Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~*~Kül ve Gül Denklemi~*~ (1 Kullanıcı)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aliye ablacığım emeğinize sağlık yine her zaman ki gibi bizi aydınlatıyorsunuz Mevla sizlerede bizlerede razı olduğu amelleri işlemeyi nasib etsin hayırlı geceler

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
footunderlinerv7.gif
Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle... Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla...

footunderlinerv7.gif

SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM
BU GÜZEL PAYLAŞIMIN İÇİN "ALLAH" RAZI OLSUN
EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
ALLAH CÜMLEMİZİ GÜL'ÜN BÜLBÜLLERİ OLMAYI NASİP ETSİN
ALLAH'A EMANET OLUNUZ

SELAM VE DUA İLE

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü değerli Resul abimiz,
Allah c.c sizden de ebeden ve daimen razı ve memnun olsun inşallah. Güzel duanıza kalbimizle aminler..Allah c.c ibretlememizi nasip eylesin inşallah, amin..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Rabbim (c.c.) razi olsun.Bu güzel konuyu bizlere sundugun icin emegine saglik..Okurken duygulanmamak elde degil..Bu konuyu okurken aklima Senai Demirci'nin siiri geldi "Sen ve Son " bu siirin de
diyor ki ;
Ya küle dönücek Ya Güle d önüsüceksin " diyor.. :ANe kadar anlamli..Rabbim (c.c.) bizlere güle dönüsmeyi nasip eylesin.Su nankör kalbimizle bizi bir saniye bile bas basa birakmasin..Kainatin efendisine emanet olasin Kardesim.Baki selam ve dua ile insaAllah..

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim.Rabbimiz c.c sizden de her daim razı ve hoşnut olsun inşallah. Beğendiğinize sevindim güzel kardeşim, teşekkür ederim yorumunuz için..Muhterem Senai Demirci de gerçekten çok güzel bir şekilde dile getirmiş..İbret alanlardan oluruz inşallah..Amin inşallah kardeşim..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ağrıyan ve ağlayan yüreğini alıp Rabbine gitmektir tek çare. Zira O sığınılacak tek melce, yardım istenecek tek merci, yaslanacak tek dayanak, beklentiler boşa çıkmayacak tek umut kapısıdır.​

Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle... Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla...​

ES SELAMUN ALEYKÜM GÜL YÜREKLİ CANIM KARDEŞİM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN SENDEN EBEDEN İNŞAALLAH.NE KADAR ANLAMLI,NE HOŞ Bİ PAYLAŞIM OLMUŞ.EMEĞİNE YÜREĞİNE ELLERİNE SAĞLIK.KÜL YÜREKLERİMİZİN GÜLE DÖNMESİ ÜMİDİYLE İNŞAALLAH.RAB'BİM E C.C. EMANETSİN CANIM KARDEŞİM.DAİMİ DUALARIMDASIN.SELAM VE SEVGİ İLE.BAKİ MUHABBETLERE...B)B)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü gönlü güzel, canım kardeşim.Yüce Rabbimiz c.c senden de ebeden memnun ve razı olsun inşallah.Güzel yorumun için çok teşekkür ederim, beğendiğine sevindim sevgi dolu kardeşim.Güzel duana tüm kalbimizle aminler inşallah..Rabbimiz c.c hayat mücadelesinde, imtihanında güller gibi dimdik olabilmeyi nasip eylesin cümlemize inşallah..Dualarımda daimsin güzel kardeşim..Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcın olsun inşallah..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsin..Selam ve baki muhabbetle inşallah..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliye ablacığım emeğinize sağlık yine her zaman ki gibi bizi aydınlatıyorsunuz Mevla sizlerede bizlerede razı olduğu amelleri işlemeyi nasib etsin hayırlı geceler

Ve aleyküm selam güzel kardeşim. Acizane faydalı olabilmişse sevinirim. Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Selam ve baki dua ile, Rabbimize emanetsiniz..B)B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Teşekkür Ederim...

Teşekkür Ederim...

Küle döndüysen, yeniden güle dönmeyi bekle... Ve geçmişte kaç kere küle dönüştüğünü değil, kaç kere yeniden küllerin arasından doğrulup yeni bir gül olduğunu hatırla...

Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık güzel bir paylaşımdı...ayrıca avatar için tekrar teşekkür ederim
unutmadığın için çok mutlu ettin RABBİM seni sevdiklerine bağışlasın...
hakkını helal et olurmu:( yine beceremedim...
ALLAH c.c.emanet olun...
selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

Gökçe Başak

Kayıtlı Kullanıcı

Çok Güzel Allah razı olsun. Dualarımız hayırlısı ile kabul olsun amin

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Selamünaleyküm...kalbi güzel kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...
emeğine sağlık güzel bir paylaşımdı...ayrıca avatar için tekrar teşekkür ederim
unutmadığın için çok mutlu ettin RABBİM seni sevdiklerine bağışlasın...
hakkını helal et olurmu:( yine beceremedim...
ALLAH c.c.emanet olun...

selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

Ve aleyküm selam Değerli Nihal Ablam..
Siz de mutlu ediyorsunuz değerli ablam:).. Rahman c.c daim eylesin varlığınızı inşallah..Asıl ben teşekkür ederim, sizden bir karşılık bekleyerek eklemedim Nihal ablam, gönlünüz mahzunlaşmasın inşallah acizane küçük bir hediye idi, beğendiğinize sevindim. Est. hakkımız yok var ise de helal hoş olsun ebeden inşallah..Ben sizden almış gibi oldum..Rabbimiz c.c razı olsun, gönlünüze sağlık olsun inşallah..Selam ve baki dualar ile En Dost'a emanetsiniz inşallah..Rahman c.c her daim yar ve yardımcınız olsun..B)B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum. Mevla razı olsun B)

O Rab ki küle dönen kulları için güle dönmenin yollarını nakşetmiş yüreklere... güzel kardeşim ben denklemi kurdum kendimce:D

(biraz umut, biraz sabır ve biraz da gayret) + (kül) = GÜL
yeter ki tek çareye hicret edelim inşaAllah.

Allah c.c.'a emanet olun...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Çok Güzel Allah razı olsun. Dualarımız hayırlısı ile kabul olsun amin

Allah c.c cümlemizden razı olsun inşallah kardeşim. Teşekkür ederim.. Rahman c.c hakkımızda hayırlı olacak dualara, hayırlısıyla icabet buyursun inşallah El-Mucib ism-i celilesinin hürmetine...

Rabbimize emanet olun kardeşim. Selam ve baki dua ile.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Çalışmanız için Allah sizden razı olsun kardeşim.
Selam ve baki dua ile kalın

Kendisini tehlikeye atan kimse, bir günah işledikten sonra, ‘helâk oldum! Artık bana hiç bir amel fayda vermez, ben affolmam,’ deyip, tevbe ve istiğfarı terkeden kimsedir, (Taberî, Camiu’l-Beyan; lbnu Kesir, Tefsir)

Eğer Yüce Rabbimiz kullarını ilk kusurlarının peşinden yakalayıp cezalandıracak olsaydı, yeryüzünde ikinci kez günah işleyecek kimse kalmazdı. Bize verilen ilâhî emir şudur: “Ey iman edenler! Nasuh bir tövbe İle Allah’a tövbe ediniz. Bunu yaparsanız Rabbiniz günahlarınızı örter ve sizi altlarından ırmaklar akan cennetlerine koyar.” (Tahrim/8)

Hiçbir günahkâr “ben tövbe edemem, artık benden geçti, Rabbime dönüşü başaramam” diyemez/dememelidir, zira sen ki günah işlemeye güç yetirebiliyordun, peki ne oldu şimdi tövbeye gücüm yok diyebilmektesin.

Tövbe kesinlikle günahtan daha zor değil, öyleyse her günahkâr tövbe edebilir, her günahkâr yeniden Allah’a dönebilir ve kendisini günah bataklığından çekip, çıkarabilir.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum. Mevla razı olsun B)

O Rab ki küle dönen kulları için güle dönmenin yollarını nakşetmiş yüreklere... güzel kardeşim ben denklemi kurdum kendimce:D

(biraz umut, biraz sabır ve biraz da gayret) + (kül) = GÜL
yeter ki tek çareye hicret edelim inşaAllah.

Allah c.c.'a emanet olun...

Ve aleyküm selam güzel kardeşim. Emeğinize, gönlünüze sağlık.. Teşekkürler güzel yorumunuz için.. Elhamdülillah nakşeden Rabbimize, kardeşim. Denklem de süper olmuş bu arada;)... Parantezler, ihtiyaçlara göre doldurulabilir. Ama kül de olacak..O, olmazsa olmazlardan..Bu kadar pozitife, bir zıt işaret olmalı değil mi?:).. Allah c.c razı olsun kardeşim. Rabbimize emanetsiniz. Selam ve baki dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü.
Çalışmanız için Allah sizden razı olsun kardeşim.
Selam ve baki dua ile kalın

Kendisini tehlikeye atan kimse, bir günah işledikten sonra, ‘helâk oldum! Artık bana hiç bir amel fayda vermez, ben affolmam,’ deyip, tevbe ve istiğfarı terkeden kimsedir, (Taberî, Camiu’l-Beyan; lbnu Kesir, Tefsir)

Eğer Yüce Rabbimiz kullarını ilk kusurlarının peşinden yakalayıp cezalandıracak olsaydı, yeryüzünde ikinci kez günah işleyecek kimse kalmazdı. Bize verilen ilâhî emir şudur: “Ey iman edenler! Nasuh bir tövbe İle Allah’a tövbe ediniz. Bunu yaparsanız Rabbiniz günahlarınızı örter ve sizi altlarından ırmaklar akan cennetlerine koyar.” (Tahrim/8)

Hiçbir günahkâr “ben tövbe edemem, artık benden geçti, Rabbime dönüşü başaramam” diyemez/dememelidir, zira sen ki günah işlemeye güç yetirebiliyordun, peki ne oldu şimdi tövbeye gücüm yok diyebilmektesin.

Tövbe kesinlikle günahtan daha zor değil, öyleyse her günahkâr tövbe edebilir, her günahkâr yeniden Allah’a dönebilir ve kendisini günah bataklığından çekip, çıkarabilir.

~*~*~*~*~*~

Ve aleyküm Selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim. Değerli katkınız için çok teşekkür ederim. Rabbimiz c.c razı olsun, tesirli eylesin katkınızı inşallah..Allah c.c razı olsun kardeşim. En Emin'e emanet olunuz..Selam ve baki dua ile inşallah.

~*~*~*~*~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ey turab-içre can bulan/ bungu içinde cevelan
Solan güller kızarmada
Ağlamakta nar kankırmızı/ pembece kanamakta kızaran
İzler, belirgin hala
Kağıtlar uçuşmakta
Kalk uyan biçare bülbül lal olmakta
Kül’dür eşya, kül’dür masiva