CENNET GULU
Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM ÖZÜRDİLERİM BU RESİM CENNET YOLCUSU OLSUN SANA BAŞKA YAPAYIM A.E.O.
Sağlık olsun, ama resmi bekliyorum...:evet
S.A. KARDEŞİM ÖZÜRDİLERİM BU RESİM CENNET YOLCUSU OLSUN SANA BAŞKA YAPAYIM A.E.O.
aleyküm selam :Tcevdet abi çok güzel sizde rabbime emanet olun ama zannedersem cennet gülü kardeşim bu resmi istedi heralde onun olabilir selametle
aleyküm selam :Tcevdet abi çok güzel sizde rabbime emanet olun ama zannedersem cennet gülü kardeşim bu resmi istedi heralde onun olabilir selametle
aleyküm selam rabbim razı olsun cevdet abi hakkınızı helal edin sizde rabbime emanet olun çok:TS.A. KARDEŞİM BEN BU RESMİ ZİZİ DÜŞÜNEREK YAPTIM CECET GÜLÜ ONA YAPTIM SANMIŞ AMA ANLAŞTIK ONA TEKRAR YAPTIM RABBİME EMANET OLUN BU RESİM SİZİN .
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU..
SİZLERLE Bİ BEBEKLİK ANIMI PAYLAŞMAK İSTEDİM..
CENNET GÜLÜ VE CENNET YOLCUSU KARDEŞLERİMİN VESİLESİYLE..
ANNEMİN HALASININ KIZIYLA ANNEM 40 GÜN ARAYLA DOĞUM YAPMIŞLAR..ÖNCE BEN DOĞMUŞUM..KULAKLARI ÇINLASIN YAŞITIMIN ADI SELİME..
SELİMEYLE BENİ AYNI YATAĞA YATIRMIŞLAR..O BENDEN KİLOLUYMUŞ VE AYNI GİBİ GÖRÜNÜYORMUŞUZ..TABİİ İKİMİZDE SARI..ANNEM YADA DİĞER AKRABAMIZ,TAM OLARAK BİLMİYORUM,EMZİRMEK İÇİN YANLIŞ BEBEĞİ ALMIŞLAR..ZATEN ELLERİNE ALINCA ANLAMIŞLAR..ANNE BEBEĞİNİ KOKUSUNDAN TANIR YA HANİ..:evetO GÜN GÜLMÜŞLER,ANI OLARAK KALMIŞ HAFIZALARINDA..
YANİ DİYECEĞİM O Kİ,RESİMLER DE BİRBİRİNE BENZEYEBİLİR..HATTA İKİSİ DE AYNI OLABİLİR..
SELAM VE DUALARIMLA..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
ya harikasınız,forumları bi gözden geçireyim dedim,bu forumda takılıp kaldım.
neler neler,bu küçüklük fotoları da gün yüzüne çıktılar mı,çok farklı görüntüler ortaya çıkıyor..m_muaz abi ve mustafa_xrtar ın fotolara yaptıkları yorumlar,gerçekten de kayda değer...YORUMLARI OKURKEN TEBESSÜMSÜZ GEÇMEDİM..
Allah(cc) sizleri hep güldürsün inşalllah..
MABET BEKÇİCİ VE CEVDET ABİCİĞİME :TEDİYORUM..
NEŞENİZ DAİM OLSUN..
SELAM VE DUALARIMLA..
çok saol canim ya,:GAllah razi olsun,selametle ins...:H
Beni unuttunuz:A:A:A
s.a
beğendiğine sevindim
buzların erimesi çok güzel
umarım böyle kalır
sevgi ile
aleyküm selam
Selamün aleyküm...Ufakkende yakışıklıymışım bee.......:K:H
Allah(c.c) razı olsun inşallah çok güzel bir paylaşım olmuş..
cennet yolcusu kardeşim cevdet abim sana avatarınla uyumlu çok güzel bir resim yapıştırmış ben çok beğendim valllaha.eline sağlık.elni kalbine götürmüş saf ve çokda güzel bir kız çocuğu.seninde bu masumiyetini kaybetmemen duası ilealeyküm selam :Tcevdet abi çok güzel sizde rabbime emanet olun ama zannedersem cennet gülü kardeşim bu resmi istedi heralde onun olabilir selametle
s.a haklısın kardeşim duana canı gönülden amin rabbim herikinizdende razı olsun bende çok beğendim sizde rabbime emanet olun rabbim iki cihandada yüzünüzü ak eylesin yaptığınız bekçiliğin en güzeli olan cennet yerini versin amiiiiiiin:Hcennet yolcusu kardeşim cevdet abim sana avatarınla uyumlu çok güzel bir resim yapıştırmış ben çok beğendim valllaha.eline sağlık.elni kalbine götürmüş saf ve çokda güzel bir kız çocuğu.seninde bu masumiyetini kaybetmemen duası ile
selam ve dua ile
s.a haklısın kardeşim duana canı gönülden amin rabbim herikinizdende razı olsun bende çok beğendim sizde rabbime emanet olun rabbim iki cihandada yüzünüzü ak eylesin yaptığınız bekçiliğin en güzeli olan cennet yerini versin amiiiiiiin:H
S.A.:G
ÇOK GÜZELLER EMEĞİNİZE SAĞLIK.
çok güzellerdi ah cocuklar ne kadar mahsum ya Allah'ım sen herşeye kadırsın o mahsunların yüzü suyu hümetine hayırlı kaderler ver amin