-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
samsunun ilçesinde dogma büyüme samsunluyum:evet:evetSEN SAMSUNLUMUSUN YOKSA ORDAMI İKAMET ETMEKTESİN
samsunun ilçesinde dogma büyüme samsunluyum:evet:evetSEN SAMSUNLUMUSUN YOKSA ORDAMI İKAMET ETMEKTESİN
o zaman sizin fındık bahçenizde vardır oralarda yanılmıyorsam fındık bölgesi
ve aleyküm selam Rabbimize emnaet olun inşaallah selamun aleyküms.a ben de istanbul da oturuyorum Allah c.c emanet olun ..
yyaaaa hiç sorma bizim de var tabi siz de hazır fındık alıyosunuz dimi toplanmış ne güzel:K:Kooo dedemin cok var findik bahceleri ama acikcasi biz findik toplamiyoruz yazin :] akrabalar agustos ayini hep findik toplamakla geciriolar...
ve aleyküm selam Rabbimize emnaet olun inşaallah selamun aleyküm
ve aleyküm selam Rabbimize emanet olun inşaallah:Hselamün aleyküm.
Fethiyede oturuyorum.ama aslen karslıyım.
selamun aleyküm RAbbimize emanet olunBen Ordu lu Zorbey.Zor olduğum doğruda bey kimdir bilmiyorum.Bey olamaya çalışmıyorum.Zaten bu hale beylik hevası yüzünden gelmedik mu?
yyaaaa hiç sorma bizim de var tabi siz de hazır fındık alıyosunuz dimi toplanmış ne güzel:K:K
SA.SİZ TOPLAMIYORSANIZ BİZ TOPLAYALIM:Kooo dedemin cok var findik bahceleri ama acikcasi biz findik toplamiyoruz yazin :] akrabalar agustos ayini hep findik toplamakla geciriolar...
SA.SİZ TOPLAMIYORSANIZ BİZ TOPLAYALIM:K
EMİNMİSİN.DEDEN KOVALAMASIN BİZİ:KBİZ İŞİMİZİ GARANTİYE ALALIM.SÖYLE DEDENE KARGOYLA YOLLASIN:Kbuyrun buyrun memnuniyetle dedem cok sevinir valla :K
EMİNMİSİN.DEDEN KOVALAMASIN BİZİ:KBİZ İŞİMİZİ GARANTİYE ALALIM.SÖYLE DEDENE KARGOYLA YOLLASIN:K
AS.MALATYAYA GİTTİM.AMA KÜÇÜKTÜM.MEYDANI HATIRLIYORUM.ATATÜRK MEYDANI VARDI.SELAMÜN ALEYKÜM . BEN DE MALATYA DOĞUMLUYUM...
ÇOOOKKKKK UZUN YILARDIR :K :K ( 1 YAŞINDAN BERİ ) İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ...
ve aleyküm selam Rabbimize emanet olun hayırlı işlerrSelamünaleyküm TUBAGÜNER kardeşim. Bende aslen KONYA EREĞLİliyim ama işim gereği şu an Ş.URFA'nın bir köyündeyim
SELAM VE DUA İLE...ALLAHA EMANET OLUNUZ....
ve aleykümmselam Rabbimize emanet olun inşaallah:H:HSELAMÜN ALEYKÜM . BEN DE MALATYA DOĞUMLUYUM...
ÇOOOKKKKK UZUN YILARDIR :K :K ( 1 YAŞINDAN BERİ ) İSTANBULDA İKAMET EDİYORUM ...
selamun aleykümm Rabbimize emanet olun sevgiler:HTokatlıyım ama malesef istanbulda oturuyorum.
hiç sorma fındık toplayacak insan bulmuş kaçırır mı hiçç :K:K:K siz findik toplicaksiniz ve dedem sizi kovalicak oyle mi ?? aslaaa asil o beni kovalio toplamiom diye ancak siz bahcelere dayanabilirmisiniz bilmem ama.hemen soylim gonderir