aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
.
Son düzenleme:
Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle... Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla...
![]()
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM
BU GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN "ALLAH" RAZI OLSUN
EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
ALLAH CÜMLEMİZİ GÜL'ÜN BÜLBÜLLERİ OLMAYI NASİP ETSİN
ALLAH'A EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.Bu güzel konuyu bizlere sundugun icin emegine saglik..Okurken duygulanmamak elde degil..Bu konuyu okurken aklima Senai Demirci'nin siiri geldi "Sen ve Son " bu siirin de
diyor ki ;
Ya küle dönücek Ya Güle d önüsüceksin " diyor.. :ANe kadar anlamli..Rabbim (c.c.) bizlere güle dönüsmeyi nasip eylesin.Su nankör kalbimizle bizi bir saniye bile bas basa birakmasin..Kainatin efendisine emanet olasin Kardesim.Baki selam ve dua ile insaAllah..
Ağrıyan ve ağlayan yüreğini alıp Rabbine gitmektir tek çare. Zira O sığınılacak tek melce, yardım istenecek tek merci, yaslanacak tek dayanak, beklentiler boşa çıkmayacak tek umut kapısıdır.
Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle... Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla...
ES SELAMUN ALEYKÜM GÜL YÜREKLİ CANIM KARDEŞİM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN SENDEN EBEDEN İNŞAALLAH.NE KADAR ANLAMLI,NE HOŞ Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ.EMEĞİNE YÜREĞİNE ELLERİNE SAĞLIK.KÜL YÜREKLERİMİZİN GÜLE DÖNMESİ ÜMİDİYLE İNŞAALLAH.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN CANIM KARDEŞİM.DAİMİ DUALARIMDASIN.SELAM VE SEVGİ İLE.BAKİ MUHABBETLERE...B)B)
selamün aleyküm aliye ablacığım emeğinize sağlık yine her zaman ki gibi bizi aydınlatıyorsunuz Mevla sizlerede bizlerede razı olduğu amelleri işlemeyi nasib etsin hayırlı geceler
Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık güzel bir paylaşımdı...ayrıca avatar için tekrar teşekkür ederim
unutmadığın için çok mutlu ettin RABBİM seni sevdiklerine bağışlasın...
hakkını helal et olurmuyine beceremedim...
ALLAH c.c.emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...
Çok Güzel Allah razı olsun. Dualarımız hayırlısı ile kabul olsun amin
selamun aleykum. Mevla razı olsun B)
O Rab ki küle dönen kulları için güle dönmenin yollarını nakşetmiş yüreklere... güzel kardeşim ben denklemi kurdum kendimce
(biraz umut, biraz sabır ve biraz da gayret) + (kül) = GÜL
yeter ki tek çareye hicret edelim inşaAllah.
Allah c.c.'a emanet olun...
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Çalışmanız için Allah sizden razı olsun kardeşim.
Selam ve baki dua ile kalın
Kendisini tehlikeye atan kimse, bir günah işledikten sonra, ‘helâk oldum! Artık bana hiç bir amel fayda vermez, ben affolmam,’ deyip, tevbe ve istiğfarı terkeden kimsedir, (Taberî, Camiu’l-Beyan; lbnu Kesir, Tefsir)
Eğer Yüce Rabbimiz kullarını ilk kusurlarının peşinden yakalayıp cezalandıracak olsaydı, yeryüzünde ikinci kez günah işleyecek kimse kalmazdı. Bize verilen ilâhî emir şudur: “Ey iman edenler! Nasuh bir tövbe İle Allah’a tövbe ediniz. Bunu yaparsanız Rabbiniz günahlarınızı örter ve sizi altlarından ırmaklar akan cennetlerine koyar.” (Tahrim/8)
Hiçbir günahkâr “ben tövbe edemem, artık benden geçti, Rabbime dönüşü başaramam” diyemez/dememelidir, zira sen ki günah işlemeye güç yetirebiliyordun, peki ne oldu şimdi tövbeye gücüm yok diyebilmektesin.
Tövbe kesinlikle günahtan daha zor değil, öyleyse her günahkâr tövbe edebilir, her günahkâr yeniden Allah’a dönebilir ve kendisini günah bataklığından çekip, çıkarabilir.