Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kızlarıma isim arıyorum yardımcı olur musunuz (1 Kullanıcı)

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kısmetse iki tane kızımız olacak onlara fazla duyulmamış anlamı güzel olan isimler arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

bir de Elisa ismini duydum anlamı sizce güzel mi koyabilir miyim ben anlayamadım size de yazıyım fikrinizi söyleyin lütfen
Elisa = Benî İsrail Peygamberlerindendir. Benî İsrail ise; günden güne Kitabullah’ı dinlemez olmuştu. Cenab-ı Hak Asuriye Devleti’ni onlara musallat eyledi. Sonra Yunus (A.S.) Asuriye içinde Ninova şehrinde Peygamber oldu

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
benim en sevdigim isimler...

sumeyye, safiyye (Allah rasulunun halasının adı ve eşlerinden birnin adı) ve hafsa (dişi aslan yavrusu demek)..

Allah analı babalı buyutsün inşallah evlatlarınızı

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
selaamün aleyküm ablacım.benim çok beğendiğim bir isim var Allah kısmet ederse evlenipde çocuğum olduğu zaman o ismi koymak istiyorum.bu ismi bir akrabamız vefat ettiği zaman gittiğimiz yerde duymuştum ve çok hoşuma gitmişti.isim TÖRE

iklimee

Kayıtlı Kullanıcı
Ecrin = Allah ın hediyesi
Alya = gök, sema
daha değişik şeyler duyarsam yazarım

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
sevde olabilir efendimizin hanımının ismi sümeyyede cok güzel enca diye isimde var ama anlamını hatırlamıyorum

ukde79

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm;

Benim kızımın adı ESLEM..

manası da : En selametli, Allah'ın dinine teslim olan demektir.

Selametle ,

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
ablamın ismi:pERNUR olabilirmi....

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
sağolun isimlerin hepsi çok güzel başka fikri olan varsa da yazabilir mi acaba

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Aleykümselam

Aleykümselam

s.a. kısmetse iki tane kızımız olacak onlara fazla duyulmamış anlamı güzel olan isimler arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

bir de Elisa ismini duydum anlamı sizce güzel mi koyabilir miyim ben anlayamadım size de yazıyım fikrinizi söyleyin lütfen
Elisa = Benî İsrail Peygamberlerindendir. Benî İsrail ise; günden güne Kitabullah’ı dinlemez olmuştu. Cenab-ı Hak Asuriye Devleti’ni onlara musallat eyledi. Sonra Yunus (A.S.) Asuriye içinde Ninova şehrinde Peygamber oldu

ENİSE = anlamı : Allah dostu ve cevşende geçiyor..

İNCİLAY = anlamı : Hilal (yeni ay )

birde ikiside benim yeğenimin ismi :)

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
ENİSE = anlamı : Allah dostu ve cevşende geçiyor..

İNCİLAY = anlamı : Hilal (yeni ay )

birde ikiside benim yeğenimin ismi :)

yiğenlerine Allah sağlık ve ömür versininşallah. enise ismi farklı ve güzel geldi saol . anlamı da çok güzel
iki tane kız ismi bulamız lazım arkadaşlar :a30:

K

KırıkTesti

eylülcüm gördünmü istediğin oldu en sonunda, sen bir tane isterken Rabbim 2 evlat birden nasip etti :) inşallah hayırlı evlat olurlar. İsim konusunda yardımcı olamıycam kusura bakma. Çünü benim koymayı düşündüğüm isimler hiç duyulmamış isimler değil o yüzden hiç yazmıyorum bile. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin her zaman. Allah'a emanet ol canım hayırlı günler

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
eylülcüm gördünmü istediğin oldu en sonunda, sen bir tane isterken Rabbim 2 evlat birden nasip etti :) inşallah hayırlı evlat olurlar. İsim konusunda yardımcı olamıycam kusura bakma. Çünü benim koymayı düşündüğüm isimler hiç duyulmamış isimler değil o yüzden hiç yazmıyorum bile. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin her zaman. Allah'a emanet ol canım hayırlı günler

evet canım Allahımın mucizeleri bitmiyor bize Allahım bir hediyesi bunlar hem de ramazanda gelen bi hediye. binlerce şükrediyorum ve Allahım isteyen herkeze nasip etsin diye dua ediyorum inşallah sağlıkla doğdukalarını da görürüz Allah razı olsun senden canım sağol

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
Benim beğendiklerim de şunlar:

Sümeyye, sare, mina, ikra, ebrar, afra, azra..

mümine bayer

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sağlıklı vehayırlı evlat nasip etsin inşallah.Zührenaz ,Ecrinnisa ,Meryemnur ,SİDAL,bu isimler nasıl değerli kardeşim?

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
herkes sümeyye de hem fikir herhalde.tabi canım başka ne olacaktı..en iyisi sümeyye.:a12:

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
en sevdiğim isimler Elif, Zeynep, Neslihan'dır. Birine Elif Zeynep, diğerine Neslihan koysanız ne güzel isimleri olurdu :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt