Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kim nerede ? (2 Kullanıcı)

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşler bu siteye gireli henüz bir hafta oldu birkaçınıza cevap yazdım şimdi ben cevap bekliyorum :D
Nerede olduğunuzu ve mesleğinizi bilmek istiyorum
Şimdiden cevap yazanlara teşekkürler:)
Bu arada ben hatay da öğretmenim ve yarın oğlumun geniz eti alınacak ayrıca dualarınızı bekliyorum
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum oncelikle çook geçmis olsun insallah yavrunuz tez zamanda iyilesip sagligina kavusur... rabbim yar ve yardimciniz olsun . ben belçikada oturuyorum 3 sene olacak ama hala iyi fransizcam yok maalesef ki neyse, anestezi teknisyenligi lise mezunuyum selam ve dua ile...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş Olsun

Geçmiş Olsun

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin amin... ben istanbuldayım 21 senedir karadenziliyim ama:)...imamhatip mezunuyum lise bittinden sonra ilkdefa işe girdim daha çalışalı 2 gün oldu moda evinde(gelinlikçi) çalışıom hala alışamadımm:( hiç çalışasım yok:( neyse Allaha emanet olunn hayırlı akşamlarr....

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam ALLAH RAZI OLSUN kardeşliğinize çok memnun oldumB)B)B)

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
ozden kardeş cevabın için teşekkürler ben de ihl liyim RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI CVERRSİN B)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin amin... ben istanbuldayım 21 senedir karadenziliyim ama:)...imamhatip mezunuyum lise bittinden sonra ilkdefa işe girdim daha çalışalı 2 gün oldu moda evinde(gelinlikçi) çalışıom hala alışamadımm:( hiç çalışasım yok:( neyse Allaha emanet olunn hayırlı akşamlarr....
kardesim Allah yardimcin olsun ve isini sana sevdirsin insallah yani gelinlikçide çalismayi kim istemezki ne guzel butun gun boyunca guzel guzel gelinliklerin içindesiniz:K

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
inşallahh Allah razı olsunnn ya ablam 7 senedir orda çalışıodu şimdi yanlarına benide istediler annem zorladı ya orası rahat iş erkek yokk 3bayanız güsel geçio ama ne bilim alışamadımm ya evde oturmaya alışmışım evimi özlüyomm:D

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
sanki akşamları eve dönmüyom yatağımda yatmıom sanki benimkide laf işte ama özlüyom ne edim:D

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
inşallahh Allah razı olsunnn ya ablam 7 senedir orda çalışıodu şimdi yanlarına benide istediler annem zorladı ya orası rahat iş erkek yokk 3bayanız güsel geçio ama ne bilim alışamadımm ya evde oturmaya alışmışım evimi özlüyomm:D
3 gun henuz alismak için çok az bir zaman bence biraz sabr etmen gerekir.çunki annen çok dogru soylemis orasi bayanlarin ugrak yeri erkek musteriler oldukça az rahat çalisirsin selam ve dua ile..:H

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah dan acil şifalar dilerim oğlunuza. İnşaallah hızır gibi iyileşir. Allah zorda kalanların, hastaların yardımcısıdır.

aishe

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bende gecmis olsun dileklerimi iletiyorum
benimde ilk yazim bu olacak
ben almanyadadanim burda dogdum burda büyüdüm
modelistim
herkese selamlar

aishe

Kayıtlı Kullanıcı
...

...

selamunaleykum
bende gecmis olsun dileklerimi iletiyorum
benim ilk yazim bu olacak
almanyadadanim burda dogdum burda büyüdüm
modelistim
herkese selamlar

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmişolsun Kardeşim
Ben Izmirdeyim
Allaha Emanet Olun

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
tamam anladım imam hatip miş.bunu kısa yazacak ne vardı kardeşlerim.açıkça yazsaydınız gururlanırdık sizinle.saygılar.hayırlı cumalar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt