Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KİM NERELİ NERDEN ACABA? (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
RE: KİM NERELİ NERDEN ACABA?

SELAMÜN ALEYKÜM ASLINDA ELİMİZDE YAŞADIĞIMIZ İLLERİN RESİMLERİ VARSA DAHADA GÜZEL OLUR PAYLAŞIM...SELAM VE DUA İLE HEPİNİZ ALLAH CC EMANET OLUN..........

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

:D
mk5834 yazdı:
meftun61 yazdı:
mtekik yazdı:
meftun61 yazdı:
meftun61 yazdı:
mtekik yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

ben de havası sert ,insanı mert yerden

yada yiGidin harman olduğu yerden

aşıklar,ozanlar memleketi,kültür başkenti,selçukluya osmanlıya eyalet olmuş , anadolunun merkezi,kurtuluş savaşında kilometre taşı olmuş , milli mücadelenin temellerinin atıldığı yerden
SİVASTANIM.
AMA ASLEN SİVAS KANGALLIYIM.

S.A. KARDEŞ
HAYIRLI SABAHLAR,

NE O ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİN MEMLEKETİNİ BİLİYORUZ, DOĞRU DÜZGÜN BİR YOLU BİLE YOK.
ÖVDÜĞÜN KADAR OLMASADA YİNEDE GÜZEL BİR ŞEHİR.

HANİ BİZ KENDİ MEMLEKETİMİZ HAKKINDA BİR ŞEY YAZDIKMI. YAZACAK OLSAK BU FORUM AZ GELİR ZATEN.
K.S.E.O.

HİÇ YANI MEHMET ABİ.BEN BİR KIŞ MARAŞTAN TRABZONA GELİRKEN SİVASA BİR GELDİK AMAN ALLAHIM KIŞ KAR FIRTINA ÜSTELİK GECE,SOĞUUUKK.BEN DEDİM HERHALDE BURDAN ÇIKAMAYACAZ.2 SAATTE TAKABİLDİLER ZİNCİRLERİ.ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİM VALLA.

S.A.
BUYUR MUSTAFA KARDEŞİM, BUNUDA BENMİ SÖYLETTİM. DEMEKKİ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZMIŞ.

BU ARADA K.MARAŞ İLE TRABZON ARASINDA MANEVİ BAĞ ÇOK KUVVETLİDİR.
K.MARŞATA TRABZON CADDESİ, TRABZONDA DA MARAŞ CADDEESİ VARDIR. (BEN TRABZONU DAHA GÖREMEDİM ORADADA MARAŞ CADDESİ OLDUĞUNU TV PROGRAMINDA DİNLEMİŞTİM. İNŞALLAH İLK HEDEFİM KARADENİZ TURU YAPMAK. ORADAKİ YAYLALARA İMRENİYORUM. )
HADİ İSLAMİYET .GEN AİLESİ BİR ORGANİZASYON YAPSINDA HEPİMİZİ ORALARDA BİR YERDE BULUŞTURSUN. PARASI NEYSE VERİRİZ İNŞALLAH.

K.S.E.O[/quo

ABİM EVET TRABZONLA MARAŞ ARASINDA MANEVİ BİR BAĞ VAR BUNUN HİKAYESİNİ BİLİYORUM
KAHRAMANMARAŞLI BİR VALİ TRABZONA ATANMIŞ VE TRABZONU BENİMSEMİŞ ORAYI İKİNCİ MEMLEKETİ YAPMIŞ VE TRABZONDA MARAŞ CADDESİ MARAŞTADA TRABZON CADDESİ DİYE İSİM VERMİŞ.VE BU CADDELER BU İLLERİN EN İŞLEK CADDELERİDİR.

bak biliyordum zaten aranızda manevide olsa bir bağ olduğunu.boşuna ikiniz birden yüklenmediniz bana.ben yine söylüyorum.yollarımız gayet güzel.değilsede sizler gelin yeterki, ben duble yol yaptırırım.havasına gelince oda allah vergisi.buz gibi havası olmadan bir sivas düşünemiyorum ben.önyargılı olmayalım lütfen.hele bi gelin sizi ağırlayayım gezdireyim sonra fikrinizi söylersiniz....

MUSTAFA ABİ ZATEN GEZME HASTASIYIM BANA EVLİYA ÇELEBİNİN RAKİBİ DİYORLAR DAMARIMA BASMA GELİRİM BAŞINA PÜSKÜLLÜ BELA OLURUM HAAAA:D:D SAYGILAR ABİM İNŞALLAH NASİP KISMET

ruveyda28

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. bende samsunluyum.ankarada oturuyorum.samsunlulara ayrıca selam olsun.

NurSena

Kayıtlı Kullanıcı

serkan25 yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

ben de havası sert ,insanı mert yerden

yada yiGidin harman olduğu yerden

aşıklar,ozanlar memleketi,kültür başkenti,selçukluya osmanlıya eyalet olmuş , anadolunun merkezi,kurtuluş savaşında kilometre taşı olmuş , milli mücadelenin temellerinin atıldığı yerden
SİVASTANIM.
AMA ASLEN SİVAS KANGALLIYIM.
A.S Abi bu özellikler bizim oraya benziyo sen sakın ERZURUMLU olmayasın.:)
yigitler orda harman olmuş , NENE HATUN , Kır at oralarda sulanmış.
Bende aslen ERZURUM Ilıcalıyım. Ama İZMİRde oturuyoruz.
DOGUNUN SINIR TAŞI ERZURUMUN DADAŞI, İZMİRİN VAR EFESİ EGİLMEZ TÜRKÜN BAŞI.B)B)B)

SA
BENDE ERZURUMLUYUM SERKAN BEY :) AMA ALMANYADAN KATILIYORUM..

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM ASLINDA ELİMİZDE YAŞADIĞIMIZ İLLERİN RESİMLERİ VARSA DAHADA GÜZEL OLUR PAYLAŞIM...SELAM VE DUA İLE HEPİNİZ ALLAH CC EMANET OLUN..........

VE ALEYKÜM SELAM ELİMİZDE RESİM VAR AMA BURAYA EKLEYEMİYORUM :)
ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARINA AFYONKARAHİSAR DAN KUCAKLAR DOLUSU SEVGİ VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE ALLAH AEMANET OLUN

Kaan Erdem

Yönetici

''SERT'' KARDEŞİMİZ BU KONUYLA İLGİLİ BİR FORUM AÇTI ORAYA BAKARSANIZ KOLAYLIK OLACAK..ALLAH CC EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE..........

paradise_angel yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

VE ALEYKÜM SELAM ELİMİZDE RESİM VAR AMA BURAYA EKLEYEMİYORUM :)
ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARINA AFYONKARAHİSAR DAN KUCAKLAR DOLUSU SEVGİ VE SELAMLARIMI YOLLUYORUM HAYIRLI AKŞAMLAR HERKESE ALLAH AEMANET OLUN

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

aslen yozgatlıyım
aydın'da oturuyorum

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

S.A

MEŞHUR AFYON KALEMİZ ALLAH A EMANET OLUN

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

S.A EVET ÖĞRENDİM ÇOK ŞÜKÜR:) ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN VE SERT KARDEŞİMDEN ALLAH A EMANET OLUN

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.......

paradise_angel yazdı:
S.A EVET ÖĞRENDİM ÇOK ŞÜKÜR:) ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN VE SERT KARDEŞİMDEN ALLAH A EMANET OLUN

Kaan Erdem

Yönetici

sadece övmek yetmez birazda illerimizin,yada ilçe.köylerimizin resimleri nerede arkadaşlar.......

benden bu kadar selam ve dua ile...........

utku98

Kayıtlı Kullanıcı

adana merkez cami ve taşköprümüz

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

SA arkadaşlar ben güneşin en erken doğduğu yerdenim AĞRININ DOĞUBEYAZIT ilçesinden halen orada oturuyorum AĞRI DAĞININ ETEKLERİNDE çok şirin bir yer yüzliramızım üzerindeki İSHAK PAŞA SARAYI DAVAR

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

s.a

geleneksel afyon evleri

zafer tepesi

iscehisar mermer ocağından bir görünüş mermerciyiz ya hani

imaret camii

allah a emanet olun selametle

hanne_isra

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATUH
ASLEN KAHRAMANMARAŞ'LIYIM AMA ADANA'DA OTURUYORUM............

<<<BU DÜNYA GAMHANEDİR, GAM ÇEKEN DELİ DİVANEDİR. BU DÜNYA SENİN OLSUN. YİNEDE SONUN VİRANEDİR....>>>

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt