aska mecnun yazdı:
!!!!Hepimiz birimiz, Birimiz Hepimiz içindir!!!!!
Benim için ve hepimiz için çok önemli bir süreç geçiren KÜLTÜR HİZMET bilgi dağarcık kitapçıklarımız Rahmanın rızasına erişmek ve bu uğurda çaba sarfetmek VE bize verilmiş bir vazife dir ki, bu kadar meşakatli bir görevi üstenmek şeref vermiştir her daim amacımız bilginin önüne geçmek değil bilgiyi ilmi paylaşarak yarınlara Rahmanın nuru ile bakmakmayı ümid etmektir...
Sizlerin vesilesi ilede sevgi ve saygı değer dostum kardeşim dediğim Erkan ve değerli ablam Ravza_nuruna vermiş oldukları destek ve yardımlarından ötürü adını sayamadığım değerli 27.08.2007 tarihlerinde yönetimde bulunan kardeşlerime teşekkürü bir borç bilip şükranlarımı sunarım.
ALLAH C.c. daimen ve ebeden razı olsun cümlemizden
evindar yazdı:
aska mecnun yazdı:
!!!!Hepimiz birimiz, Birimiz Hepimiz içindir!!!!!
Benim için ve hepimiz için çok önemli bir süreç geçiren KÜLTÜR HİZMET bilgi dağarcık kitapçıklarımız Rahmanın rızasına erişmek ve bu uğurda çaba sarfetmek VE bize verilmiş bir vazife dir ki, bu kadar meşakatli bir görevi üstenmek şeref vermiştir her daim amacımız bilginin önüne geçmek değil bilgiyi ilmi paylaşarak yarınlara Rahmanın nuru ile bakmakmayı ümid etmektir...
Sizlerin vesilesi ilede sevgi ve saygı değer dostum kardeşim dediğim Erkan ve değerli ablam Ravza_nuruna vermiş oldukları destek ve yardımlarından ötürü adını sayamadığım değerli 27.08.2007 tarihlerinde yönetimde bulunan kardeşlerime teşekkürü bir borç bilip şükranlarımı sunarım.
ALLAH C.c. daimen ve ebeden razı olsun cümlemizden
selamünaleyküm aska mecnun kardeşim,
bu kutsal ve nurlu yolda yaptığınız bütün çalışmalarınızdan dolayı Rabbimiz sizden ve birbirinden değerli kardeşlerimden kat kat razı olur inşaALLAH.
ALLAH-Ü TEALA (C.C) benim gibi TESETTÜRSÜZ ama bu davada aynı safta yan yana olan kardeşleriminde yar ve yardımcısı olur inşaALLAH.
selamünaleyküm
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm Rahman razı olsun çok güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık.Rabbim islamiyet ailesi olarak imanımızı ve ilmimizi artırsın inşaallah selam ve dua ile...