Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kim nerede ? (1 Kullanıcı)

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. HAYIRLI CUMALAR OĞLUNUZA ALLAH {C.C.} ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH...BEN BU SİTEYE EPEYDİR ÜYEYİM FAKAT HER ZAMAN VAKİT BULAMIYORUM İNŞALLAH ÜYELİĞİNİZ DAİM OLUR FAYDALI BİR SİTE ÇÜNKÜ...
BENDE KONYALIYIM OKUYORUM VE ÇALIŞIYORUM... RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH... SELAMETLE KALIN...

KÜBRA61

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende imam hatipliyim.Trabzonluyum.samsunda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliğinde okuyorum.Allah'a emanet olun.bu arada bu sitede bende yeniyim.hayırlısı inşallah.

sokrates_01

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun .Allah yar ve yardımcıız olsun.bende adanalıyım üniversitede okuyorum

garip bir kul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.bende sizin arkadaşlığınıza ortak olmak istiyorum

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ,hoş geldiniz bütün yeni üye olan kardeşlerim üyeligi hayırlı olur inşallah ben kütahyalıyım 23 yaşındayım ev hanımıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar :)))))))

huma

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ,hoş geldiniz bütün yeni üye olan kardeşlerim üyeligi hayırlı olur inşallah ben kütahyalıyım 23 yaşındayım ev hanımıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar :)))))))
selamün aleyküm yavrum ev hanımıyım dediğine göre evlisin mutluluklar diliyorum hemşerim ayrıca yeni üye olan kardeşimin çocuğuna rabbim acil şifalar versin

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH herbirinizden razı olsun yüzyüze hiç görüşmediğim kardeşlerimden dua almak çok anlamlı Rabbim sizleri de darda bırakmasın
Oğlum hamdolsun iyioldu :) Birkaç gündür siteye giremedim Hamd olsun bir de 8 aylık kızım var. ALLAH A EMANET OLUN

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
Hosgeldin Canim Gecmis Olsun Rabbim Sifa Versin

Benimde 4 Yasinda Bir Kizim Var Yurtdisinda Yasiyorum Allaha Emanet Olun

saygül

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşler bu siteye gireli henüz bir hafta oldu birkaçınıza cevap yazdım şimdi ben cevap bekliyorum :D
Nerede olduğunuzu ve mesleğinizi bilmek istiyorum
Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler:)
Bu arada ben hatay da öğretmenim ve yarın oğlumun geniz eti alınacak ayrıca dualarınızı bekliyorum
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

rabbim acil şifalar versin sevdiği kulların hürmetine ..merhaba ben ankarada doğdum büyüdüm imam hatip mezunuyum evli 2 çocuk annesiyim istanbul başakşehirde oturuyorum bu siteyi ve kardeşlerimi çok seviyorum sizler diyorumki iyki varsınız..!!:G:H

saygül

Kayıtlı Kullanıcı
iyki varsınız kardeşlerim sizleri çok seviyorum.!!

iyki varsınız kardeşlerim sizleri çok seviyorum.!!

Sevgili kardeşler bu siteye gireli henüz bir hafta oldu birkaçınıza cevap yazdım şimdi ben cevap bekliyorum :D
Bu arada ben hatay da öğretmenim ve yarın oğlumun geniz eti alınacak ayrıca dualarınızı bekliyorum

rabbim acil şifalar versin sevdiği kulların hürmetine ..merhaba ben ankarada doğdum büyüdüm imam hatip mezunuyum evli 2 çocuk annesiyim istanbul başakşehirde oturuyorum bu siteyi ve kardeşlerimi çok seviyorum sizler diyorumki iyki varsınız..!!:G:H

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden Allah razı olsun sizleri de darda bırakmasın

GARİP BİR KUL SEN NEREDEN SİN?

KİMSE GARİP DEĞİLDİR

ALLAH HERŞEYE KAFİDİR

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hocam çok büyük geçmiş olsun rabbim daha büyük dertlerden uzak tutsun acil şifalar versin inş.
ben afyondan katılıyorum bir firmada muhasebeciyim aynı zamanda açıköğretimde öğrenciyim yarışmacı arkadaşlara başarılar :):B

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı lsun safiye kardeş
üye olduğumda da ilk hoşgeldin diyenlerdendin
ilgine teşekkürler
Dua ve selam ile
:H

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

BENIM ILK GOREV YERIMDE HATAYIN NERESI BENDE ÖĞRETMENIM
ALLAH SIFA VERSIN AMIN

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba sayfayı yeni gördüm

cevaplar sizin msn nize geliyor mu? bende öyle olmuyor

Hatay da Erzin Başlamış köyü ndeyim.

Allah amanet olun .

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Es-Selamün Aleyküm öncelikle geçmiş olsun.Güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim.Bende Malatya'dan Ebru tanıştığıma memnun oldum.ALLAH'a emanet olun.........:G

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt