Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KİM NERELİ NERDEN ACABA? (2 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: KİM NERELİ NERDEN ACABA?

meftun61 yazdı:
mtekik yazdı:
meftun61 yazdı:
meftun61 yazdı:
mtekik yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

ben de havası sert ,insanı mert yerden

yada yiGidin harman olduğu yerden

aşıklar,ozanlar memleketi,kültür başkenti,selçukluya osmanlıya eyalet olmuş , anadolunun merkezi,kurtuluş savaşında kilometre taşı olmuş , milli mücadelenin temellerinin atıldığı yerden
SİVASTANIM.
AMA ASLEN SİVAS KANGALLIYIM.

S.A. KARDEŞ
HAYIRLI SABAHLAR,

NE O ÖVE ÖVE BİTİREMEDİĞİN MEMLEKETİNİ BİLİYORUZ, DOĞRU DÜZGÜN BİR YOLU BİLE YOK.
ÖVDÜĞÜN KADAR OLMASADA YİNEDE GÜZEL BİR ŞEHİR.

HANİ BİZ KENDİ MEMLEKETİMİZ HAKKINDA BİR ŞEY YAZDIKMI. YAZACAK OLSAK BU FORUM AZ GELİR ZATEN.
K.S.E.O.

HİÇ YANI MEHMET ABİ.BEN BİR KIŞ MARAŞTAN TRABZONA GELİRKEN SİVASA BİR GELDİK AMAN ALLAHIM KIŞ KAR FIRTINA ÜSTELİK GECE,SOĞUUUKK.BEN DEDİM HERHALDE BURDAN ÇIKAMAYACAZ.2 SAATTE TAKABİLDİLER ZİNCİRLERİ.ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİM VALLA.

S.A.
BUYUR MUSTAFA KARDEŞİM, BUNUDA BENMİ SÖYLETTİM. DEMEKKİ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZMIŞ.

BU ARADA K.MARAŞ İLE TRABZON ARASINDA MANEVİ BAĞ ÇOK KUVVETLİDİR.
K.MARŞATA TRABZON CADDESİ, TRABZONDA DA MARAŞ CADDEESİ VARDIR. (BEN TRABZONU DAHA GÖREMEDİM ORADADA MARAŞ CADDESİ OLDUĞUNU TV PROGRAMINDA DİNLEMİŞTİM. İNŞALLAH İLK HEDEFİM KARADENİZ TURU YAPMAK. ORADAKİ YAYLALARA İMRENİYORUM. )
HADİ İSLAMİYET .GEN AİLESİ BİR ORGANİZASYON YAPSINDA HEPİMİZİ ORALARDA BİR YERDE BULUŞTURSUN. PARASI NEYSE VERİRİZ İNŞALLAH.

K.S.E.O[/quo

ABİM EVET TRABZONLA MARAŞ ARASINDA MANEVİ BİR BAĞ VAR BUNUN HİKAYESİNİ BİLİYORUM
KAHRAMANMARAŞLI BİR VALİ TRABZONA ATANMIŞ VE TRABZONU BENİMSEMİŞ ORAYI İKİNCİ MEMLEKETİ YAPMIŞ VE TRABZONDA MARAŞ CADDESİ MARAŞTADA TRABZON CADDESİ DİYE İSİM VERMİŞ.VE BU CADDELER BU İLLERİN EN İŞLEK CADDELERİDİR.

bak biliyordum zaten aranızda manevide olsa bir bağ olduğunu.boşuna ikiniz birden yüklenmediniz bana.ben yine söylüyorum.yollarımız gayet güzel.değilsede sizler gelin yeterki, ben duble yol yaptırırım.havasına gelince oda allah vergisi.buz gibi havası olmadan bir sivas düşünemiyorum ben.önyargılı olmayalım lütfen.hele bi gelin sizi ağırlayayım gezdireyim sonra fikrinizi söylersiniz....

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.Kardeşim biz aslen BAYRBURTLUYUZ ama İSTANBULUN güzel bir ilçesinde ikamet etmekteyiz.Buranın yerlisi sayılırız,dedem 45 yıl önce yerleşmiş buraya,İSTANBUL gibi diyar varmı beee diyeceğim ama bizim ülkemizin bir karış toprağı bile güzeldir yeterki bizim olsun dua ile

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

serkan25 yazdı:
mk5834 yazdı:
s.a

ben de havası sert ,insanı mert yerden

yada yiGidin harman olduğu yerden

aşıklar,ozanlar memleketi,kültür başkenti,selçukluya osmanlıya eyalet olmuş , anadolunun merkezi,kurtuluş savaşında kilometre taşı olmuş , milli mücadelenin temellerinin atıldığı yerden
SİVASTANIM.
AMA ASLEN SİVAS KANGALLIYIM.
A.S Abi bu özellikler bizim oraya benziyo sen sakın ERZURUMLU olmayasın.:)
yigitler orda harman olmuş , NENE HATUN , Kır at oralarda sulanmış.
Bende aslen ERZURUM Ilıcalıyım. Ama İZMİRde oturuyoruz.
DOGUNUN SINIR TAŞI ERZURUMUN DADAŞI, İZMİRİN VAR EFESİ EGİLMEZ TÜRKÜN BAŞI.B)B)B)

valla sizin orada ne harman olur bilmem ama sapla samanı karıştırmayalım:D:D:D
mutlaka erzurumuda tabir eden sözler vardır ama bu sözler benim memleketim için söylenmiş.gerçi birçok yönden benzerlik olabilir memleketlerimiz arasında ama yinede sen dadaş,ben gardaş...

unutmadan bu kır at bizim bildiimiz kırat değil değilmi.eğer öyleyse içtiği su yaramamışki senelerce çankayanın şişmanını sırtında taşıdı. ;););)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

BEN DADAŞ SEN GARDAŞ AYNI YOLDA YOLDAŞ İNŞALLAH ABİM BENİM.
B)B)B)B)
BİZLER SOGUK MEMLEKETİN SICAK YÜREKLERİYİZ.
ALLAH(cc) emanet ol.:):):)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

serkan25 yazdı:
BEN DADAŞ SEN GARDAŞ AYNI YOLDA YOLDAŞ İNŞALLAH ABİM BENİM.
B)B)B)B)
BİZLER SOGUK MEMLEKETİN SICAK YÜREKLERİYİZ.
ALLAH(cc) emanet ol.:):):)

eyvallah gardaş.ne güzelde söyledin.
kışın memleketi erzurum ,ikametgahı sivas derler.
biz , sobanın ayazı kıramadığı zaman , yüreğimizin sıcaklığıyla ısınırız. (vayy be bende ne laf edermişim :D:D:D)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşlerim,

bende doğma büyüme İstanbulluyum. Babam Ordu ' lu , annem Tokat ' lı 1991 senesinde babamın senelik izninde gitmek nasip oldu çok güzel yerler. İnşaALLAH memleketimizin birbirinden güzel bütün şehirlerini görmek oralarda yaşayan kardeşleimizle tanışmak hepimize nasip olur.

selamünaleyküm

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

S.A SİTE DOSTLARI.BENDE DONDURMA DİYARI....GÜZEL TÜRKİYE'MİN GÜZEL KAHRAMAN ŞEHRİ KAHRAMANMARAŞ TANIM.GELİN MARAŞA DONDURMALAR BENDEN :D:D.SELAMETLE.....B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B) SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN GİRESUN LUYUM İSTANBULDAYIM AYRIYETEN SAPANCAYIDA BİLİYORUM B)

hazan 46

Kayıtlı Kullanıcı

B)Bazı idealler öyle degerli ki ,o yolda maglup olman bile zafer sayılır...B)

B)selamün aleyküm ben k.maraşlıyım ama bingölde oturuyorum

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

hazan 46 yazdı:
B)Bazı idealler öyle degerli ki ,o yolda maglup olman bile zafer sayılır...B)

B)selamün aleyküm ben k.maraşlıyım ama bingölde oturuyorum

S.A

bende şuan Bingöl de görev yapmaktayım...

