Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KUR'A ÇEKENLERİN DİKKATİNE

tuba07 yazdı:
S.A RAVZA_NUR KARDEŞİM YÜREĞİNE SAĞLIK..BUNU ORGANİZE EDEBİLMEK İÇİN VAKİT AYIRDIĞIN İÇİN BÖYLE GÜSEL Bİ OLAYI YAŞAMAYA VESİLE OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK....
A.S.Kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun,dua etmek için vaktimiz olacak dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

mahbusin yazdı:
s.a abla allah razı olsun hayırlı bir işin önderi oldun ogün işlediğimiz tüm güzel amellerimize inş ortaksın rabbim kandilimizi hayırlı güzel bir şekilde geçirmeyi bizlere nasip eylesin ...amin..... a.e.o
A.S.Kardeşim,Rabbim cümlemizden razı olsun.Eğer bir güzellik varsa bu hepimizin gayretyiledirr sizler olmasaydınız ben neyapabilirdimki dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

neslihantuncel yazdı:
ÇOK HOŞUMA GİTTİ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH. B)
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim hayırlısı olur inş

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

anamaya yazdı:
ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH CÜMLEMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN İNŞALLAH
AMİN KARDEŞİM İNŞ HEP BİRLİKTE

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aelyküm inşallah kurada bende varım rabbim hakkımızda hayırlara vesile kılsın inşallah benide eklerseniz çok sevinirim kura numaramı siz belirleyin rabbim o geceyi layıkıyla ihfa edenlerden eylesin inşallah ALLAH a emanet olun selam ve dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

hafiz 24 yazdı:
selamün aelyküm inşallah kurada bende varım rabbim hakkımızda hayırlara vesile kılsın inşallah benide eklerseniz çok sevinirim kura numaramı siz belirleyin rabbim o geceyi layıkıyla ihfa edenlerden eylesin inşallah ALLAH a emanet olun selam ve dua ile
A.S.Kardeşim elbette katılabilirsiniz ama siz diğer forumdan bir numara seçip yazsanız daha iyi olacaktır dua ile

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun sizden yazdıklarınız tam yerinde oldu inşallah....B)B)

eliffff

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.bende katılmak ıstıyorum.yanlız daha önce yazmıştım.bende katılmak ıstedıgım için.yazıldımı bılmıyorum.eger yazılmadıysa bende katılmak ısterim.B)a.e.o.B)

bican

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm sevgili kardeşim unutulan bir sünnetin ihya edilmesinde 100 şehit sevabının bulunduğunu ifade ediyor sevgili peygamberimiz sizler bir tebessüm, bir sadaka,bir anne babanın gönlünü almayla,tanımadığın kardeşinin gıabında yaptığın dualarla ve bunlara vesile olmakla kaç şehidin sevabını elde ediyorsunuz vesile oldunuz mevlam sizden razı olsun ve daha nice güzelliklere sizleri vesile kılsın.

"Evladım, meclisimizde hiçbiriniz diğer bir kardeşinin kusurunu aramasın.
Şayet bir kardeşinizin kusuruna şahit olursanız, o zaman kardeşinizdeki
o hasletin giderilmesi için samimi bir şekilde Allah'a dua edin ve o günkü
ibadetlerinizin sevabını da o kardeşinize hediye edin."
Çorumlu Hacı Mustafa Efendi (Rh.a)

bican

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm sevgili kardeşim unutulan bir sünnetin ihya edilmesinde 100 şehit sevabının bulunduğunu ifade ediyor sevgili peygamberimiz sizler bir tebessüm, bir sadaka,bir anne babanın gönlünü almayla,tanımadığın kardeşinin gıabında yaptığın dualarla ve bunlara vesile olmakla kaç şehidin sevabını elde ediyorsunuz vesile oldunuz mevlam sizden razı olsun ve daha nice güzelliklere sizleri vesile kılsın.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

resul acer yazdı:
Allah razı olsun sizden yazdıklarınız tam yerinde oldu inşallah....B)B)
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

eliffff yazdı:
s.a.bende katılmak ıstıyorum.yanlız daha önce yazmıştım.bende katılmak ıstedıgım için.yazıldımı bılmıyorum.eger yazılmadıysa bende katılmak ısterim.B)a.e.o.B)
a.s. elif kardeşim evet sizin adınız yazılı ama kuranızı çekmediniz,kuranızı çekerseniz daha iyi olacaktır dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

bican yazdı:

A.S.Değerli kardeşim sağolasın,Rabbim senden razı olsun inş,sizlerle birlikte acizane bir şeyler yapmaya çalışıyoruz dualarınızda unutmayın kardeşim

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

cok sağolun kardeşim okurken duygulandım Allah razıolsun İNŞALLAH ogünü ve geceyi güzel geçirmeyi Rabbim nasibeder allaha emanet olun

serap bozkurt

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ABLAM
BEN BİRAZ GEÇ GİRDİĞİM İÇİN SİTEYE KONULARA GENELDE YABANCI KALIYORUM AMA KUR A ÇEKİMİNE KATILANLARDANIM AMA ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR BEN NUMARA SEÇİN DEDİĞİN DE 18 NUMARAYI SEÇTİM BU NUMARA BENİM NUMARAM MI YOKSA BEN 18 NUMARADAKİ KARDEŞİM İÇİN Mİ DUA EDECEĞİM EĞER BU NUMARA DUA EDECEĞİM KARDEŞİM İÇİNSE O KİM ? ARADA BİR FORMU KAÇIRDIM AMA BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM A.E.O. SELAMETLE

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABLAM...ŞUAN O KADAR ÇOK DUYGULANDIM Kİ ANLATAMAM..:(:(:(..ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ABLACIĞIM...RABBİM SENDEN EBEDEN RAZI OLSUN...İNŞAALLAH O GÜNÜ LAYIKIYLA GEÇİRMEYİ RABBİM BİZLERE NASİP EDER...SELAM VE DUA İLE..B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A RAVZANUR BACIM ALLAH SENDEN SONSUZ DEFA RAZI OLSUN BU GÜZL OLAYI BİZLERLE PAYLAŞTIN. ALLAH SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNB)B)B)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

SLM ALYK ...ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN ..BEN İLK KEZ BU TİP BİR ŞEYE KATTILIYORUM NE YAPACAĞIMI DÜŞÜNÜRKEN FİKİR SAHİBİ OLMAMA VESİLE OLDUN AYRICA SİTEDE BAZI ARKADAŞLAR BU GECEDE NELER YAPILACAĞINA DAİR ARAŞTIRMA YAPMIŞLAR ..İNŞALLH GÖNÜLHANEMDEKİ MİSAFİRİMİ SENİN DEDİĞİN GİBİ EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAYA ÇALIŞIRIM ..RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLH ..ABLAM DUALARIMDA OLUCAKSINIZ İNŞALLH ..SİZDE DUALARINIZDA BİZLERİ HATIRLARSANIZ İNŞALLAH..RABBİM O GECEYE KAVUŞMAYI NASİP EDER İNŞALLH

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

nurrumeysa yazdı:
cok sağolun kardeşim okurken duygulandım Allah razıolsun İNŞALLAH ogünü ve geceyi güzel geçirmeyi Rabbim nasibeder allaha emanet olun
Rabbim cümlemizden raz olsun kardeşim,inş dilediğiniz herşey olur dua ile

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLAM...ŞUAN O KADAR ÇOK DUYGULANDIM Kİ ANLATAMAM..:(:(:(..ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ABLACIĞIM...RABBİM SENDEN EBEDEN RAZI OLSUN...İNŞAALLAH O GÜNÜ LAYIKIYLA GEÇİRMEYİ RABBİM BİZLERE NASİP EDER...SELAM VE DUA İLE..B)
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dualarınızda yer bulabilmek dileği ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt