VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BAK ARAMIZDA KALSIN KİMSE OKUMASIN ALACAĞIN KIZIN ÖNCE CEHİZİNE BAK YOKSA SEN BİLİN SELAMINI ALDIM COK MEMNUN OLDUM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KLARDEŞİM BENİM.:H
Ama bak aramızda kalsın hee:K
Hayırlı akşamlar..:H:H
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BAK ARAMIZDA KALSIN KİMSE OKUMASIN ALACAĞIN KIZIN ÖNCE CEHİZİNE BAK YOKSA SEN BİLİN SELAMINI ALDIM COK MEMNUN OLDUM ALLAH RAZI OLSUN RABBİME EMANET OL KLARDEŞİM BENİM.:H
abı ya yazdığımı görmedın sanırım ben hint işlemeli modeller istiyorum bunları bulduğun yerde varmı rıca etsem bakarmısın:B:B
Selamün Aleyküm
Abi Bunlari Bulmak Için çok Uğraştiniz Mi???::)))
Ama Güzeller...
Selam Ve Duayla Kalin Inşaallah...
KARDEŞİM CEVDET ABİ BANA KIZDI HERHALDE...BAK CEVAP BİLE YAZMADI..O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ..BENDE SENİN GİBİ SADECE ŞAKA YAPMIŞTIM AMA..:A
esselamu aleyküm abim bunlar ne böyle :K hiçte sevmem dantel işini çeyizde de olması gerekn şeyler bakalım napıcaz ben daha çok hint işlemeli şeyleri daha çok sevıyorum elinde onlardan da varsa koyarsan memnun olurum selametle
Essalamun aleykum hepside çok güzel cevdet abi nereden buluyorsun böyle konulari ben severim ama hiç aram yoktur,bilmem. Allah razi olsun güldürdün beni.
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM. O ZAMAN SEN DİREK EVDE KALDIN SENİ KİMSE ALMAZ ENKISA ZAMANDA ÖĞRENMEYE BAK SENİN İCİN HİNT İŞLEMESİDE YAPACAM BİRAZ BEKLE KARDEŞLERİME SIRAYLA CEVAP VERİYORUM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM BENİM. :G
Vallahi Cevdet Abicim Eğer Mümkün Olsaydi Yani Ilgini çekiyorsa Sana Kendi Tasarimlarim Olan çeyizlik ürünleri Gösterirdim Hepsi Nefis Ve Süslü Püslü ...YANİ BU KADAR İLGİNİ ÇEKER Mİ BİLMİYORUM AMA....:K
abi ya alemsin allah razı olsun.peki bu evdeki kızlar için biz çalışanlar ne yapcaz hadi bakalım
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BİRAZ SİTEMİZE NEŞE GETİRMEK İCİN UGRAŞIYORUM BU ARALAR HERKES BARUT GİBİ BEGENDİĞİNE SEVİNDİM KARDEŞİM RABBİME EMANET OL :H
ve aleykum selam, harika olmus, cok guzel bir fikir... modeller cok guzel ; bir modelden aynisinda evde var ... tabi ben beceremedigim için annecigim o güzel elleriyle yapilmis... artik zamanla dantel islemeleri genç nesillerin tarafindan pek kullanilmiyor artik moder bir gencliye sahipiz... dikkatinizi cekerim... lütfen bu dantel islerine verilen emeklere saygi gösterelim... örtünmesi toz aliyorsa evin modeli biraz fazla alaturkaya kaciyorsa bile... bençe biraz hosgörü olup annelerimizin teyze veya ablalarimizin yaptigi ise saygi duyalim ve onlarin gönlü olsun diye dantelerden evlerimizi susleyelim... bu benim görüsum... paylasim için cok sagol abi... Geceniz hayirli olsun.
Abicim Ben Sana Bişey Demedim Ki Kötü Niyetli Olarak...neden Böyle Sert Biz Cevap Yazdin...üzüzldüm Vallahi...selamün Aleykümm...