Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim de, bi bu eksikti ile neyi kastettiğinizi anlayamadım desem :a03: kafa durdu artık bugünlük :a03:
est abi:a03:
yani bi mutsuz söylenmemişti oda dendi demek istedim:a26:
evet kardeşim de, bi bu eksikti ile neyi kastettiğinizi anlayamadım desem :a03: kafa durdu artık bugünlük :a03:
ilim ilim ilim
sonumum hayırlı olsun
giderek oyunu çırından çıkardım
H
behiye kardeşim ne yaptın sen ya
baktım mesajlarının hiçbiri de cümle değil çok güldüm ya
Hakikat Hakkı Hatırlamaktadır
y
behiye kardeşim ne yaptın sen ya
baktım mesajlarının hiçbiri de cümle değil çok güldüm ya
Hakikat Hakkı Hatırlamaktadır
y
ne hakkı kardeşim.çok mu hızlıyım neözür dilerim kardesim görmedim senin tez davrandigini hakkni helal eyle =))
ne hakkı kardeşim.çok mu hızlıyım ne
estağfirullah kardeşim.sen beni yanlış anladın.amacım sizi kırmak değildi.hakkınızı helal edin.ya gelmiyorki aklıma bişey bende saçmalıyorum neyse daha fazla saçmalamadan oyunu uzaktan izlemek kusura bakmayın:a03:
hayır kesinlikle kırılmadım rahat olunestağfirullah kardeşim.sen beni yanlış anladın.amacım sizi kırmak değildi.hakkınızı helal edin.
bedbahsızla kaldık ha:a02:Hayırlı geceler kardeşim, bugünlük benden bu kadar Allah'a emanet olasın kardeşim..
Herkese hayırlı geceler dilerim..
inşaAllah öyledir kardeşim.siz oynamaya devam edin yanihayır kesinlikle kırılmadım rahat olun
yok yok içiniz rahat olsun bende yazdıklarıma çok gülüyorum zateninşaAllah öyledir kardeşim.siz oynamaya devam edin yani