Hafize ablam aldığım 28.ci Cüz'üde aralıksız okudum. Şu an bitirdim. Allah'a Emanet Olun
1. Cüz ..|HAFİZE ....OKUNDU
2. Cüz ..|HAFİZE.... OKUNDU
3. Cüz ..|SAFİYE......OKUNDU
4. Cüz ..|ANDELİP.....OKUNDU
5. Cüz ..|TEKİN..... OKUNDU
6. Cüz ..|ŞEVVALMİNA....OKUNDU
7. Cüz ..|SEMA.MAR_OKUNDU
8. Cüz ..|SEMA.MAR_OKUNDU
9. Cüz ..| 1 T. Secdesi | @EBRULİ OKUNDU
10. Cüz |FATIMA....HAFİZE OKUNDU
11. Cüz |AFAKİSEVDA OKUNDU
12. Cüz | @EBRULİ OKUNDU
13. Cüz | 1.T. Secdesi |TURGAY... OKUNDU
14. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ.... OKUNDU
15. Cüz | 1.T. Secdesi | @EBRULİ.... OKUNDU
16. Cüz | 1.T. Secdesi | HAFIZ KIZ OKUNDU
17. Cüz | 1.T. Secdesi | UMEYYE OKUNDU
18. Cüz | SALİH CİNGÖZ okundu
19. Cüz | 2.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
20. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
21. Cüz | 1.T. Secdesi | ZUNNU-U MİSRİ..... OKUNDU
22. Cüz |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
23. Cüz | 1.T. Secdesi |ZUNNU-U MİSRİ.... OKUNDU
24. Cüz | 1.T. Secdesi |BÜLENT TUNALI OKUNDU
25. Cüz | KURŞUN KALEM OKUNDU
26. Cüz | ABDA
27. Cüz | 1.T. Secdesi | ABDA
28. Cüz | NESRİNAKYAZİLİ TURGAY OKUNDU
29. Cüz |KELTEPE..... OKUNDU
30. Cüz | 2.T. Secdesi|RESUL
Bitis, Teslim Tarihi:15.03.08
BEN HAFIZIM AMA SIZE EY ... ACAYIPLER GURUHU(HAFIZE...KASIM HADİ.)YAĞMURLU HAVADA SU YOK.....
SELAM KARDEŞİM KEŞKE HAFIZ OLDUĞUNU YAZMASAYDIN BEN DE BİR HAFIZIM LAKİN AĞZINDAN ÇIKAN O SÖZLERİ SİZE YAKIŞTIRAMADIM.AHLAKIMIZA DA ÇOK TERS DÜŞER ÇÜNKÜ BİZLER TOPLUMA ÖRNEK OLACAĞIZ.LÜTFEN BİR DAHA BİR ŞEY SÖYLEYECEKSEK 10 DÜŞÜNÜP 1 SÖYLEYELİM
selamün aleykğm hayırlı sabahalr abla kusura bakma aldığım cüzü henüz bitiremedim çalışıyor olunca geç oldu biraz en kısa zamanda inş. okuyup size hbr veririm selam ve dua ile
selam Hafize Abla Bende Forumu Bu Gün Tesadüfen Gördüm çok Güzel Bir çalişma Iyiliğe çiğir Açanlar Hadisi şerifince Okuyanlara önder Olduğundan Okuyanlarin Sayisinca Bi O Kadar Sevap Da Sana Geliyor Ne Mutlu Sana.bidaki Sefere Ben De Okurum Inşalllah.ALLAHA EMANET OLUN.
:A selamün aleyküm hafize abla benim laflarım da sana değildi.sana o kötü sözlrei sarfeden abdülbaki kardeşimize idi.Allah onu da ıslah eylesin.inşallah hafız ise o hafızlığın hürmetine Allah ona da güzel ahlakla süslenmeyi nasip eylesin.senide üzdüysem çok özür dilerim bu arada benim adım asiye ama ben gerçekten hafızlık yaptım daha bu yıl bitirdidm unutmamam için bana da dualarınızda yer verir misiniz?:H
bakıyorumda hafıze hanım.. hatım standı açmış ne ala...
ama bu hatım hatım den baska her seyı için de barındırıyor yazık.....
hafızlığıma gelınce kımse sakın benım kur anıma ve hafızlığıma dıl uzatmasın yok sa yarın hz MUHAMMED(asm)nın huzurunda ondan hakkımı alırımm...
selamün aleyküm benim aldığım cüzü annem okudum kusura bakma ablacığım selametle