Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
bir ben bilirim benden beri
dile dunyadan delirmeden
elimi eline el etme![]()
heeeeeeyt be ortağıma bak
ben bir kelimeyi zor kuruyorum ortağım şiir yazacak nerdeyse
bir ben bilirim benden beri
dile dunyadan delirmeden
elimi eline el etme![]()
hazalın hayrı, hayatta herkese hayaldir..![]()
gönlü güzel gülümün gözüne gurban![]()
son kelime cuk oturdu
gönlü güzel gülümün gözlerinden gecemedim.. :a03:
yaşasın yemek yemekk
en güzeli buydu ama şimdiye kadar olanlardanbeen de şahsen ve bizatihi bu felsefeyi çok seviyorum ve hakkını vermeye özen gösteriyorum
![]()
![]()
valla son bir aydır bende kıymetini anladım
artık rengim bezim atmıştı
her yemek yedikten sonra yaşasın yemek yemek diyorum ve yaşasın su içmek diyorum![]()
bu arada unutmadan mutavaziliye hiç gerek yok bi anda yakıp geçtiniz ortalığı:maşALLAH![]()
valla abiya hiç sorma aşırı kiloda verince artık söylenmeye başlıyorlar ne bu haliin diyeTabi asıl dememiz gereken şeyi de unutmuyoruz değil mi kardeşimElhamdülillah bizlere binbir nimetleri hediye eden Rabbimize..
est çok teşekkür ederim:a03:est kardeşim :a03: noktayı sen koydun kardeşim ama :a12:
valla abiya hiç sorma aşırı kiloda verince artık söylenmeye başlıyorlar ne bu haliin diye
ya ben zayıflığımdan aslında hiç şikayetçi değilim hatta çok memnunumyani kardeşim hayatta çoğu şeyin azı da iyi değil çoğu da, mesela insanın kilosuzayıflar zayıfım diye, kilolu olanlar da kilom fazla diye şikayet ediyor
![]()
Behiye kardeşim, gecen hayırlı olsun inş.. Rabbim sabah namazını kaçırmamazı nasip eylesin inş.. Allah'a emanet olasın..
Tüm kardeşlerime hayırlı geceler dilerim..