Kaan Erdem

Yönetici

aleyküm selam.burasıda ayrı bir güzel değil mi?selam ve dua ile.

umeyye yazdı:
B) SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN GİRESUN LUYUM İSTANBULDAYIM AYRIYETEN SAPANCAYIDA BİLİYORUM B)

Kaan Erdem

Yönetici

selamün aleyküm komşu..hendek te ayrı bir güzel yer selam ve dua ile..........

aysel-ay yazdı:
SAKARYALIYIM, SAKARYANIN HENDEK İLÇESİNE BAĞLI OLAN KÖYLERİNDEN YEŞİLYURT VE HACIKIIŞLA KÖYLERİNDE AİLE VE AKRABALARIM İKAMET EDİYOR. İSTANBUL ' DA DOĞDUM BÜYÜDÜM HALEN İSTANBUL 'DA YAŞIYORUM AMA HER BAYRAM VE HER YAZ TATİLİNDE SAKARYADAYIM.

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

S.a Ben [marq][big]SIVASLIYIM[/big][/marq] ama köln de yasiyorum...

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE.........

mtekik yazdı:
S.A. ARKADAŞLAR,
KAAN KARDEŞ SENİ TEBRİKM EDİYORUM, ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN.

BEN KAHRAMAN MARAŞ DOĞUMLUYUM
GAZİANTEP TE İKAMET EDİYORUM.

K.S.E.O.

Feyza Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamünaleyküm,
Ben Feyza Nur.
Ben Pestillerin diyari Gümüshaneliyim. Ama Izine geldigimizde Istanbul´da kaliyoruz.
FAKAT su anda vatanimizdan ayri :(olarak Almanya´nin Tuttlingen sehrinde yasiyoruz.

Kaan Erdem

Yönetici

A.S HOŞ GELDİN...HEM PESTİLİNİZ HEM DE KURU BÜZME TATLINIZ MEŞHURDUR ÖZELLİKLEDE...BİZİM KOMŞULARIMIZA ÇOK GELİRDİ MEMLEKETLERİNDE GÜMÜŞHANEDEN....................

SELAM VE DUA İLE..........

Feyza Nur yazdı:
Selamünaleyküm,
Ben Feyza Nur.
Ben Pestillerin diyari Gümüshaneliyim. Ama Izine geldigimizde Istanbul´da kaliyoruz.
FAKAT su anda vatanimizdan ayri :(olarak Almanya´nin Tuttlingen sehrinde yasiyoruz.

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A PAROSA_T VE BİRNUR DEMEK SİZ DE KARTALDASINIZ BELKİ DE YOLDA YÜRÜRKEN YANYANA GEÇMİŞİZDİR:))) BEN 3 YAŞINA KADAR PENDİKTE İDİK 3 YAŞINDAN BERİ (16senedir)KARTALDAYIZ BELKİ Bİ GÜN YOLDA KARŞILAŞIRIZ SİZİ NE KADAR TANIMASAM DA :))))) ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı

S.A memleketimizin heryerinde insanlarla buluşmak ne kadar güzel bende MİLLİ MÜCADELEYİ ZAFERE ULAŞTIRAN BAŞKOMUTANLIK MEYDAN SAVAŞININ YAPILDIĞI AFYONKARAHİSAR'DA OTURUYORUM ASLEN DE AFYONKARAHİSAR LIYIM ;)
HAYIRLI AKŞAMLAR SELAMETLE B)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

tuba07 yazdı:
ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM....

YA UZUN SÜREDİR ARANIZA KATILAMIYORUM..:(:(..İŞLERİM ÇOK YOĞUN..ŞİMDİ FIRSAT BULABİLDİM ÇOK ŞÜKÜR...HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞAALLAH....

ARKADAŞLAR BENDE AZİZLER DİYARI ELAZIĞLIYIM...MEMLEKETİMİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM...;);)

S.A
KARDEŞİM ŞÜKÜR AZİZ DİYAR ELAZİZ DEN:)D) Bİ HEMŞEHRİM ÇIKTI...BENDE ELAZIĞLIYIM...

SELAMUN ALEYKÜM...CANIM KARDEŞİM ELAZIĞLIMISIN....
NE GÜZEL YA...ÇOK ÇOK SEVİNDİM...AZİZ ŞEHİR ELAZIĞ...CANIM BENİM ELAZIĞ SEVİLMEZMİ...RESİM EKLEYECEĞİM SONRA...ŞİMDİ ACİL İŞİM VAR ÇIKMAM GEREKİYOR...SELAMETLE GÜZEL KARDEŞİM...;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt