Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KÜLTÜR HİZMETİMİZ!! www.islamiyet.gen.tr (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
Gönlüne Sağlik...er-rahman Razi Olsun Aşka Mecnun Kardeşim. Es-selamü Aleyküm ....

butun_dunya72

Kayıtlı Kullanıcı
ben bukonuları anlamadım
kuan oğrenmek istıyorum dını bilgım zayıf yenı uye oldum gelıştırmek istıyorum nasılkaran lık dunyamdan kurtulacam yolarını arıyorum

butun_dunya72

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun allarazı olsun allanedılıyosanız onu versın ben dini bilgım artsın istıyorum

hasbihall

Kayıtlı Kullanıcı
!!!!Hepimiz birimiz, Birimiz Hepimiz içindir!!!!!

Benim için ve hepimiz için çok önemli bir süreç geçiren KÜLTÜR HİZMET bilgi dağarcık kitapçıklarımız Rahmanın rızasına erişmek ve bu uğurda çaba sarfetmek VE bize verilmiş bir vazife dir ki, bu kadar meşakatli bir görevi üstenmek şeref vermiştir her daim amacımız bilginin önüne geçmek değil bilgiyi ilmi paylaşarak yarınlara Rahmanın nuru ile bakmakmayı ümid etmektir...

Selam Aleyküm yaptığınız hizmetlerden dolayı Rabbim razı olsun yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH
nasıl tesettürlüyüm kitabına nasıl ulaşırım, açıklama yaparsanız sevinirim dua ile inşaallah

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar hepinizden ALLAH razı olsun

besir_zaman

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve yıllardır internetle uğraşıyorum ama bu kakadar güzel bir siteyle karşılaşmadım yüce rabbim bu siteyi hazırlayıp ve emeği geçen bütün arkadaşların ahirette yerini cennetialaya nasip etsin.Çünkü bu site sayesinde bilmediğim çok dini konuları öğrendim çok güzel bir emek sarfetmişsiniz allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.İyi çalışmalararkadaşlar.

bosnaq

Kayıtlı Kullanıcı
ben yeni buldum bu siteyi gerçekten ortam çok gsle benzio düzgün insanlar war,konuşmalarından belli oluo hepinize teşk.ederim Allaha

emanet olun :)

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM!BIZDE BAYRAMDA TÜRKIYE YE GELMEK ISTIYORUZ RABBIMIN IZNI OLURSA.BAYRAMIN 3. GÜNÜDE ISTANBUL´A GELMEYI DÜSÜNÜYORUZ AILEMLE BIRLIKTE IPLE CEKIYORUM SIMDIDEN.SIZLERLE BU GEZIYE KATILMAK KISMET OLURMU BILMIYORUM AMA INSALLAH ISTANBUL´U BIR KEZ DAHA GÖRMEK ANNEMI BABAMI GEZDIRMEK NASIP OLUR.

HIZMETLERINIZDEN DOLAYI AYRICA ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B)

s.a kardeş gurbet gurbet olcaksa kapının arkasıda gürbettabi allah işşallah isteyen herkezi kavuşturur allaha amanet ol

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
41afb1a1e5.jpg
s.a.
Ellerinize emeklerinize sağlık.
Çok güzel olmuş
Allah (c.c.) razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt