Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE (1 Kullanıcı)

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE

selamün aleyküm ablacım allah senden razı olsun öyle güzel açıklamışsınız ki şu anda hissettiğim duyguları anlatamam rabbim o günü hakkıyla ihfa edenlerden eylesin hepiniz dualarımdasınız daima rabbim kabul eder inşallah allah a emanet olun

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

paradise_angel yazdı:
selamün aleyküm ablacım allah senden razı olsun öyle güzel açıklamışsınız ki şu anda hissettiğim duyguları anlatamam rabbim o günü hakkıyla ihfa edenlerden eylesin hepiniz dualarımdasınız daima rabbim kabul eder inşallah allah a emanet olun
A.S.Değerli kardeşim inş o günü ve gecesini güzel bir şekilde eda edersek hep birlikte sevineceğiz dua ile kardeşim AEO

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.Kardeşim çok ama çok güzel dile getirmişsin.ALLAH razı olsun.İnşaallah o gece hem seçtiğimiz kardeş hem de tüm site kardeşlerimiz gönlümüzde olacak.Ben yanlış anlamamak için sorayım.Mevlid kandili gecesi Perşembeyi Cumaya bağlayan gece mi,yoksa Cuma gününün gecesi mi?Gerçi ben inşaallah birgün önceden başlarım ama asıl dua edeceğimiz geceyi öğrenmek istedim.A.E.O.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.Kardeşim çok ama çok güzel dile getirmişsin.ALLAH razı olsun.İnşaallah o gece hem seçtiğimiz kardeş hem de tüm site kardeşlerimiz gönlümüzde olacak.Ben yanlış anlamamak için sorayım.Mevlid kandili gecesi Perşembeyi Cumaya bağlayan gece mi,yoksa Cuma gününün gecesi mi?Gerçi ben inşaallah birgün önceden başlarım ama asıl dua edeceğimiz geceyi öğrenmek istedim.A.E.O.
A.S.Ablam,Rabbim cümlemizden razı olsun.Kardeşim cuma gecesi olması lazım inş doğru yazıyorumdur SELAM VE DUA İLE

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ÇOK GÜZEL HAZIRLIK YAPMIŞSINIZ. ALLAH(CC) RAZI OLSUN, İÇİME ÖLE BİR YER ETTİKİ SANKİ GÖZÜMÜN ÖNÜNE BİR AN ÇÖLDEYİZ VEDE YÜRÜYORUZ RESUL-U EKREME NASIL DUYGULANDIM ŞUAN BİLEMEZSİN... ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN YARABBİM SEN ONUN (SAV) HÜRMETİNE BİZLERE RAHMET EYLE....
ABLACIM DUALARIMIZDASIN İNŞALLAH...

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

Ben şimdiden 53 numaralı arakadaşımıza dua etmeye başladım bile. Rabbim kabul buyursun B)B)B)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

serap bozkurt yazdı:
S.A. ABLAM
BEN BİRAZ GEÇ GİRDİĞİM İÇİN SİTEYE KONULARA GENELDE YABANCI KALIYORUM AMA KUR A ÇEKİMİNE KATILANLARDANIM AMA ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BEN NUMARA SEÇİN DEDİĞİN DE 18 NUMARAYI SEÇTİM BU NUMARA BENİM NUMARAM MI YOKSA BEN 18 NUMARADAKİ KARDEŞİM İÇİN Mİ DUA EDECEĞİM EĞER BU NUMARA DUA EDECEĞİM KARDEŞİM İÇİNSE O KİM ? ARADA BİR FORMU KAÇIRDIM AMA BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM A.E.O. SELAMETLE

AYNI KATILIYORUM BIRAZ ACIKLAYA BILIRMISINIZ BIR COK KISININ AKLINA TKILIYOR NASIL OLACAGI HAKKINDA

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun o kadar güzel yazmışsınız ki insanı hiç durmadan dua edesi geliyo

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN RAVZA NUR ABLAM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ HATTA DAHADA GÜZEL DEĞERLENDİRİP İBADET DOLU HAYIR HASENAT DOLU GEÇİRİRİZ ABLACIM.ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZDASIN SEN ZATEN.EĞER BU GARİBAN KARDEŞİNİN SANA DUA ETTİĞİNİ BİLMEK SENİ SEVİNDİRECEKSE DUALARIMIZDASIN ABLACIM SENDE BİZİ UNUTMA.DUA ETKİ İBADETLERİMİZDEN LEZZET ALALIM BİZE AĞIRLIK GİBİ GELMESİN ZEVKLE YAPALIM.ŞEYTANIN TUZAKLARINDAN KORUSUN RABBİM HEPİMİZİ.SELAMETLE ABLAM

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SLM.ALYK..RAVZA NUR ABLA BENİM BİR KONUDA SIKINTIM VAR ..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...BİZ KURADA ÇIKAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN CUMA GECESİ VE CUMA GÜNÜ NİYETLERİMİZE ORTAK EDİCEZ DEĞİLMİ ...NİYET EDERKEN ONLARIDA DÜŞÜNEREK NİYET EDİLİCEK DEĞİLMİ..

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
SLM.ALYK..RAVZA NUR ABLA BENİM BİR KONUDA SIKINTIM VAR ..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...BİZ KURADA ÇIKAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN CUMA GECESİ VE CUMA GÜNÜ NİYETLERİMİZE ORTAK EDİCEZ DEĞİLMİ ...NİYET EDERKEN ONLARIDA DÜŞÜNEREK NİYET EDİLİCEK DEĞİLMİ..
A.S.Kardeşim evet kardeşim aynen yazdığınız gibi hangi numarayı seçtiyseniz o gün o numaradaki kardeşim sizin manevi sevaplarınızın ortağıdır ensarla muhacirin gibi hakkınızda hayırlısı olsun kardeşim dua ile

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ravza kardeşim ben kura çekmeyı unuttum.nasıl uygunsa sen onu ver farketmez benım için.a.e.o.B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

eliffff yazdı:
s.a ravza kardeşim ben kura çekmeyı unuttum.nasıl uygunsa sen onu ver farketmez benım için.a.e.o.B)
A.S.Kardeşim siz çekin lütfen bana bırakmayın olurmu?diğer forumdan bir numara seçerseniz dua ile

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

Dıger formu araştıramıyorum.kurayı unuttugum için gırdım.en ıyısı en sondakını bana yaz olurmu.a.e.oB)

syk

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum çok güzel oldu ravzanur kardeşim allah razı olsun

syk

Kayıtlı Kullanıcı

syk

Kayıtlı Kullanıcı

syk

Kayıtlı Kullanıcı

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. RAVZA NUR KARDEŞİM YAZDIKLARINI OKURKEN TESADÜFEN YAZINI OKUDUM. BEN YENİ KATILDIĞIM İÇİN KURADAN HABERİM YOKTU ŞİMDİ ÖĞRENDİM LÜTFEN BENİDE BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM. ALLAH C.C. RAZI OLSUN .BÖYLESİNE GÜZEL BİR ETKİNLİĞİN DIŞINDA KALMAK İSTEMİYORUM ALLAHA EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt