aleküm selam...s.a.Bende aslen Üsküp' lüyüm Dedelerim ordan Türkiye' ye göçmüşler ama Mihmandar-ı Resulullah (r.a.)' ın bahçesi İstanbul' da doğdum ve halen burda yaşıyorum inş.
selamun aleyküm hayırlı günlerbende MALATYA yeşilyurtluyum am bursada yaşıyorum herkese hayırlı günler
aleyküm selam..S.A ben de samsunluyum
ve aleyküm selam hayırlı günleresselamün aleyküm wr wbr
bende aslen RİZE'lyim ama İSTANBUL'da oturuyorum
var mi aranizda rizeli ? ))
aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun hayırlı günler..s.a cümleten. forumla yeni tanıştım ve yeni üye oldum.
ben ş.urfalıyım.ama ailece aydındayız ben de aksaraydayım(niğde)...trabzona yerleşmeyi düşünüyorum...saygılar sevgiler.
aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah hayırlı günlers.a bu siteyi şans eseri buldum ve hemen üye oldum.
benim için çok faydalı olacağına eminim
bu arada bayburtluyum ama afyonyonda oturuyorum
selamun aleyküm.. amin hayırlı günler...RAbbimize emanet olun inşaallahallahın selamı tümünüzün üzerinize olsun deyerli arkadaşlarım aslen erzurumluyum fakat izmirde ikamet ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun saygılar...
aleykümselam..Selamün aleyküm ben K.maraşlıyım ve orda oturuyorum
aleyküm selam üyeğiniz hayırlı olsun inşaallah hayırlı günler..selamün aleyküm arkadaşlar.bende yeni üyeyim.konyalıyım burdurda öğrenciyim
aleykümselamm hayırlı günler Rabbimize emanet olun inşaallahs.a. tuba kardesim. ben kirsehirliyim ama dogma büyüme almanya:-(
hayırlı günlerr selamun aleyküm kardeşimmerhaba bende bursalıyım
aleykümselam hayırlı günlers.a. bende Kastamonuluyum
aleyküm selam hayırlı günlerselamün aleyküm bende batmanlıyım ve aynı zamanda batmandada ikamet ediyorum