Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kiziyorum Ama Arkadaşlar Bu Kadar Duyarsiz Olmayin (3 Kullanıcı)

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize ablam aldığım 28.ci Cüz'üde aralıksız okudum. Şu an bitirdim. Allah'a Emanet Olun

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
1. Cüz ..|HAFİZE ....OKUNDU
2. Cüz ..|HAFİZE.... OKUNDU
3. Cüz ..|SAFİYE......OKUNDU

4. Cüz ..|ANDELİP.....OKUNDU

5. Cüz ..|TEKİN..... OKUNDU
6. Cüz ..|ŞEVVALMİNA....OKUNDU
7. Cüz ..|SEMA.MAR_OKUNDU
8. Cüz ..|SEMA.MAR_OKUNDU
9. Cüz ..| 1 T. Secdesi | @EBRULİ OKUNDU
10. Cüz |FATIMA....HAFİZE OKUNDU

11. Cüz |AFAKİSEVDA OKUNDU
12. Cüz | @EBRULİ OKUNDU
13. Cüz | 1.T. Secdesi |TURGAY... OKUNDU
14. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ.... OKUNDU

15. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ.... OKUNDU
16. Cüz | 1.T. Secdesi | HAFIZ KIZ OKUNDU
17. Cüz | 1.T. Secdesi | UMEYYE OKUNDU
18. Cüz | SALİH CİNGÖZ okundu
19. Cüz | 2.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU

20. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
21. Cüz | 1.T. Secdesi | ZUNNU-U MİSRİ..... OKUNDU

22. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
23. Cüz | 1.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU

24. Cüz | 1.T. Secdesi |BÜLENT TUNALI OKUNDU

25. Cüz | KURŞUN KALEM OKUNDU
26. Cüz | ABDA
27. Cüz | 1.T. Secdesi | ABDA

28. Cüz | NESRİNAKYAZİLİ TURGAY OKUNDU

29. Cüz |KELTEPE..... OKUNDU
30. Cüz | 2.T. Secdesi|RESUL

Bitis, Teslim Tarihi:15.03.08

26.27.30. BEN OKUYORUM İNŞ

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
BEN HAFIZIM AMA SIZE EY ... ACAYIPLER GURUHU(HAFIZE...KASIM HADİ.)YAĞMURLU HAVADA SU YOK.....

SELAM KARDEŞİM KEŞKE HAFIZ OLDUĞUNU YAZMASAYDIN BEN DE BİR HAFIZIM LAKİN AĞZINDAN ÇIKAN O SÖZLERİ SİZE YAKIŞTIRAMADIM.AHLAKIMIZA DA ÇOK TERS DÜŞER ÇÜNKÜ BİZLER TOPLUMA ÖRNEK OLACAĞIZ.LÜTFEN BİR DAHA BİR ŞEY SÖYLEYECEKSEK 10 DÜŞÜNÜP 1 SÖYLEYELİM

deren75

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bitmiş galiba ben yeni gördüm Allah kabul etsin

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
:):)selam Hafize Abla Bende Forumu Bu Gün Tesadüfen Gördüm çok Güzel Bir çalişma Iyiliğe çiğir Açanlar Hadisi şerifince Okuyanlara önder Olduğundan Okuyanlarin Sayisinca Bi O Kadar Sevap Da Sana Geliyor Ne Mutlu Sana.bidaki Sefere Ben De Okurum Inşalllah.ALLAHA EMANET OLUN.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
SELAM KARDEŞİM KEŞKE HAFIZ OLDUĞUNU YAZMASAYDIN BEN DE BİR HAFIZIM LAKİN AĞZINDAN ÇIKAN O SÖZLERİ SİZE YAKIŞTIRAMADIM.AHLAKIMIZA DA ÇOK TERS DÜŞER ÇÜNKÜ BİZLER TOPLUMA ÖRNEK OLACAĞIZ.LÜTFEN BİR DAHA BİR ŞEY SÖYLEYECEKSEK 10 DÜŞÜNÜP 1 SÖYLEYELİM

O ZAMAN AĞZINIZDAN ÇIKAN SÖZLERE SİZ DİKKAT EDİN O KADAR KIRICI ALAYLI YAZMIŞSINIZ Kİ ÇOK ÜZÜLDÜM YATTIM KALKTIM AKLIMDAN ÇIKMADI SİZ BENİ NE KADAR TANIYORSUNUZ Kİ ALAYLI KONUŞUYORSUNUZ SİZİN OKUMUŞLUĞUNUZ HAFIZLIĞINIZ SİZE BENİMDE BİLDİKLERİM ELHAMDÜLLİLLAH BANA BEN HAYATIMDA DAHA BİR KİMSEYİ KIRMADIM KIRMAMDA AMA SİZİN SÖZLERİNİZE ÇOK ÇOK KIRILDIM :A

BEN HAFIZIM AMA SIZE EY ... ACAYIPLER GURUHU(HAFIZE...KASIM HADİ.)YAĞMURLU HAVADA SU YOK.....GÜZELMİ BEĞENDİNMİ

AKINKARADAĞ SÖZÜM SİZE DEĞİL ÖZÜR DİLERİM O KİŞİYE YAZDIĞIMI ZANNETTİM ÇOK MORALİMİ BOZDU O KİŞİ TABİKİ HAFIZLAR BİZLERE ÖRNEK OLACAK KİŞİLER HAFIZLARIDA OKADAR SEVERİMKİ BANA HEP ANLATSINLAR BİLSEMDE TEKRAR TEKRAR DİNLEMEYİ SEVERİM AMA BEN ONUN HAFIZLIĞINDAN ŞÜPHE DUYARIM O KADAR İSME BAKMADAN CEVAP YAZDIM RABBİM VE SEN AFFET ÖZÜR DİLİYORUM

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykğm hayırlı sabahalr abla kusura bakma aldığım cüzü henüz bitiremedim çalışıyor olunca geç oldu biraz en kısa zamanda inş. okuyup size hbr veririm selam ve dua ile

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykğm hayırlı sabahalr abla kusura bakma aldığım cüzü henüz bitiremedim çalışıyor olunca geç oldu biraz en kısa zamanda inş. okuyup size hbr veririm selam ve dua ile

TAMAM CANIM OKUYAMIYANLAR OLURSA BİTİRMEYE ÇALIŞACAĞIM İNŞ SELAMETLE

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
:A selamün aleyküm hafize abla benim laflarım da sana değildi.sana o kötü sözlrei sarfeden abdülbaki kardeşimize idi.Allah onu da ıslah eylesin.inşallah hafız ise o hafızlığın hürmetine Allah ona da güzel ahlakla süslenmeyi nasip eylesin.senide üzdüysem çok özür dilerim bu arada benim adım asiye ama ben gerçekten hafızlık yaptım daha bu yıl bitirdidm unutmamam için bana da dualarınızda yer verir misiniz?:H

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
:):)selam Hafize Abla Bende Forumu Bu Gün Tesadüfen Gördüm çok Güzel Bir çalişma Iyiliğe çiğir Açanlar Hadisi şerifince Okuyanlara önder Olduğundan Okuyanlarin Sayisinca Bi O Kadar Sevap Da Sana Geliyor Ne Mutlu Sana.bidaki Sefere Ben De Okurum Inşalllah.ALLAHA EMANET OLUN.

AKINKARADAG İNŞ BU SEVABA BEREKETE HEPİMİZ NAİL OLALIM KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN HATİMLER AÇTIK KATILIRSAN SEVİNİRİZ

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
:A selamün aleyküm hafize abla benim laflarım da sana değildi.sana o kötü sözlrei sarfeden abdülbaki kardeşimize idi.Allah onu da ıslah eylesin.inşallah hafız ise o hafızlığın hürmetine Allah ona da güzel ahlakla süslenmeyi nasip eylesin.senide üzdüysem çok özür dilerim bu arada benim adım asiye ama ben gerçekten hafızlık yaptım daha bu yıl bitirdidm unutmamam için bana da dualarınızda yer verir misiniz?:H

NE KADAR GÜZEL TÜYLERİM ÜRPERDİ SENİ TANIMIYORUM AMA İNANKİ GURU DUYDUM RABBİM HAFIZLIĞINI DAİM ETSİN İNŞ AHİRETTE HAFIZLARIN MÜKAFATI ÇOK OLACAKMIŞ RABBİM BİZZAT KENDİSİ DİNLEYECEKMİŞ AZ BİRŞEYMİ ÇOK ÇOK OKU HİÇ SIKILMA DUALARA GİTTİĞİM ZAMAN HAFIZIN KARŞISINDA OTURMAK İSTİYORUM AĞZINDAN ÇIKACAK HİÇBİR SÖZÜ KAÇIRMAMAK İÇİM RABBİMDE SANKİ DUAMI KABUL EDİYOR OLACAK Kİ HEP KARŞIMA GELİYOR SENİ ÇOK SEVDİM DİN KARDEŞLİĞİ ADINA BURADA OLANLAR HERKEZ KIZIM OĞLUM KARDEŞİM GİBİLER A.E.O RABBİM DAİM ETSİN İNŞ

SÖZLERİM SANA DEĞİL BİRAN İÇİN O İSMİ GÖRÜNCE GENE O KİŞİ ZANNETTİM HER YAZDIĞIM FORUMLARDA KARŞIMA ÇIKIYOR

akinkaradag

Kayıtlı Kullanıcı
:)bir şey Değil Hafize Abla Kusura Bakmayin Abla Diyorum Ama Kizmiyorsunuz Inşallah.kiziniz Olarak,kardeşiniz Olarak Görürseniz Sevinirim..zaten Evin Tek Kiziyim Bana Ablalik Yaparsaniz Sevinirim.:h

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı
ooo

ooo

bakıyorumda hafıze hanım.. hatım standı açmış ne ala...
ama bu hatım hatım den baska her seyı için de barındırıyor yazık.....
hafızlığıma gelınce kımse sakın benım kur anıma ve hafızlığıma dıl uzatmasın yok sa yarın hz MUHAMMED(asm)nın huzurunda ondan hakkımı alırımm...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bakıyorumda hafıze hanım.. hatım standı açmış ne ala...
ama bu hatım hatım den baska her seyı için de barındırıyor yazık.....
hafızlığıma gelınce kımse sakın benım kur anıma ve hafızlığıma dıl uzatmasın yok sa yarın hz MUHAMMED(asm)nın huzurunda ondan hakkımı alırımm...

AYNEN KARŞILIĞINI BENDE ALIYORUM HAFIZ BEY:!:!:!

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Hayirli Sabahlar Arkadaşlar Hatimleri Bitirelim Ve Duasini Yapalim Inş

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm benim aldığım cüzü annem okudum kusura bakma ablacığım selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt