VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
konyada olmayanlar napsın sen bi telefonla getirtebilin yine
vala öyle ibra sabrıda güzel beklemekte açlıkda
şu an az kalmış durumdaa gelsin etliekmeklerr
tamam orası öylede daha 2 saat var ama ne güzel bi açlık bu
Hemşerim yapılır mı ya şimdi bu... Yiyebilen var yiyemeyen var...
hemşerim senin işinde çok zor yaw tavsiyem bu konuyu gördükten sonra bi an önce konyaya gelmen
Ayranda istermisin Ahmet abii Buzz gibi
Yayık ayranıysa tabii ki de isterim kardeşim eyvAllah..
Madem ayranlar senden, o zaman ramazan bayramından sonraki hafta yıllık izinimi aldığımda etliekmekler de benden olsun inşAllah..
Ne diyon abi sen halis mulis köy ayranı ben her türlü ayranı severimde en kaliteli hazır ayrana bin basıyor ayran sınırsız etliekmekte sınırsız o zaman
EyvAllah kardeşim öyleyse aynen öyle ev yapımı, köy ayranı gibisi var mı hiç
canın sağolsun kardeşim, istediğin yerde istediğin kadar (havzan'ı övüyorlardı ama bayadır dışarıda yemiyorum, genelde evde içini hazırlatıp yapıyoruz biz de diğer hmşerilerim gibi )
Yok
tamam o zaman havzana gidelim
Evet abi öyle ekonomik oluyor aslında iyi bir fırında güzelde oluyor. ama ulaşımı iyi yapmak lazım ulaşım iyi olmadımı lezzeti bir yerlere gidiyor
Bi dakka ya Ahmet abi?
İnanamıyorum abi forumdasınız siz..
Kalp atışlarım hızlandı bir anda isminizi görünce abi yaa
Ooo büyük buluşma varmış görüşünce bol bol bizi anarsınız artık
:a03::a03: hmmmm.... Est kardeşim, asıl biz Çeşm-i Bülbül ismini görünce nasıl heyecanlandık bilemezsin...
Allah nasip ederse inşAllah kardeşim.. Kulaklarınızı bol bol çınlatacaz inşAllah
:a03::a03: hmmmm.... Est kardeşim, asıl biz Çeşm-i Bülbül ismini görünce nasıl heyecanlandık bilemezsin...
Allah nasip ederse inşAllah kardeşim.. Kulaklarınızı bol bol çınlatacaz inşAllah
Bilirim abim bilmem miii
Amin abimde bizim kulaklar çınlarken ibra'nınkiler boş boş dursa olur mu hiç?
Olmaaazz.. Ablayım ben yüreğim dayanmaz bi kere :a36:
Böyle kulaklarını çekin abim siz onun kulaklarınıııı olur mu
Hee de geç abi ya