Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kim nerede ? (3 Kullanıcı)

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
ben tekin ekşi sakaryalıyım aslen rizeliyim ama hiç gitmedim nasip olur inşallah. şuanda balıkesir üniversitesi fizik bölümü 2.sınıf ögrencisiyim oglunada allah acil şifalar versin. tanıştıgım açok memnun oldumm

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.Ben kahramanmaraş doğumluyum.İstanbulda yaşıyorum.Ev hanımıyım , ihl liyim sizleri ve bu siteyi tanıdığıma memnunum.Hepinizden Allah(c.c)razı olsun.Oğlunuz iyidir inş.Rabbim şifa versin.Selametle:H

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
ben tekin ekşi sakaryalıyım aslen rizeliyim ama hiç gitmedim nasip olur inşallah. şuanda balıkesir üniversitesi fizik bölümü 2.sınıf ögrencisiyim oglunada allah acil şifalar versin. tanıştıgım açok memnun oldumm

teşekkürler

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.Ben kahramanmaraş doğumluyum.İstanbulda yaşıyorum.Ev hanımıyım , ihl liyim sizleri ve bu siteyi tanıdığıma memnunum.Hepinizden Allah(c.c)razı olsun.Oğlunuz iyidir inş.Rabbim şifa versin.Selametle:H

Çok şükür iyi Allah razı olsun selam ve dua ile

ebedii

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ben aslen erzurumluyum, doğma büyüme izmirliyim.. üniversiteye hazırlanıyorum. hayırlısıyla bu yıl olucak inşallah.. bugün üye oldum siteye inşallah derslerden vakit kaldıkça vakit ayıracağım..her şeyde vardır bir hayır. umut O'nda kesilmez.. Allah bol şifalar versin inşallah.. cümlemizin yardımcısı olsun inşallah (amin)..

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ben aslen erzurumluyum, doğma büyüme izmirliyim.. üniversiteye hazırlanıyorum. hayırlısıyla bu yıl olucak inşallah.. bugün üye oldum siteye inşallah derslerden vakit kaldıkça vakit ayıracağım..her şeyde vardır bir hayır. umut O'nda kesilmez.. Allah bol şifalar versin inşallah.. cümlemizin yardımcısı olsun inşallah (amin)..

a.s. öncelikle üyeliğiniz hayırlı olsun . ünv içinde Allah emek zayiliği vermesin, hakkınızda hayırlısı olsun , Ben Erzurum ünv. mezunuyum orada okumak çok güzeldi Allah a emanet olun.

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam aminenur kardeş
yazını yeni farkettim

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeş hamdolsun iyiyiz
Ali de iyi ameliyat sonrası daha iyi oldu YAZILARINIZI TAKİP EDİYORUM MAAŞALLAH RABBİM İHLASINIZI ARTTIRSIN

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
sevindim buna kardeşim ismi ali öylemi maşallah rabbim bagışlasın kardeşim benim yerime öp olurmu :) hayırlı akşamlar:)

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Sen Nasilsin Kardeş
form sayfası msn gibi oldu :) senin gibi bir kardeşle görüşmek isterim

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
ben trabzonluyum ama 6 senedir istanbulda oturuyoruz buraya hala alisamadim burasi cok sıkıcı heryerde bina var beni burada ayakta tutan tek sey okulum burayı seversem yine okulum sayesinde severim ama okul bitsin tekrar trabzona gidecegim ben imam hatip lisesinde 1. sınıfta okuyorum ve okulumu cok seviyorum İNSALLAH önumuzde acilir da iştedigimiz meslekleri olabiliriz bu arada ben kimya ögretmeni olmak istiyorum eyer kimya ögretmeni olamassam ilahiyat okuyacagim İNSALLAH hersey iyi giderde bizimde hayallerimiz gercek olur .........

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
:) Sizi tanıdığıma memnun oldum imam hatipli kardeşim

Ben de imam hatip lisesi mezunuyum aslında biyoloji öğrt. okudum ama sınıf öğrt. yapıyorum.

İstemediğin yerde kalmak zorunda olmanın ne demek olduğunu çak iyi anlarım.

Neyse ki senin dönüş ümidin var :)

Allah yar ve yardımcın olsun :H

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Benim Dönüs ümidim Var Ama Ailemin Yok Benide Tek Yollamazlar Diyorum Ya Hepsi Elbet Birgün Bitecek Olan Güzel Hayallar Ama Insallah Sadece Hayal Olarak Kalmaz Cünkü Artik Herseyi Hayal Etmekten Yoruldum Demekki Bende Olmayacak Seyleri Hayal Ediyorum Hayal Etmiyecegim Diyorum Ama Hayal Etmedende Duramiyorum......

Allah(c.c.) Hepimizin Yar Ve Yardimcisi Olsun Rahmetini Bereketini Nurunu üstümüzden Hiç Eksik Etmesin Insallah.....

Hayirli Geceler Allah(c.c.) Emanet Olun.....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm hayatısev öğretmenim. yazınızı daha yeni görüyorum. hoş bazı forumlarda görüşmüştük :)
İsmim aydın. Sizinle meslektaşız. bende urfada görev yapmaktayım.
ALLAHım bu mesleği hakkıyla, vebal almadan yapanlardan eylesin hepimizi

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm hayatısev öğretmenim. yazınızı daha yeni görüyorum. hoş bazı forumlarda görüşmüştük :)

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

a.s amın öğretmenım
allah hakkıyla yapmak nasıp etsın
tatıl gelıyor ozlerım ben cocuklarımı
allah başarınızı daım etsın amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...

aleyküm selam benimki de semra

yazınız için teşekkürler biraz geç cevap yazıyorum duanıza amin diyorum

Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt