mabet_bekcisi
Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİRAZ TEBESSÜM 

anlaşıldı tamam
sorun yok
AHSEN-I FIGAN yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
övübmek gibi olmasın bizi akçaabatta tanımayan yoktur kardeşim mutlaka tanır sizin soyadı nedir acaba mahsuru yoksa?AHSEN-I FIGAN yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
sizde mi belçikadan bizim soyadımız KIRALİ onların ki KALKIŞIM KARDEŞİM.AHSEN-I FIGAN yazdı:
mabet_bekcisi yazdı:
oy oy oy s.a bütün topraklarım burda maşallah ya kardeşim o bizde yok benim dedem rahmetli gelinlerini kızlarından daha da üstün tutardı maşşallah nur yapsın kabrine inşallah.huzunlu_gurbet yazdı:
oooo topraklarim selamunaleykum tartismayin yavv hamsi kardesiniz uzulur yoksa ha ona gore fikralar guzel tabi ALLAH razi olsun bu gelin kaynana iliskilerinden çok ben neden acaba evin kizlari ile gelin arasinda ayrimcili,yapiliyor onu pek anlayamiyorum neyse bu foruma ters kaçti biraz ya hakkinizi helal edin kardeslerim selametle![]()
ya kardeşim bizimde belçikada trabzonlu akrabalarımız var tanır mısın acaba![]()
SELAMUN ALEYKÜM
SOYADİNİZİ SÖYLERMİSİNİZ KİMLERDENSİZ.BELKİ TANIRIM
YOK BEN TÜRKİYE SOYADINIZI KİMLERDEN OLDUĞUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN SORDUM...HIMM TANIMIYORUM BABAM KESIN BİLİR ONUNTANIDIKLARI VAR AKÇAABATTA ?????!!
AH KARDEŞİM MAHZURU VAR AMA SENDEN DOLAYI DEĞİL YANLIŞ ANLAMA OLDU MU SEN ZEKİYE BENZİYORSUN UMARIM ANLAMIŞSINDIR NE DEMEK İSTEDİĞİ Mİ?
sorun yok