Tokatlıyım ama malesef istanbulda oturuyorum.
selam hemşerim ben de tokatlıyım tanışmak ist erim
:H
Tokatlıyım ama malesef istanbulda oturuyorum.
aleykum selam elazığ harputlu arkadaşım bende elazığlıyım paluluyum Allaha emanet olve aleyküm selam hayırlı günler:evet
canım a.s.bende eskişerhir de ikamet ediyorum hiç eskişehirde ikamet eden yok sanırım
a.e.o.sevgilerimle
selamun aleyküm ben hataylıyım
ama ankara dogumluyum
:evet SLM Kardeşlerim İzmirliyim İzmirde İkamet ediyorum
aslında bu soru çok dikatımı cekti!! neden mi!!gecende asistan adayı bir arkadaşla konuşuordum..bıraz muhabbet ettıkten sonra merak edip nereli olduğunu sordum!!gayet ciddi bir şekilde:"dünyalıım dedi":eveteh tabii öyle bir insandan da böle ilginç bir cevap gelirdi..bu arada ben de bir dünyalım...selamun aleyküm simdide kim hangi ilde oturuyor onu öğrenelim
ben Samsun da ikamet ediyorum
aslında bu soru çok dikatımı cekti!! neden mi!!gecende asistan adayı bir arkadaşla konuşuordum..bıraz muhabbet ettıkten sonra merak edip nereli olduğunu sordum!!gayet ciddi bir şekilde:"dünyalıım dedi":eveteh tabii öyle bir insandan da böle ilginç bir cevap gelirdi..bu arada ben de bir dünyalım...
muğlada otumaktayım.aslen hataylıyım..hay.gunler
Bende yeni üyeyim buraya gercekden güzel bie site olmuş herkesin ellerine saglık bu arada bende TOKAT lıyım islama gönül veren arkadaşlar sizlerle tanışmak cok güzel inşallah ilerde daha güzel paylaşımlarda bulunacaz sizlerle ...Allaha emanet olun selam ve dualala kalın..
Selamun Aleyküm arkadaşlar
Bende İstanbul da oturuyorum..
Aslen Kastamonu luyum