Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KÜLTÜR HİZMETİMİZ!! www.islamiyet.gen.tr (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan Erdem

Yönetici
RE: KÜLTÜR HİZMETİMİZ!! www.islamiyet.gen.tr

Allah celle celaluh kat kat razi olsun inşaAllah yapmiş olduğunuz ve yapacağiniz tüm hizmetleri rabbim kabul buyursun inşaAllah.Allah celle celaluh emanet olun selam ve dua ile kalin selametle kardeşim.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABİM SENİ BURDA GÖMEK ÇOK GÜZEL.:)RABBİM MUVAFFAK EYLESİN.YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.SELAMETLE.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ABİMMM HOŞGELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ..ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN SİZLERDEN..RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ABİ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN,S.ALEYKÜM

Kaan Erdem

Yönetici

B)

hurrem_Sultan

Kayıtlı Kullanıcı

S.a. ALLAH c.c. razı olsun gerçekten işte görmek istediğim yönetim anlayışı buydu bizler buna hasretiz ALLAH c.c. rızası için yapılan çalışma eminim ki Rabbimizin rızasına hasıl olmuştur zaten. siz gözümde değerliydiniz bu çalışmaylada dahada değerli oldunuz. benim içinde dua ediniz inşALLAH siz mevlaya bir adım daha bizden önde yaklaşmışsınız dualarınızda unutmayın Rabbim razı olsun ebeden ve bende çevreme anlatmak hediye etmek için 30 tane istiyorum bilgi@islamiyet.gen.tr ye yazmıycam çünkü sorular bölümünede sormuş olduğum sorular yanıt bulmadı:mad: buna nedense çok üzülüyorum

[big][marq]ALLAH EBEDEN RAZI OLSUN::....Sizsiz olmaz Ravza_Nuru sizsiz hiç olmaz...B)B)B) Sorularım sizi bekliyor yaaaaa[/marq][/big]

Kaan Erdem

Yönetici

B)

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı

ESELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM HOŞ GELDİNİZ. BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUĞUMDA SİZİN PAYLAŞIMLRINIZDAN ÇOK ETKİLENMİŞTİM GİTMENİZ BİZİ ZİYADESİ İ
LE ÇOK ÜZMÜŞTÜ. TEKRAR FAYDALANMAK DİLEĞİ İLE A. E. O.:pB)B)B)B)B)B)B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM!BIZDE BAYRAMDA TÜRKIYE YE GELMEK ISTIYORUZ RABBIMIN IZNI OLURSA.BAYRAMIN 3. GÜNÜDE ISTANBUL´A GELMEYI DÜSÜNÜYORUZ AILEMLE BIRLIKTE IPLE CEKIYORUM SIMDIDEN.SIZLERLE BU GEZIYE KATILMAK KISMET OLURMU BILMIYORUM AMA INSALLAH ISTANBUL´U BIR KEZ DAHA GÖRMEK ANNEMI BABAMI GEZDIRMEK NASIP OLUR.

HIZMETLERINIZDEN DOLAYI AYRICA ALLAH RAZI OLSUN.B)B)B)

davasina sevdali

Kayıtlı Kullanıcı

değerli site yoneticileri.. niçin tesettürlüyüm adlı kitabınız elime geçti.. bence bu Büyük bir basarıdır.. ALLAH sizlerden razı olsun..Tesettürlü bir bayanın Niçin tesetturu sahiplenmesi gerktiğini vurgulamıssınız.. emeğinize sağlık.. inş.calısmalarınızın dewamı gelir..

emeği gecen herkesten ALLAH razı olsun..

selam ve dua ile..

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

!!!!Hepimiz birimiz, Birimiz Hepimiz içindir!!!!!

Benim için ve hepimiz için çok önemli bir süreç geçiren KÜLTÜR HİZMET bilgi dağarcık kitapçıklarımız Rahmanın rızasına erişmek ve bu uğurda çaba sarfetmek VE bize verilmiş bir vazife dir ki, bu kadar meşakatli bir görevi üstenmek şeref vermiştir her daim amacımız bilginin önüne geçmek değil bilgiyi ilmi paylaşarak yarınlara Rahmanın nuru ile bakmakmayı ümid etmektir...

Sizlerin vesilesi ilede sevgi ve saygı değer dostum kardeşim dediğim Erkan ve değerli ablam Ravza_nuruna vermiş oldukları destek ve yardımlarından ötürü adını sayamadığım değerli 27.08.2007 tarihlerinde yönetimde bulunan kardeşlerime teşekkürü bir borç bilip şükranlarımı sunarım.

ALLAH C.c. daimen ve ebeden razı olsun cümlemizden

Kaan Erdem

Yönetici

B)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:

Benim için ve hepimiz için çok önemli bir süreç geçiren KÜLTÜR HİZMET bilgi dağarcık kitapçıklarımız Rahmanın rızasına erişmek ve bu uğurda çaba sarfetmek VE bize verilmiş bir vazife dir ki, bu kadar meşakatli bir görevi üstenmek şeref vermiştir her daim amacımız bilginin önüne geçmek değil bilgiyi ilmi paylaşarak yarınlara Rahmanın nuru ile bakmakmayı ümid etmektir...

Sizlerin vesilesi ilede sevgi ve saygı değer dostum kardeşim dediğim Erkan ve değerli ablam Ravza_nuruna vermiş oldukları destek ve yardımlarından ötürü adını sayamadığım değerli 27.08.2007 tarihlerinde yönetimde bulunan kardeşlerime teşekkürü bir borç bilip şükranlarımı sunarım.

ALLAH C.c. daimen ve ebeden razı olsun cümlemizden​

selamünaleyküm aska mecnun kardeşim,

bu kutsal ve nurlu yolda yaptığınız bütün çalışmalarınızdan dolayı Rabbimiz sizden ve birbirinden değerli kardeşlerimden kat kat razı olur inşaALLAH.

ALLAH-Ü TEALA (C.C) benim gibi TESETTÜRSÜZ ama bu davada aynı safta yan yana olan kardeşleriminde yar ve yardımcısı olur inşaALLAH.

selamünaleyküm

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm Rahman razı olsun çok güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık.Rabbim islamiyet ailesi olarak imanımızı ve ilmimizi artırsın inşaallah selam ve dua ile...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
aska mecnun yazdı:

ALLAH C.c. daimen ve ebeden razı olsun cümlemizden

selamünaleyküm aska mecnun kardeşim,

bu kutsal ve nurlu yolda yaptığınız bütün çalışmalarınızdan dolayı Rabbimiz sizden ve birbirinden değerli kardeşlerimden kat kat razı olur inşaALLAH.

ALLAH-Ü TEALA (C.C) benim gibi TESETTÜRSÜZ ama bu davada aynı safta yan yana olan kardeşleriminde yar ve yardımcısı olur inşaALLAH.

selamünaleyküm

Aleykümselam...

ALLAH razı olsun abla vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ederim ve şunuda eklemeden geçemiyeceğim ki. "GEL NE OLURSAN OL YİNE GEL" rabbim amelleri ve iyi niyetleri makamında kabul buyursun inşALLAH ALLAH c.c. emanet olun selam dua ve sağlıkla kalınız fiemanillah

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm Rahman razı olsun çok güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık.Rabbim islamiyet ailesi olarak imanımızı ve ilmimizi artırsın inşaallah selam ve dua ile...

Vealeykümselam verahmetullahi veberekatüh,

ALLAH c.c. razı olsun desteğiniz ve dilekleriniz için teşekkür ederim. selam dua ve sağlıkla kalınız fiemanillah

dil@r@

Kayıtlı Kullanıcı

ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI AŞKA MECNUN ABLA B)B)B)

ALLAH C.C. SİZDEN RAZI OLSUN B)B)B)B)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Mevla Razi Olsun Aşka Mejnun Kardeş Islam Dininin Garib Kaldiği şu Zamanda Ona Büyük Hizmetler Yapipta Onu Yüceltelim Nooolursunuz çember Gittikçe Daraliyor A.e.o S.a

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun emeğinize sağlık Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. AMİN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt