asaint
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.asaint.tr
antep güzel yer git gide gelişiyor ben ordan 2 defa otobüsle gecmiştim m.oldums.a. arkadaşlar bende entepliyem
antep güzel yer git gide gelişiyor ben ordan 2 defa otobüsle gecmiştim m.oldums.a. arkadaşlar bende entepliyem
S A,arkadaslar ben aslen Kahraman Maras liyim ama Belçikada ikamet etmekteyim,ama insanin memleketi gibisi yok,
Allah a emanet olun,selametle...
selamun aleyküm ooo ne güzel samsunlu da varmışş:Hbende samsunluyum.ama yurt disindayim.
selamun aleyküm hayırlı günlerr Rabbimiz zihin açıklığı versin:H:H giresunda öğrenimimi sürdürüyorum ve giresunluyum :H
bende antepteyim a.e.oantep güzel yer git gide gelişiyor ben ordan 2 defa otobüsle gecmiştim m.oldum
selamun aleyküm karadenizlisin yani ne güzel trabzon çok güzel bir şehir bence ama haklısın alışkanlık önemliBen de Trabzonluyum ama İstanbul da oturuyorum. Bazan memleketimde yaşasaydım diye düşündüğüm oluyor, ama İstanbul da yaşamakda ayrı bir güzellik. Düşünüyorum da sanırım İstanbul'a alışan buralardan kolay kolay vazgeçemiyor.
selamun aleyküm karadenizlisin yani ne güzel trabzon çok güzel bir şehir bence ama haklısın alışkanlık önemli
SELAMÜN ALEYKÜM .BENCE GÜLMENİZ DEĞİL AĞLAMANIZ GEREKİR :A
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH
Essalamun aleykum kardesim bende fransa'da ikamet ediyorum.Niye üzülüyorsun kardesim ben varim ya bende aynen kardesime katiliyorum.Insanin memleketi gibisi varmi.ama aslen GAZIANTEP'liyim.Selametle kalin.evet var turk ama almanya daki kadar degil tabi, ama bizim durdugumuz yerde annem bir kac turk arkadasi var ama benim hic yok olmasini cok isterdim :A ama fransanin guzel olmasina gelince en acikcasi hic guzel bulmuyorum turkiyeyi memleketimi hayatta degismem insanin kendi memleketei baska
selamun aleyküm kardeşim Rabbimize emanet olben samsunda oturuyorum
selamun aleyküm evet erzurumun insanları gerçekten öyle sıcak misafir perver arkadaşımvar biliyorum Rabbimize emanet olun inşaallah :Hben ERZURUMLUYUM doğma büyüme soğuk şehrin sıcak bir insanıyım