etmeye çalıştım.Rabbim kabul buyursun inş

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim dualarımızı kabul etsin inş hepimizi cennet komşusu yapsın bana B)Yeniden doğuş B)çıkmış hepiniz öylesiniz ama dünya ahiret evladım olsun onun için ayrı dua ettim selametle

h_denizkizi

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE 32 NUMARA ZİNNİRE KARDEŞİME DUA ETMİŞİM ASLINDA TÜM HERKES VARDI DUALARIMDA.İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER TÜM İBADETLERİMİZİ DUALARIMIZI....
... 31 YANİ BENİ KİM DUALARINA KATTI ACABA....

RAVZANUR ABLACIM HANİ BEN İLK OLARAK 31 İ İSTEMİŞTİM YA SEN YOK 32 Yİ AL DEMİŞTİN BAZEN KENDİ İSİMLERİ ÇIKIYO DEMİŞTİN...BEN İLK OLARAK 31 İ DOĞUM TARİHİM OLDUĞU İÇİN İSTEMİŞTİM...AMA İŞE BAK İŞTE HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ AMA BAKSANA DOĞUM TARİHİMDE BEN VARMIŞIM....HADİ HAYIRLISI BAKALIM .....

RABBİM DUALARIMZI KABUR EDER İNŞALLAH HAYIRLISIYLA....TÜM MÜSLÜMAN ALEMİ İÇİN DÜNYADA VE AHİRETTE HERŞEYİN EN HAYIRLISINI NASİB EDER İNŞALLAH...

EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED'E,AİLE FERTLERİNE VE BÜTÜN ASHABINA SALATÜ SELAM EDEREK GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN MURADIMIZI SENDEN DİLENİYORUZ,RABBİM...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

s.a arkadaşlar benada 38B) ADALETİMAHZA B) kardeşim çıktı kandil gecesi boyunca yaptığım bütün güzel şeylere bana çıkacak kardeşime canı gönülden ortak etmiştim MEVLA yaptığımız dualarımızı kabul eylesin A.E.O

ben hangi kardeşime çıktım...?

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Kardeşler banada değerli kardeşim 23 numaradaki kardeşim m.muaz çıktı.Rabbim bizim gibi acizanenin duaların kabul ettiyse kurbanım için dua etmeye çalıştım.Rabbim kabul buyursun inş

selamun aleykum ablacım

Rahman razı olsun ne kadar sevindim anlatamam Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz inş..bizde acizane herkese ve kurada cıkan aliye aliye 'ye etmeye calıştım Rabbim kabul eylesin inş..Rabbim senin de hizmetlerini karşılıksız bırakmaz inş.. ablacım selametle kalın...

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
DUA EDERKEN ALLAHIM DUA KARDEŞİMİN DE DUALARINI KABUL ET .....DİYEREK BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM. BUNU SÖYLERKEN SANKİ İKİ KİŞİ BU GECENIN DUALARINI PAYLAŞMIŞIZ GİBİ DÜŞÜNDÜM. YANİ ÖRNEK BEN 1 NUMARALI KARDEŞE VE KENDİME ODA BANA DUA EDECEK GİBİ ANLADIM OYÜZDEN DUA KARDEŞLİĞİ KOYDUM ADINI DUA EDERKENDE DUA KARDEŞİM DEMEK GELDİ AKLIMA ..İNŞALLAH BİR DAHA Kİ KANDİLE KISMET OLURSA DAHA TECRÜBELİ OLARAK DAHA ÇOK DUA ETMEYİ İSTERİM. BU ORGANİZASYON GÜZELDİ KİMSE KİMSEYİ GÖRMÜYOR FAKAT BİRSÜRÜ İNSAN AYNI ANDA BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞMAK İÇİN SÖZLEŞMİŞİZ İŞTE BU SAHİDEN BAYRAM SEVİNCİ VERİYOR..TABİ ASIL GÜZEL OLAN KANDİL DİYECEKSİNİZ ,DOĞRU. ANCAK DÜŞÜNÜYORUM DA SİZLER OLMASAYDINIZ BU KANDİL DAHA ÖNCEKİ KANDİLLER GİBİ BİRAZ SÖNÜK GEÇECEKTİ ARKADAŞLAR ..

BU GÜZEL DÜŞÜNCENİN SAHİBİ İÇİN :
B) B)
B) B) B) B)
B) B) B) B)
B) B) B)
B) B)
B)
B)
BANA KİM ÇIKTI BENİM İÇİN KİM DUA ETTİ BU NASIL NEREDEN ANLAŞILIR O KADARINI BİLMİYORUM ŞİMDİDEN BİRDAHA KANDİL İÇİN UYANIKLIK YAPIP SIRAYA GİRMEK İSTİYORUM .SELAM TEŞEKKÜR VE DUA İLE

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşlerim,

biz dün gece Ravza_nur ablamıza misafirdik ( ben , tevbekar ve bir önceki kura sonucu dua kardeşim olan nigdeli ) O'nun Kuran Kursunda gecenin ilerleyen saatlerine kadar ibadetlerimizi inşaALLAH hakkı ile yapabilmişizdir.

Ravza abla ve dostları bize en güzel Regaib Kandilimizi yaşattı bizi çok ama çok ağlattılar inşaALLAH günahlarımızdan arınmışızdır. ALLAH-Ü TEALA (C.C) hepsinden ayrı ayrı razı olur inşaALLAH.

Bu mübarek gecedede seçmiş olduğum 3 numaralı ağlayanlale kardeşim içinde dua ettim Rabbimiz kabul buyurur inşaALLAH.

selamünaleyküm

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt